IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar het imperium van de Hells Angels langzaam afbrokkelt [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-12-2011 15:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Game is nu dus al niet leuk meer.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 30-12-2011 15:50 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Doet me denken aan die World of Warcraft aflevering van South Park; die kerel was ook niet te verslaan.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 30-12-2011 16:23 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 30 december 2011 15:22 schreef iPim het volgende:


Misschien zou de VVD en consorten eens naar deze man moeten luisteren, die op een adequate manier uitlegt waarom Amerika sinds Reagan wat minder goed draait. Verbazingwekkend hoe je het met een klein bruggetje op de plannen van de Tweede Kamer toe kan passen.
Frappant inderdaad, dat men in de US of A van alle neoliberale marktwerking af lijkt te willen onderhand, terwijl het hier pas doorgevoerd wordt als nooit tevoren.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 01-01-2012 17:39 by nark Profiel van nark

Alleen al in Utrecht zijn vijf agenten en één brandweerman tijdens de jaarwisseling gewond geraakt door geweld tegen hulpverleners. Ook liepen vijf ambulancemedewerkers verwondingen op tijdens hun werk.

Vier van de vijf agenten moesten naar het ziekenhuis omdat een man in de stad Utrecht hen een bijtende vloeistof in het gezicht spoot tijdens zijn aanhouding. De vijfde politieman raakte gewond aan zijn been toen hij werd bekogeld met flessen en vuurwerk in De Bilt.

De brandweer moest 362 keer in actie komen voor voornamelijk buitenbrandjes. In totaal zijn 50 mensen aangehouden en dat is ongeveer gelijk aan vorig jaar Justitie besluit zondag wie in aanmerking komt voor de supersnelrechtzitting dinsdag.

OUDE PEKELA

In Oude Pekela raakten twee agenten gewond. De een kreeg een kopstoot, de ander een slag in zijn gezicht. Een verdachte is aangehouden.

ROTTERDAM

Op het Bleiswijkplein in Rotterdam raakte een agent gewond aan zijn been nadat er een vuurpijl naar hem was gegooid. Een agent die ingreep bij een burenruzie in Huizen kreeg klappen, een verdachte werd aangehouden. Twee personen werden gearresteerd nadat zij vuurwerk naar stadswachten hadden gegooid.

Een agent raakte gewond aan zijn voet en had last van oorsuizen nadat er in Berkenwoude in de gemeente Bergambacht een vuurpijl naar hem was gegooid.

De brandweer van Hillegom deed aangifte nadat jongeren vuurwerk naar hen gooiden.

Ook in Gouda werd de politie belaagd, jongeren gooiden stenen en vuurwerk naar een groepje agenten. In Kerkrade kreeg een agent klappen toen hij vier mannen oppakte. Die waren er na een aanrijding vandoor gegaan. De agent hield aan de aanhouding een pijnlijke kaak over. In Heerlen gooiden onbekenden met vuurwerk naar agenten. Die stonden bij een basisschool waar eerder ruiten gesneuveld waren door vuurwerk. Hier kon niemand worden opgepakt.

Vijf opgepakte verdachten die Kennemerland, Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland zijn opgepakt zouden zich tegen hulpverleners hebben gekeerd. In Alkmaar zou bijvoorbeeld een persoon de politie hebben bekogeld met vuurwerk en in Hoorn zou iemand een agent hebben mishandeld. In drie gevallen, in Maastricht, Heerlen en Kerkrade, werd geweld tegen de politie gebruikt. Daarbij werd in Maastricht een verdachte aangehouden. Dat gebeurde toen deze twee agenten bedreigde.

ANDERE GEWELDPLEGINGEN

Bij hulpdiensten in Flevoland zijn in de oud- en nieuwnacht ruim 400 telefonische meldingen binnengekomen. Van geweld tegen hulp verleners was vier keer sprake, het betrof hier het gooien van vuurwerk of glaswerk naar politiemensen of mensen met een publieke taak. In al deze gevallen werden de verdachten hiervan direct aangehouden. Er raakte hierbij niemand gewond.

De politie heeft in totaal 38 verdachten aangehouden voor verschillende vergrijpen zoals openlijke geweldpleging, belemmering, vernieling, mishandeling, belediging, openbare dronkenschap en verstoring van openbare orde.

ALMERE

In Almere gingen de meesten met de beste wensen en bedoelingen de straat op. Toch waren er ook meldingen van onderlinge mishandelingen en geweldplegingen. Bij twee incidenten van ernstige mishandeling raakten mensen gewond. Eén persoon werd met een scherp voorwerp in het gezicht gestoken, een andere man liep een steekwond op aan het lichaam. In beide gevallen konden de verdachten worden aanhouden.

Aan het einde van de nacht werd het wat rumoerig op de Grote Markt. De ME is daar als voorzorg ter plaatse geweest maar hoefde niet te worden ingezet. De situatie bleef beheersbaar.

De woordvoerster van de politie Haaglanden noemt het „de minst drukke jaarwisseling sinds jaren.” In de wijk Ypenburg in Den Haag trad de ME op om de rust te herstellen. Ze vroegen mensen op straat hun huis binnen te gaan. Ook in Zoetermeer was het onrustig, er werden 14 mensen aangehouden bij een vechtpartij.

In de regio Amsterdam waren het vooral de inbraken die opvielen, bij de politie kwamen bijna 50 meldingen binnen. Er werden 123 mensen aangehouden voor kleine vergrijpen. Het ging daarbij vooral om openlijke geweldpleging, bedreiging, beroving, vernieling en mishandeling. Verder moesten agenten vaak ingrijpen bij ruzies op straat en bij overlast van vuurwerk. De brandweer kwam tientallen keren in actie om kleine en grotere branden te blussen.

773 MELDINGEN

De Politie Zeeland kreeg liefst 773 meldingen binnen. Daaronder drie stevige incidenten waarbij door zwaar vuurwerk ernstig oogletsel werd opgelopen. Deze incidenten deden zich voor in Axel, Middelburg en 's-Gravenpolder.

In totaal werden tijdens de jaarwisseling 23 personen aangehouden voor bijvoorbeeld mishandeling, baldadigheid en openbare dronkenschap. Opvallend was de aanhouding van vijf mannen in Vlissingen die aangehouden zijn voor het gooien en in het bezit hebben van molotovcocktails.

De Veiligheidsregio kreeg 203 meldingen binnen waarbij de brandweer ingezet is. Onder meer een een oud schoolgebouw in Burgh-Haamstede werd door brand beschadigd.

TILBURG

Ook in Tilburg werden 5 verdachten van een woninginbraak aangehouden. In het hele land werden vooral aanhoudingen verricht wegens vernielingen, openbare dronkenschap en geweld.

In Hilversum werd een 40-jarige man aangehouden, nadat hij een vuurwerkbom had laten ontploffen. Vier mensen raakten gewond door rondvliegend glas. In Zetten in Gelderland werd een busje met een grote partij illegaal vuurwerk van de straat geplukt.

Een 41-jarige man uit Den Helder raakte zijn hand kwijt toen hij vuurwerk afstak. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Ook in Utrecht en Enschede raakten mensen ernstig gewond door vuurwerk. Een jongen (8) uit Nieuw-Vennep raakte gewond aan zijn onderlichaam, toen een pot met siervuurwerk omviel.

De drie politiekorpsen Kennemerland, Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland hebben tijdens de jaarwisseling samen 60 mensen opgepakt. Ze spreken van een „beheersbare jaarwisseling”.

ZUID-LIMBURG

De politie heeft rond de jaarwisseling in Zuid-Limburg 42 mensen opgepakt. Een 23-jarige man in Maastricht moet enkele vingers missen, nadat tijdens de jaarwisseling vuurwerk in zijn hand was ontploft. De politie sprak zondag van een drukke jaarwisseling zonder grote incidenten.

I

NOORDEN

De politie in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe heeft tijdens de jaarwisseling in totaal 49 aanhoudingen verricht. Dat hebben de korpsen zondag gemeld.In Groningen vonden de meeste aanhoudingen plaats, 26. Het Friese politiekorps hield 9 mensen aan en sprak van een beheersbare en gezellige jaarwisseling.

In Drenthe werden 14 personen gearresteerd en verliep de nacht volgens de politie druk maar vergelijkbaar met andere nieuwjaarsnachten. In Meppel sneuvelde de ruit van een politiebureau als gevolg van een lawinepijl.




Het was weer gezellig vanacht..........


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 01-01-2012 17:40 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Dat geweld tegen hulpverleners is best erg.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 01-01-2012 17:47 by nark Profiel van nark

Ik snap dat ook niet, als ik ergens pijn lig te leiden dan wil ik maar wat graag geholpen worden door de hulpverleners en zal ik zekker niet moeielijk gaan doen........


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 01-01-2012 17:51 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Het zijn volgens mij over het algemeen ook niet de slachtoffers zelf maar de omstanders.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 01-01-2012 17:53 by XXL Profiel van XXL

Gewoon een alcoholverbod en een vuurwerkverbod op oudejaarsavond en alle problemen zijn opgelost.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 01-01-2012 17:55 by nark Profiel van nark

Wat moet, dat moet. Valt me mee dat Wilders zich hier nog niet over uit gelaten heeft maar triest is dit zeker wel en het zal ook nooit gaan veranderen denk ik.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 01-01-2012 18:06 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 1 januari 2012 17:53 schreef XXL het volgende:
Gewoon een alcoholverbod en een vuurwerkverbod op oudejaarsavond en alle problemen zijn opgelost.


En een nekschot plus een enkeltje Buchenwald.


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 01-01-2012 18:17 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 1 januari 2012 17:55 schreef nark het volgende:
Wat moet, dat moet. Valt me mee dat Wilders zich hier nog niet over uit gelaten heeft maar triest is dit zeker wel en het zal ook nooit gaan veranderen denk ik.


Ik dacht al waar blijft Geert...


 


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 01-01-2012 18:54 by nark Profiel van nark

quote:
Op 1 januari 2012 18:17 schreef Forever After het volgende:
Ik dacht al waar blijft Geert...






Ja, en?


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 01-01-2012 18:56 by nark Profiel van nark

Geen Geert maar onze Ivo dus...



'Oud en nieuw niet echt feestje'
01 jan. 2011, 17:58
Oudejaarsnacht is nog niet het feestje dat het moet zijn. Dat concludeerde minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) zondag. Uit de eerste voorlopige inventarisatie blijkt aan het begin van de nieuwjaarsavond dat het aantal telefoontjes bij hulpdiensten is gestegen in vergelijking met vorig jaar.

De voorlopige teller staat op 8450 meldingen (in 2010 waren het er 8000). Er zijn meer mensen opgepakt (1350, tegen ruim 1200 vorig jaar) en ondanks alle inspanningen waren er toch ook weer meer meldingen van geweld tegen agenten en hulpverleners (105 in 2010 en nu 110). Opstelten vindt dat onacceptabel en ernstig. ,,We zijn er nog niet. Het geweld tegen gezagsdragers moet absoluut naar beneden.''

Hij vindt het zaak ,,te zorgen dat we de hufters die dit doen pakken''. De boodschap van Opstelten is: laat dit, en als je het toch doet, zul je het weten. Dan pakken we je hard aan.''


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 01-01-2012 22:15 by bastianus Profiel van bastianus

Het bankje voor ons huis en dat van de buren is ook vernield afgelopen nacht. Stelletje longlijers.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 01-01-2012 22:49 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Dat moeten haast wel moslims geweest zijn



nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 02-01-2012 8:33 by nark Profiel van nark

quote:
Op 1 januari 2012 22:49 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Dat moeten haast wel moslims geweest zijn







Ik denk Henk en Ingrid


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 02-01-2012 10:32 by nark Profiel van nark

quote:
Op 1 januari 2012 18:56 schreef nark het volgende:
Geen Geert maar onze Ivo dus...



'Oud en nieuw niet echt feestje'
01 jan. 2011, 17:58
Oudejaarsnacht is nog niet het feestje dat het moet zijn. Dat concludeerde minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) zondag. Uit de eerste voorlopige inventarisatie blijkt aan het begin van de nieuwjaarsavond dat het aantal telefoontjes bij hulpdiensten is gestegen in vergelijking met vorig jaar.

De voorlopige teller staat op 8450 meldingen (in 2010 waren het er 8000). Er zijn meer mensen opgepakt (1350, tegen ruim 1200 vorig jaar) en ondanks alle inspanningen waren er toch ook weer meer meldingen van geweld tegen agenten en hulpverleners (105 in 2010 en nu 110). Opstelten vindt dat onacceptabel en ernstig. ,,We zijn er nog niet. Het geweld tegen gezagsdragers moet absoluut naar beneden.''

Hij vindt het zaak ,,te zorgen dat we de hufters die dit doen pakken''. De boodschap van Opstelten is: laat dit, en als je het toch doet, zul je het weten. Dan pakken we je hard aan.''






En Aboualeb...






Aboutaleb wil vuurwerkverbod
02 jan. 2012, 07:46
Als het aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb ligt, komt er een einde aan het afsteken van illegaal en legaal zwaar knalvuurwerk. Hij vindt dat het kabinet zich moet gaan inzetten voor een gedeeltelijk vuurwerkverbod.

De burgemeester maakt zich zorgen over de zware ontploffingen rond de jaarwisseling en de vernielingen die daarmee gepaard gaan.

Hij wil met de burgemeesters van de andere drie grote steden in gesprek om met elkaar een vuist te maken naar de politiek. Amsterdam en Utrecht staan open voor een gesprek. De gemeente Den Haag kon zondag aan het begin van de avond nog geen reactie geven.

Aboutaleb hoopt dat ons land de vuurwerkkwestie op Europees niveau gaat aankaarten. "Want wij zijn niet het enige land dat last heeft van dit zware vuurwerk."

[Dit bericht is gewijzigd door nark op 02-01-2012 10:33]


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 02-01-2012 11:45 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 30 december 2011 10:49 schreef powertieke het volgende:
Goeie kandidaat!

Met ijzeren klikken de wereld modereren naar zijn visie!



Ik heb me al lang en breed kandidaat gesteld, zo ongeveer vanaf dat ik Facebook heb ook publiek: My political views? That I should be dictator.

Schiet nog niet echt op, verder


I wish I was a butterfly


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 02-01-2012 12:34 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 2 januari 2012 10:32 schreef nark het volgende:
En Aboualeb...






Aboutaleb wil vuurwerkverbod
02 jan. 2012, 07:46
Als het aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb ligt, komt er een einde aan het afsteken van illegaal en legaal zwaar knalvuurwerk. Hij vindt dat het kabinet zich moet gaan inzetten voor een gedeeltelijk vuurwerkverbod.

De burgemeester maakt zich zorgen over de zware ontploffingen rond de jaarwisseling en de vernielingen die daarmee gepaard gaan.

Hij wil met de burgemeesters van de andere drie grote steden in gesprek om met elkaar een vuist te maken naar de politiek. Amsterdam en Utrecht staan open voor een gesprek. De gemeente Den Haag kon zondag aan het begin van de avond nog geen reactie geven.

Aboutaleb hoopt dat ons land de vuurwerkkwestie op Europees niveau gaat aankaarten. "Want wij zijn niet het enige land dat last heeft van dit zware vuurwerk."


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 02-01-2012 12:39 by nark Profiel van nark

ilegaal vuurwerk mag tog zowiezo niet of zie ik het niet of zo..........


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 02-01-2012 17:07 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

Ex-bakkersvrouw strooit zout op taartjes

MALDEGEM - Een voormalige bakkersvrouw uit het Oost-Vlaamse Maldegem heeft wekenlang haar opvolgers getreiterd door zout op taartjes te strooien.

Foto: ANP De vrouw was jaloers op het succes van het jonge bakkerskoppel dat de bakkerij van haar man na diens overlijden had overgenomen.

De vrouw kon wekenlang haar gang gaan, maar werd uiteindelijk op heterdaad betrapt, aldus de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws maandag.

De vrouw woonde boven de bakkerij en moest om haar woning te bereiken door de bakkerij. Daar kon ze onopgemerkt zout strooien op de in rekken staande taartjes. Het bakkerskoppel schakelde na klachten van klanten over de te zoute taartjes een privédetective in. Deze hing camera's op en op de beelden was te zien hoe de vrouw te werk ging.

Het koppel heeft aangifte gedaan. De weduwe zal waarschijnlijk geen celstraf krijgen, maar een schadevergoeding moeten betalen

© ANP



[Dit bericht is gewijzigd door Sgeiterdt op 02-01-2012 17:08]


5 Euro's? Op je muil!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2012 17:30 by Forever After Profiel van Forever After

Het broodtopic gemist zeker?


 


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 02-01-2012 19:27 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

quote:
Op 2 januari 2012 17:30 schreef Forever After het volgende:
Het broodtopic gemist zeker?


Ik vond het gewoon broodnodig om het hier ook te posten


5 Euro's? Op je muil!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2012 19:28 by Forever After Profiel van Forever After

Daar lusten de honden geen brood van.


 


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 02-01-2012 19:33 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

Bovendien vond Schuurman dat je offtopic ging, dus ja...


5 Euro's? Op je muil!!


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen