IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar het imperium van de Hells Angels langzaam afbrokkelt [nieuwstopic] Volgende pagina
faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 13-12-2011 15:47 by faalhaas Profiel van faalhaas

Hells Angels wijken uit naar naar Den Ilp


DEN ILP - De Hells Angels zouden naar naar het Noord-Hollandse dorpje Den Ilp willen verhuizen. De leden van de motorclub moeten hun hoofdkwartier in Amsterdam verlaten.

Een woordvoerster van de gemeente Landsmeer bevestigde tegenover NU.nl de verhuisgeruchten. Men zou echter geen contact met de Hells Angels hebben opgenomen.

Burgers meldden zich bij de gemeente en vroegen om opheldering. "Begrijpelijk", aldus de woordvoerder, "maar we kunnen onze inwoners weinig informatie geven. We onderzoeken eerst waar de geruchten vandaan komen."

Een woordvoerder van de Hells Angels ontkent het bericht daarentegen stellig. ''We hebben absoluut geen plannen om richting Den Ilp te verkassen.''

Het college van burgemeester en wethouders vergadert dinsdag over het voornemen van de motorclub.

Advocaat

Advocaat van de Hells Angels Huib Struycken zegt niet op de hoogte te zijn van het plan, maar vraagt zich af waarom de motorclub zich niet in Den Ilp zou mogen vestigen. De gemeente kan de motorclub volgens hem niet weigeren.

Struycken beroept zich op het grondrecht van vrijheid van vereniging. Verder denkt hij dat het juist positief kan uitpakken voor het dorp.

"In het oude clubpand had niemand last van ze en ze zorgden juist voor meer veiligheid."

Joop Lavooij, voorzitter van de Doopsgezinde Gemeente Den Ilp reageerde verrast op de verhuisplannen van de Hells Angels. Een mogelijke vestiging van de motorclub zou veel reuring in het rustige dorp teweeg brengen, aldus Lavooij tegenover NU.nl.

Dakloos

De Hells Angels houden er rekening mee dat ze vanaf eind januari dakloos zijn.

De leden van de motorclub moeten uiterlijk 30 januari hun clubhuis in Amsterdam verlaten, maar gaan er vanuit dat het niet zo makkelijk zal zijn een nieuw onderkomen te vinden. Dat stelt de woordvoerder van de motorclub dinsdag.

De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan liet zijn gemeentebestuur eerder weten er alles aan te doen om te voorkomen dat de Hells Angels een nieuwe plek krijgen in de stad.


... hoe de hazen lopen ...


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 13-12-2011 18:07 by XXL Profiel van XXL

Aspirant-agent schoot met dienstwapen
Laatste update: 13 december 2011 17:38

ALMELO - De politieagent in opleiding die vrijdag in Almelo een caissière doodschoot, gebruikte zijn eigen dienstwapen.

Dat heeft het Openbaar Ministerie in Almelo dinsdag laten weten.

De 25-jarige man schoot eerst een 18-jarige caissière van de C1000 in winkelcentrum De Schelfhorst dood en pleegde daarna zelfmoord.

In beide gevallen is het dienstwapen gebruikt. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft om dat vast te kunnen stellen 'proefgeschoten' met het aangetroffen wapen, waarna de hulzen van kogels zijn vergeleken met hulzen die bij beide schietpartijen werden gevonden.

De sporen bleken zodanig overeen te komen, dat met voldoende zekerheid kon worden vastgesteld dat het dienstwapen is gebruikt, aldus het OM.

De schutter maakte nadat hij het 18-jarige meisje had gedood, een einde aan zijn eigen leven in een woning in de buurt van de supermarkt. In de woning vond de politie het dienstwapen. Er zijn geen aanwijzingen dat er meer mensen zijn betrokken bij de moord en de zelfmoord.

Zwijgzaam

Het OM is verder uiterst zwijgzaam over de vorderingen van het onderzoek door politie en rijksrecherche. Hoewel algemeen wordt gesteld dat de caissière de ex-vriendin van de schutter was, wil het OM dat nog niet bevestigen.

Ook wil justitie nog niets zeggen over verklaringen dat de schutter zijn daden heeft aangekondigd op Facebook.

Herdenking

Dinsdagavond om zes uur begint bij winkelcentrum De Schelfhorst in Almelo een herdenking voor het doodgeschoten meisje, gevolgd door een stille tocht. Bij de herdenking spreekt burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld van Almelo.



Zie je nou wel dat niet iedereen zomaar aan wapens moet kunnen komen?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 13-12-2011 18:54 by Forever After Profiel van Forever After

Als zulk soort figuren nou voortaan eens beginnen met eerst een kogel door hun eigen kop te knallen ipv eerst wat anderen...


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-12-2011 19:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

aspirant politieagenten? idd schiet wel op dan


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 13-12-2011 19:17 by Forever After Profiel van Forever After

Nee, al die schietgrage retards die met het idee lopen eerst wat anderen neer te knallen en daarna zichzelf.

Of gewoon met wat 'lotgenoten' afspreken ergens midden in de Flevopolder en een groepssesie houden.


 


BVT
Usericon van BVT
Posted 13-12-2011 20:05 by BVT Profiel van BVThttp://www.nototherwisespecified.nl

Is hier achter mijn werk in de supermarkt gebeurd. Beste berg politie, vanavond de stille tocht waar half schijnheilig Almelo op af gaat komen.. ( Daar Almelo nu eenmaal vrij veel vechtpartijen heeft, en in de regio bekend staat als aso dorp.)



bastianus
Usericon van bastianus
Posted 13-12-2011 20:41 by bastianus Profiel van bastianus

Misschien maakt het pas indruk als er doden vallen?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 14-12-2011 8:19 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
'Lijk gevonden in huis aanslagpleger Luik'
Laatste update: 14 december 2011 08:16 info
BRUSSEL - Tijdens een huiszoeking in de woning van Nordine Amrani, de dader van de aanslag dinsdag in het centrum van Luik, is het lichaam ontdekt van een vrouw.
ANP
Aanslag Luik Fotoserie

Dat schrijven enkele Belgische kranten woensdag.

Het slachtoffer is een 45-jarige vrouw uit het Waalse Vottem. Ze was schoonmaakster bij de buurvrouw van Amrani.

Hij zou haar volgens Waalse kranten dinsdagochtend hebben binnengelokt onder het voorwendsel dat hij werk had voor haar. Daarna zou hij haar hebben aangevallen en gedood.

Poetsvrouw

De Vlaamse krant Het Nieuwsblad daarentegen schrijft dat de vrouw al de poetsvrouw van Amrani zou zijn geweest en dat haar lichaam werd aangetroffen in een garage waar de man vroeger zijn wapens opsloeg.

Amrani zou overigens volgens Franstalige kranten de avond voor de feiten een geldsom hebben overgeschreven op de rekening van zijn vriendin met de melding: ''Je t'aime mon amour. Bonne chance!'' (Ik hou van je schat. Veel geluk!)

Gewonden

Bij de aanslag in Luik raakten zeker 123 mensen gewond en kwamen er 5 om het leven. Enkele Belgische media melden ook een zesde slachtoffer.

Amrani gooide meerdere granaten in een menigte bij een kerstmarkt en schoot vervolgens zijn kalasjnikov leeg. De dader beroofde zichzelf met een revolver van het leven.

Amrani

Amrani kwam in 2007 achter slot en grendel wegens handel in drugs en wapenbezit.

Hij bleek niet alleen 2800 cannabisplanten, maar ook een heel wapenarsenaal thuis te hebben, waaronder een raketwerper en een AK-47 (kalasjnikov). Een rechter veroordeelde hem tot 58 maanden en 11.000 euro boete. Hij gold als zware jongen, ook wegens zedenfeiten en heling.

De politie zou Amrani nog steeds in de gaten hebben gehouden. Hij had zich dinsdag opnieuw moeten melden in het paleis van justitie aan het plein voor een verhoor.


Gelukkig was het geen terroristische aanslag......


Boeiender


Dark incarnation
First I was a cruel dark beast until i became.....
Usericon van Dark incarnation
Posted 14-12-2011 12:44 by Dark incarnation (Redacteur) Profiel van Dark incarnation

http://www.telegraaf.nl/buitenland/11120531/__Politie_scheert_punkers_kaal__.html?sn=binnenland,buitenland

wo 14 dec 2011, 12:34

Politie scheert punkers kaal ATJEH - Tientallen Indonesische punkers hebben dinsdag gedwongen hun wilde haren verloren. Tijdens een concert in Atjeh op Sumatra hield de politie 65 jongeren aan, omdat hun hanenkammen in strijd waren met de islamitische leer. De remedie: de tondeuse erover!


De punkers werden ook ontdaan van piercings, kettingen en halsbanden. Alles werd in een nabijgelegen rivier gegooid, zodat het water de zondes kon wegwassen. De jongeren kregen ook nieuwe kleren en de agenten deelden tandenborstels uit met het dringende advies die te gebruiken.

Atjeh is een van de meest streng islamitische provincies van Indonesië. Gokken is er verboden, evenals alcohol. Voor vrouwen is het dragen van een hoofddoek verplicht.

----------------------------------------------------

Moeten ze die punkers daar nu ook al hebben.....




an evil incarnation of DEATH!


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 14-12-2011 12:51 by nark Profiel van nark

quote:
Op 14 december 2011 12:44 schreef Dark incarnation het volgende:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/11120531/__Politie_scheert_punkers_kaal__.html?sn=binnenland,buitenland

wo 14 dec 2011, 12:34

Politie scheert punkers kaal ATJEH - Tientallen Indonesische punkers hebben dinsdag gedwongen hun wilde haren verloren. Tijdens een concert in Atjeh op Sumatra hield de politie 65 jongeren aan, omdat hun hanenkammen in strijd waren met de islamitische leer. De remedie: de tondeuse erover!


De punkers werden ook ontdaan van piercings, kettingen en halsbanden. Alles werd in een nabijgelegen rivier gegooid, zodat het water de zondes kon wegwassen. De jongeren kregen ook nieuwe kleren en de agenten deelden tandenborstels uit met het dringende advies die te gebruiken.

Atjeh is een van de meest streng islamitische provincies van Indonesië. Gokken is er verboden, evenals alcohol. Voor vrouwen is het dragen van een hoofddoek verplicht.





Moeten ze die punkers daar nu ook al hebben.....








Ze mogen blij zijn dat ze niet gestenigd of opgehangen zijn die punkers. Vind dit al een form van vooruitgang daar indat land.

[Dit bericht is gewijzigd door nark op 14-12-2011 12:52]


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 14-12-2011 12:58 by Staalman Profiel van Staalman

Geef ze ongelijk... vieze punkers!


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 14-12-2011 12:59 by Sonic Titan Profiel van Sonic Titanhttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

quote:
Op 14 december 2011 12:51 schreef nark het volgende:
Ze mogen blij zijn dat ze niet gestenigd of opgehangen zijn die punkers. Vind dit al een form van vooruitgang daar indat land.


Kijk jongens, iemand die geen idee heeft waar 'ie over praat!


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 14-12-2011 13:22 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 14 december 2011 12:51 schreef nark het volgende:
Ze mogen blij zijn dat ze niet gestenigd of opgehangen zijn die punkers. Vind dit al een form van vooruitgang daar indat land.
Je bedoelt achteruitgang, denk ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 14-12-2011 13:35 by nark Profiel van nark

quote:
Op 14 december 2011 12:59 schreef Sonic Titan het volgende:
Kijk jongens, iemand die geen idee heeft waar 'ie over praat!





Leg jij het even uit dan


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 14-12-2011 13:46 by Schuurman Profiel van Schuurman

Nou, ik vind het helemaal niet intrezant eigenlijk.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 14-12-2011 13:49 by nark Profiel van nark

quote:
Op 14 december 2011 13:46 schreef Schuurman het volgende:
Nou, ik vind het helemaal niet intrezant eigenlijk.





Maar wel interesant genoeg om iemand te kakken te zetten, wat zit je nou dwars jongen.
Gooi het er gewoon uit, dat zal opluchten.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 14-12-2011 13:56 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 14 december 2011 13:49 schreef nark het volgende:
Maar wel interesant genoeg om iemand te kakken te zetten, wat zit je nou dwars jongen.
Gooi het er gewoon uit, dat zal opluchten.


Dat ferhaal over de Hells Engels.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 14-12-2011 15:56 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 14 december 2011 13:35 schreef nark het volgende:
Leg jij het even uit dan
Een tijd terug maakte het daar nog niks uit welk geloof of welke levensovertuiging je had in Indonesië. Inmiddels zijn in sommige provincies alle hindoetempels en boeddistische tempels vernietigd, is islam staatsgodsdienst en is er soortgelijke wetgeving. Lijkt me niet echt vooruitgang eerlijk gezegd.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 14-12-2011 21:59 by nark Profiel van nark

quote:
Op 14 december 2011 15:56 schreef bastianus het volgende:
Een tijd terug maakte het daar nog niks uit welk geloof of welke levensovertuiging je had in Indonesië. Inmiddels zijn in sommige provincies alle hindoetempels en boeddistische tempels vernietigd, is islam staatsgodsdienst en is er soortgelijke wetgeving. Lijkt me niet echt vooruitgang eerlijk gezegd.



Kijk, daar kan ik wat mee en in dat geval ben ik het wel met je een ja...


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Count Usher
"The Beige Sisters of Premenstrual Agony."
Usericon van Count Usher
Posted 14-12-2011 23:15 by Count Usher (Redacteur) Profiel van Count Usher



When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 14-12-2011 23:22 by XXL Profiel van XXL



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 15-12-2011 17:16 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Overduidelijk een sithlord

Man valt trio aan met lightsaber
De politie van Portland, in de Amerikaanse staat Oregon, heeft gisteravond een wel heel erg enthousiaste Star Wars-fan opgepakt. De beste man had in een plaatselijke speelgoedwinkel drie personen aangevallen met een lightsaber.

De politie kreeg gisteravond even voor tienen telefoon. De beller vertelde dat iemand in de Toys R Us drie mensen had aangevallen met het fictieve wapen. Terwijl de politie nog aan de telefoon hing, liep de Jedi juist naar buiten, met de lightsaber nog in de hand.

Al snel was er een politiemacht op de been. Terwijl agenten de man wilden arresteren, werden ook zij aangevallen met het speelgoed. Toen een van de agenten hem wilde taseren, sloeg laatstgenoemde een van de draden weg met zijn lightsaber.

Uiteindelijk slaagde men er toch in de Jedi in de boeien te slaan. Hij zal, na psychiatrisch onderzoek, worden aangeklaagd voor diverse vergrijpen. Geen van de drie aangevallen personen zijn gewond geraakt


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 15-12-2011 19:58 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 15 december 2011 17:16 schreef attila_de_hun het volgende:
Overduidelijk een sithlord

Man valt trio aan met lightsaber
De politie van Portland, in de Amerikaanse staat Oregon, heeft gisteravond een wel heel erg enthousiaste Star Wars-fan opgepakt. De beste man had in een plaatselijke speelgoedwinkel drie personen aangevallen met een lightsaber.

De politie kreeg gisteravond even voor tienen telefoon. De beller vertelde dat iemand in de Toys R Us drie mensen had aangevallen met het fictieve wapen. Terwijl de politie nog aan de telefoon hing, liep de Jedi juist naar buiten, met de lightsaber nog in de hand.

Al snel was er een politiemacht op de been. Terwijl agenten de man wilden arresteren, werden ook zij aangevallen met het speelgoed. Toen een van de agenten hem wilde taseren, sloeg laatstgenoemde een van de draden weg met zijn lightsaber.

Uiteindelijk slaagde men er toch in de Jedi in de boeien te slaan. Hij zal, na psychiatrisch onderzoek, worden aangeklaagd voor diverse vergrijpen. Geen van de drie aangevallen personen zijn gewond geraakt

Vast onder invloed van het Higgs-deeltje.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 16-12-2011 8:39 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Ik denk dat we in de categorie "rare freaks" een winnaar hebben!

Man (26) verkracht 110-jarige vrouw in Marokko

Marokko is opgeschrikt door een gruwelijk geval van seksuele agressie. Een 26-jarige man ontvoerde een vrouw van 110. Hij sloot haar op en verkrachtte de hoogbejaarde vrouw gedurende vijf uur. Dat meldt de krant Al Chaab.

De politie van de stad Sattat slaagde er inmiddels in Hamid Al Ghoul te overmeesteren. De jongeman zit in de cel en wacht op zijn berechting. Over de toestand van zijn slachtoffer zijn nog geen gegevens bekend.
(Redactie)


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-12-2011 14:32 by Forever After Profiel van Forever After

Snoepfabrikant verbiedt bandnaam
Laatste update: 16 december 2011 13:49

AMSTERDAM – De Duitse snoepfabrikant Haribo verbiedt de Nederlandse metalcoreband Haribo Macht Kinder Froh nog langer zijn beroemde slogan als bandnaam te gebruiken.

Dat meldt de band aan NU.nl.

Haribo eist het gebruik van de bandnaam met onmiddellijke ingang te staken. Ook cd’s en andere merchandise met daarop de tekst Haribo Macht Kinder Froh mag niet meer verkocht worden. "Deze dreiging vanuit Haribo zelf hadden we niet aan zien komen", aldus zanger Yordi Dam.

"Tegenover een van de grootste bedrijven van Duitsland zijn wij simpelweg minuscuul en bovendien op een heel ander vakgebied actief." De band bracht in januari het album Where Is The Afterparty? uit.

Haribo Macht Kinder Froh bestaat drieënhalf jaar en is inmiddels bezig met zijn afscheidstournee door Nederland, België en Duitsland. Om problemen te voorkomen, noemen de Utrechtenaren zich voor het restant van de tour WeAreTheBestBandInTheWorld.com.

Nu.nl


:')


 


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 16-12-2011 14:38 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 16 december 2011 14:32 schreef Forever After het volgende:
Snoepfabrikant verbiedt bandnaam
Laatste update: 16 december 2011 13:49

....noemen de Utrechtenaren zich....




Lekker gênant weer.

[Dit bericht is gewijzigd door Schuurman op 16-12-2011 14:39]


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen