IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar het imperium van de Hells Angels langzaam afbrokkelt [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2012 19:36 by Forever After Profiel van Forever After

Maar goed dat die geen mod is... :')


 


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 02-01-2012 19:41 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

Ja dan zou hij nu met harde hand hebben ingegrepen

'Nog geen besluit over vervolging Holleeder'

AMSTERDAM - Het Openbaar Ministerie ontkent dat het heeft besloten om topcrimineel Willem Holleeder niet te vervolgen voor zijn mogelijke betrokkenheid bij een reeks liquidaties in de Amsterdamse onderwereld.

Dat laat een woordvoerder van het parket in Amsterdam weten tegenover NU.nl. Eerder berichtte onder meer NRC Handelsblad dat Holleeder niet zou worden vervolgd, maar volgens de zegsman moet daarover nog worden beslist.

Volgens de NRC is er na jarenlang uitvoerig politieonderzoek onvoldoende bewijsmateriaal tegen Holleeder gevonden. De top van de Nationale Recherche, de Amsterdamse politie en justitie zouden dat in een overleg een paar dagen voor Kerstmis geconcludeerd hebben.

.
Crimineel imago

De krant meldt dat er geen vingerafdrukken op wapens zijn gevonden of telefoontaps of observaties zijn die Holleeder in verband brengen met moorden. “En het hebben van een crimineel imago alleen is niet strafbaar”, aldus een bij het overleg betrokken opsporingsambtenaar tegen de NRC.

Volgens het OM berust het bericht echter op een misverstand. Holleeder, die momenteel een celstraf van 9 jaar uitzit vanwege afpersing, wordt niet toegevoegd aan het Passageproces. Dat proces, dat onder meer draait om de liquidaties van Thomas van der Bijl (2006) en Kees Houtman (2005), loopt al sinds 2009.


Geen besluit

Het OM laat weten dat nog geen besluit is genomen over de eventuele vervolging van Holleeder buiten Passage om. Hij blijft wel verdachte.

Een woordvoerder kan niet zeggen wanneer daarover een knoop wordt doorgehakt. Het feit dat Holleeder eind deze maand op vrije voeten komt, speelt bij dat besluit volgens de zegsman geen rol.



5 Euro's? Op je muil!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-01-2012 17:56 by Forever After Profiel van Forever After

Trucker rijdt dertig jaar zonder rijbewijs
Laatste update: 3 januari 2012 17:37

DRIEBERGEN - De politie heeft dinsdagmiddag een 58-jarige vrachtwagenchauffeur aan de kant gezet die al 30 jaar zonder rijbewijs op de weg zit.

Dat maakte het Korps landelijke politiediensten KLPD bekend.

De Eindhovenaar reed met zijn 40-tonner over de A27 ter hoogte van Maartensdijk. Hij was op weg naar Engeland.

De chauffeur werd aangehouden omdat hij een inhaalverbod negeerde. Hij verklaarde al 30 jaar als internationaal 'hobbychauffeur' te werken voor transportbedrijven.

Hij is bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs, voor het opgeven van een valse naam en voor het verlopen van de APK.

© ANP / Nu.nl


Ja snapt toch niet dat zoiets kan eigenlijk.

Alsof transportbedrijven niet naar geldige papieren (hoeven te) vragen als je daar aanklopt om werk.


 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-01-2012 22:12 by XXL Profiel van XXL

'Directeur Gelredome doodde vrouw met honkbalknuppel'
Laatste update: 3 januari 2012 10:56
AMSTERDAM - De voormalig directeur van het Gelredome, Jasper van A., heeft bekend zijn vrouw te hebben gedood met een honkbalknuppel.

Dit meldt De Telegraaf.

Het 45-jarige slachtoffer werd eind november in de echtelijke woning in Arnhem-Zuid zwaargewond aangetroffen na een melding over huiselijk geweld. Ze bezweek later in een ziekenhuis aan haar verwondingen.

De man bekende al eerder zijn vrouw te hebben gedood. De 47-jarige man belde in de nacht zelf de politie, waarbij hij direct aangaf dat hij zijn vrouw had gedood. Dat gebeurde na een hevige ruzie, terwijl hun drie dochters lagen te slapen.

Een woordvoerster van het Openbaar Ministerie laat tegenover NU.nl weten dat het onderzoek naar de moord in de afrondende fase is. Ze kan niet bevestigen dat Van A. zijn vrouw gedood heeft met een honkbalknuppel.

De zitting tegen Van A. dient half maart. Hem wordt moord of doodslag ten laste gelegd.



Uh

Wat valt daar een maand aan te onderzoeken?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 04-01-2012 12:05 by nark Profiel van nark

Heibel in seniorenflat na prijs
04 jan. 2012, 10:49
Jaloezie en hysterie in seniorenflat in Breda waar op nieuwjaarsdag de PostcodeKanjer van 20 miljoen euro viel.

“Wat moeten al die oudjes nu met dat geld? Het waren mensen die toch al zat hadden. Wie geen centen heeft om loten te kopen, heeft het nakijken”, zegt een 79-jarige bewoonster van de flat, die tussen twee prijswinnaars inwoont en zelf geen loten had.

Kwaad van binnen

De onfortuinlijke vrouw heeft afgelopen dagen nauwelijks geslapen. “Omdat ik gewoon kwaad ben van binnen”, vertelt ze in de Volkskrant. Haar buurvrouw, die wel miljonair is geworden, slaapt er ook niet van, zegt ze. “Die is haar huis uitgevlucht, omdat ze gek werd van alle aandacht en telefoontjes.”

Een van de prijswinnaars, die anoniem wil blijven, zegt dat ze dolgelukkig is dat ze maar één lot had. “Stel je voor dat ik hier met 4 miljoen zat! Je weet niet wat je meemaakt. Om zes uur zit je nog gewoon te eten, om half acht ben je miljonair. Wat moeten wij met al dat geld?”

Ook de 91-jarige mevrouw Heinink is er nog ondersteboven van. “Ik ben d’r helemaal naar van.” Als ze de gouden envelop tevoorschijn met de cheque van 1.390.374 euro tevoorschijn haalt, slaat ze haar hand voor haar mond en kijkt ernaar alsof ze het voor het eerst ziet. “Ja, er gaat natuurlijk nog wel wat vanaf, hè.” Met haar arm op de laatste zes cijfers: “Maar dit zal er toch wel overblijven, denk je niet?!”






Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 04-01-2012 12:10 by XXL Profiel van XXL

Afgunst is altijd leuk vermaak.

De mensen hebben gewoon een lot gekocht en wat gewonnen en als je geen lot koopt weet je dat je niets wint.

Gezeik om niets.

En wat moeten ze ermee?
Leuk voor de erfgenamen, toch?
Zal op die leeftijd wel niet lang duren voor het geld komt aanwaaien.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 04-01-2012 12:12 by nark Profiel van nark

Ben benieuwd of er nog rechtzaken van komen daar in die flat.......


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-01-2012 14:30 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

ik voorzie een cross-over film tussen "maja de bij" en de "walking dead" (maar meer serieus, bijen zitten wel in de hoek waar de hardste klappen vallen zeg )

Parasiet verandert miljoenen bijen in zombies

Miljoenen honingbijen, die al geteisterd worden door dodelijke virussen en schimmels, sterven ook nog eens door een parasiet die het op hen heeft voorzien. Biologen in San Francisco ontdekten dat het kleine vliegje zich nestelt in het bijenlichaam, waardoor de insecten ander gedrag gaan vertonen. Zo verlaten ze hun korf en lopen rond als zombies. Kort daarna vallen ze dood neer.

De ontdekking van de parasiet verklaart mede waarom hele bijenpopulaties sterven. De dodelijke Apocephalus Borealis werd aangetroffen in driekwart van de 31 bijenkorven die onderzocht werden door de wetenschappers, zo schrijft MercuryNews.com op zijn website.

Horrorfilm
De parasiet legt zijn eitjes in de buik van de bij en vreet die dan langzaam van binnenuit op. De geïnfecteerde bijen worden volkomen gek. Ze verlaten hun korf en vliegen de brandende zon in. Vervolgens lopen ze rondjes over de grond en lijken alle gevoel voor richting te hebben verloren. Sommige beestjes kunnen niet meer op hun benen staan. 'Het deed denken aan zombies in een horrorfilm', legt professor John Hafernik van de California Academy of Sciences uit.

Stukje van de puzzel
De ontdekking van de parasiet draagt bij aan het verklaren van wat genoemd wordt de Colony Collapse Disorder (CCD). Dit staat voor het fenomeen dat honingbijen steeds minder functioneren, hun lichaamsfuncties verliezen en uiteindelijk instorten en sterven. Dit is een grote zorg voor de agrarische gemeenschap die afhankelijk is van de kleine bestuivers.

Al jaren onderzoeken wetenschappers de oorzaken van de verontrustende massale bijensterfte over de hele wereld. Naast schimmels en dodelijke virussen, kan nu ook deze parasiet als boosdoener worden aangewezen. 'Het is een stukje van de puzzel, maar we weten nog niet eens hoe die puzzel er eigenlijk uit moet zien,' laten de onderzoekers weten.


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 04-01-2012 15:54 by faalhaas Profiel van faalhaas

Heeft Holleeder nog vrienden?
woensdag 04 januari 2012 11:15

Volgens Telegraaf-verslaggever John van den Heuvel zal Willem Holleeder zich niet vrij voelen als de poort van de bajes openzwaait. In de papieren Telegraaf van woensdag schrijft hij dat Holleeder zich vooral zorgen zal maken om zijn eigen veiligheid. Zijn vroegere vrienden vindt hij niet meer aan zijn zijde terwijl hij bovendien zelf fysiek verzwakt is na zijn hartoperaties.

Volgens Van den Heuvel heeft Holleeder vijandschap te duchten van 'vrienden van vermoorde criminelen', zoals John Mieremet, Cees Houtman, Thomas van der Bijl, Willem Endstra en Martin Hoogland.

Verder zou de invloed van "De Neus" behoorlijk afgenomen zijn.

Dino Soerel liet al eerder weten dat hij sinds 2005 met Holleeder gebrouilleerd is geraakt. In verhoren bij de rechter-commissaris in het Passage-proces hebben Hans N. en Dick V. ook afstand genomen van Holleeder, die hun naam zou gebruiken voor afpersingen.

Harry Stoeltie van de Hells Angels die Holleeder bij de Hells Angels introduceerde zit zelf vast in verband met een afpersingszaak.

Of Holleeder de financiële middelen heeft om alle kosten van een extreme beveiliging te kunnen betalen is ook de vraag.

Volgens De Telegraaf zou in onderwereldkringen bekend zijn dat Holleeder voor zijn arrestatie over zo'n negen ton aan contant geld beschikte.

In de bajes werd Hoilleeder alleen regelmatig bezocht door zijn zus Sonja, voorheen vriendin van Cor van Hout.

Eén van zijn vriendinnetjes, Nicky Krawinkel, zei eerder in De Telegraaf: 'Willem is iemand die altijd blijft doorroeien, ook als zijn bootje halfvol water staat'.


... hoe de hazen lopen ...


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 05-01-2012 11:24 by nark Profiel van nark

Hawking snapt niks van vrouwen
05 jan. 2012, 10:47
Hij is dan misschien wel de bekendste en slimste wetenschappers ter wereld, er is één gebied waar fysicus Stephen Hawking ook na 70 jaar nog geen snars van begrijpt: vrouwen.

Dat geeft Hawking toe in een interview met tijdschrift New Scientist ter ere van zijn 70ste verjaardag. Gevraagd naar wat hem dagelijks het meeste bezighoudt, antwoordt hij: “Vrouwen. Ze zijn een compleet mysterie.”

Hawking werd wereldberoemd met zijn werk over het heelal en zwarte gaten. Hij lijdt aan de zenuwziekte ALS en is daardoor compleet verlamd. Spreken doet hij via een computer.





Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-01-2012 12:43 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Tienermoeder mocht inbreker doodschieten

Een tienermoeder die een inbreker doodschoot, hoeft zich niet tegenover een rechter te verantwoorden voor haar daden. De collega van de doodgeschoten dader wordt echter wél aangeklaagd. De rechtbank beschuldigt hem van medeplichtigheid aan de dood van zijn compagnon, omdat hij na het schiet-incident vluchtte.

Twee pistolen
De 18-jarige Sarah McKinley belde tijdens Nieuwjaar in paniek naar de Amerikaanse alarmdienst. Op het moment van bellen waren twee inbrekers in haar huis. Een 911-medewerker kreeg McKinley aan de lijn, die de vraag van Sarah kreeg of ze de inbreker mocht poppen. “Ik heb twee pistolen in mijn hand. Is het goed als ik hem neerschiet als hij door de deur komt?”, vroeg tienermoeder aan de telefoniste. “Nou, je moet er alles aan doen om jezelf te beschermen”, luidde de reactie van de ambtenaar.

Zo geschiedde. In het bijzijn van haar drie maanden oude zoontje schoot Sarah de 24-jarige Shane Martin voor z’n koker, toen deze de deur doorstormde. Het mes dat hij bij zich droeg, kon hij niet meer gebruiken.

Mededader wel vervolgd
De 29-jarige Dustin Louis Stewart zag dat zijn maatje werd neergeschoten en zette het op een rennen. Hij werd later alsnog aangehouden en wordt nu dood door schuld ten laste gelegd. “Als je bezig bent met een misdrijf, zoals een inbraak, en de dood is het gevolg van die misdaad, dan wordt je vervolgt”, aldus openbaar aanklager James Walters tegen de The Oklahoman Newspaper.


En terecht. Da's weer wat anders dan hier waar je, als je niet vervolgd wilt worden, gewoon aanwijst waar je al je dure spulletjes hebt liggen en na afloop de deur voor ze openhoudt.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 05-01-2012 13:57 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Geert doe er wat aan!



Schaep
Usericon van Schaep
Posted 05-01-2012 13:59 by Schaep Profiel van Schaep



Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 05-01-2012 14:00 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 5 januari 2012 12:43 schreef Greycloak het volgende:
hier waar je, als je niet vervolgd wilt worden, gewoon aanwijst waar je al je dure spulletjes hebt liggen en na afloop de deur voor ze openhoudt.

Onzin.


Quis moderabat ipsos moderatores?


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 05-01-2012 14:00 by nark Profiel van nark

De PVV heeft daar geen tijd voor want......


PVV’er kraakt parkeerautomaat
05 jan. 2012, 12:36
Het Haagse PVV-raadslid Daniëlle de Winter heeft in een YouTube-filmpje gedemonstreerd hoe kinderlijk eenvoudig het is om parkeermeters in de hofstad te ‘kraken’.

De PVV ontving de laatste tijd verschillende bezorgde berichten over kwetsbaarheid van de parkeermeters. Door verschillende trucs is het mogelijk om een gratis parkeerticket te krijgen.

In een filmpje test De Winter een van de methodes: door heel snel een grote hoeveelheid muntgeld in de parkeermeter te gooien en daarna de groene knop ingedrukt te houden, slaat de automaat op hol. De Winter krijgt zo niet alleen al haar geld terug, maar ontvangt ook een gratis kaartje.

De PVV wil dat de gemeente onderzoek doet naar de fraudegevoeligheid van de machines.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-01-2012 14:09 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 5 januari 2012 14:00 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Onzin.
Dus die berichten die ik las over inbrekers die van de trap geduwd werden en tikken kregen met letsel als gevolg en vervolgens met succes een gevalletje "mishandeling" indienden klopten niet?
Hm.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 05-01-2012 14:24 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 5 januari 2012 14:09 schreef Greycloak het volgende:
Dus die berichten die ik las over inbrekers die van de trap geduwd werden en tikken kregen met letsel als gevolg en vervolgens met succes een gevalletje "mishandeling" indienden klopten niet?
Hm.

Dat zei ik niet. Het gaat niet om incident A in Nederland versus incident B in de VS. Als je zulke statements (in NL wordt je vaker dan in de VS onterecht mishandeling aangerekend als je een inbreker aanpakt) hard wil maken moet je met een stuk meer op de proppen komen.

(En ging die zaak er niet om dat die inbrekers nadat ze al niks meer konden nog wat tikken extra kregen?)


Quis moderabat ipsos moderatores?


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 05-01-2012 14:33 by XXL Profiel van XXL

Je kunt inderdaad niet zomaar A en B vergelijken, is in het verleden al vaker aangetoond.






Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 05-01-2012 14:36 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 5 januari 2012 14:33 schreef XXL het volgende:
Je kunt inderdaad niet zomaar A en B vergelijken, is in het verleden al vaker aangetoond.






Oh god, dat filmpje, godskolere...

Hoewel je in dit soort onderzoeken inderdaad methodologische fouten zou kunnen maken en onjuiste groepen met elkaar vergelijkt, en dat het in dit geval ook best wel waar zou kunnen zijn, en dat iemand dat misschien ook wel terecht geconcludeerd heeft, is het overduidelijk dat mevrouw Helder het zelf allemaal niet begrijpt en haar hoogstens verteld is dat er ergens in de verte misschien een klok geluid heeft.

[Dit bericht is gewijzigd door Ascendant Grotesque op 05-01-2012 14:51]


Quis moderabat ipsos moderatores?


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 05-01-2012 14:50 by Mark Profiel van Mark

Inderdaad. Ze heeft op zich wel een punt, maar ze presteert het wonderwel om dat punt volledig te verzuipen in klungeligheid.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 05-01-2012 16:43 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 5 januari 2012 14:24 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Dat zei ik niet. Het gaat niet om incident A in Nederland versus incident B in de VS. Als je zulke statements (in NL wordt je vaker dan in de VS onterecht mishandeling aangerekend als je een inbreker aanpakt) hard wil maken moet je met een stuk meer op de proppen komen.

(En ging die zaak er niet om dat die inbrekers nadat ze al niks meer konden nog wat tikken extra kregen?)
Incident of niet, kan me de afgelopen 10 jaar 3 van dit soort akkefietjes herinneren in NL. Eentje daarvan was idd met een trap waarbij ook niet echt hard gemaakt kon worden of die inbrekers met enorm veel haast in het donker van de trap zijn gedonderd (tsja, vreemd huis...) of dat ze eraf getikt zijn. Die andere twee, gewoon de bewoner nog thuis en die was niet blij met vreemden die spulletjes meenemen zonder te vragen.
En in de VS mág je zover ik weet iedereen die zonder uitnodiging je huis komt binnenwandelen een stukje lood in de knieschijven of een andere plek naar keuze jagen.
Incidenten, da's maar net hoe je er naar kijken wilt.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 05-01-2012 16:50 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 5 januari 2012 16:43 schreef Greycloak het volgende:
Incident of niet, kan me de afgelopen 10 jaar 3 van dit soort akkefietjes herinneren in NL. Eentje daarvan was idd met een trap waarbij ook niet echt hard gemaakt kon worden of die inbrekers met enorm veel haast in het donker van de trap zijn gedonderd (tsja, vreemd huis...) of dat ze eraf getikt zijn. Die andere twee, gewoon de bewoner nog thuis en die was niet blij met vreemden die spulletjes meenemen zonder te vragen.
En in de VS mág je zover ik weet iedereen die zonder uitnodiging je huis komt binnenwandelen een stukje lood in de knieschijven of een andere plek naar keuze jagen.
Incidenten, da's maar net hoe je er naar kijken wilt.

Zomaar direct iemand neerblaffen is er in ieder geval niet bij. Fundamenteel anders zijn die wetten niet, behalve dat je daar ook een geweer zou mogen hebben en dat in sommige staten het recht om je bezit te verdedigen wat verder benadrukt.

Uiteindelijk is het daar echter ook aan voorwaarden verbonden, net als hier zou je het daar ook over strafuitsluitingsgronden als noodweer en noodweerexces kunnen hebben. Daarom weet ik niet of het uiteindelijk zoveel scheelt (gevoelsmatig onterechte veroordelingen van mensen die lijf en bezit verdedigen in NL versus de VS) als men altijd maar denkt.


Quis moderabat ipsos moderatores?


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 05-01-2012 16:53 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

Iets met subsidiariteit en proportionaliteit.

Ik ben iig blij dat ik in Nederland woon en niet in de VS, hoewel de feiten, zoals bekend uit bovenstaand nieuwsbericht, waarschijnlijk ook in Nederland tot strafuitsluiting zouden leiden voor mevrouw McKinley


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 05-01-2012 21:15 by Mark Profiel van Mark

Mishandelde voetbalsupporter overleden

De 77-jarige voetbalsupporter die in december ernstig gewond raakte toen hij werd mishandeld door een amateurvoetballer, is woensdag overleden. Het Openbaar Ministerie heeft dat donderdag bevestigd. De club van het slachtoffer, OSV uit Amsterdam, reageerde verslagen.

Als trouwe supporter stond de 77-jarige meneer Retz te kijken naar een wedstrijd tussen OSV en een andere Amsterdamse club, Sporting Noord. Het stond 2-1 voor thuisclub OSV toen de 32-jarige voetballer Sylvester M. van de tegenpartij een gele kaart kreeg. Hierop volgde een enorme scheldpartij waarbij de agressieve speler door zijn teamgenoten moest worden tegengehouden om de scheidsrechter niet aan te vallen. Deze besloot hier nog eens geel voor te geven.

Toen Retz opmerkte dat hij die kaart terecht vond, rende Sylvester M. als een woeste op hem af sprong over de reclameborden en deelde met beide benen een karatetrap uit op zijn borstkast.

Retz’ milt raakte gescheurd en was daarom verwijderd. Uit zijn maag moest 5 liter bloed worden gepompt. De man werd ook enige tijd kunstmatig in coma gehouden, maar daaruit was hij ontwaakt.

„Wij zijn diep verslagen”, zei voorzitter Ilona Rozendaal van OSV donderdag. „Het komt als een donderslag bij heldere hemel.”

Sylvester M. zit nog vast. Het OM onderzoekt nog of het slachtoffer is overleden aan de gevolgen van de mishandeling in december. Vooralsnog verzwaart het de verdenking tegen de verdachte niet. Die wordt nu nog steeds verdacht van poging tot doodslag dan wel zware mishandeling. Sporting Noord heeft hem geroyeerd.

De 32-jarige Sylvester M. is een goed getrainde kickbokser.

----

Arms don't kill people, legs do!


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 05-01-2012 21:19 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Onweerwolf schreef:
Voetbal is een kneuzensport


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen