IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Daar waar het imperium van de Hells Angels langzaam afbrokkelt [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 10-02-2012 21:18 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Ze zijn er maar druk mee. Alsof ze niks beters te doen hebben..


Against God and Government


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 11-02-2012 10:41 by nark Profiel van nark

Philips razend op FNV
11 feb. 2012, 05:30
Philips is des duivels op actievoerende schoonmakers van het FNV, omdat ze de bestuursvoorzitter van het elektronicaconcern thuis hebben opgezocht en gedreigd hebben met acties in de persoonlijke levenssfeer.

Een woordvoerder van het concern noemt een dergelijk actiemiddel 'onacceptabel'. Eerder deze week bezorgde een delegatie van FNV'ers op het huisadres van Frans van Houten een brief waarin werd aangekondigd dat de schoonmakers vandaag "wel eventjes op de koffie" zouden komen.

Philips heeft het FNV gisteren dringend verzocht niet langs de topman te gaan met honderden, tot wel duizend actievoerders, waarna beide partijen een afspraak hebben gemaakt voor overleg komende dinsdag. Volgens Philips zit de topman dit weekeinde in het buitenland en was thuisbezoek toch zinloos geweest. FNV Bondgenoten heeft het huisbezoek aan Van Houten daarna afgeblazen.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 11-02-2012 11:38 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Tussenkomst van Rutte leidde tot Natuurakkoord

Premier Rutte heeft persoonlijk ingegrepen in de impasse die was ontstaan tussen staatssecretaris Bleker (landbouw) en de provincies over het zogenaamde Natuurakkoord.

Johan Remkes (VVD) , commissaris van de koningin in Noord-Holland en onderhandelaar namens de provincies, had regelmatig telefonisch contact met de premier en wees zijn partijgenoot op de moeizame onderhandelingen waarin onderling wantrouwen tussen Bleker en de provincies de boventoon voerde.

Bleker weigerde bijvoorbeeld een nadere omschrijving van de afspraken waarin het natuurbeheer naar de provincies werd overgeheveld. Dat wekte argwaan bij de provincies. Rutte zorgde ervoor dat er alsnog een door de provincies geëiste 'memorie van toelichting' kwam.

Ook wilde Bleker plotseling geld zien voor rijksgrond die na de overdracht in provinciehanden kwam voor de aanleg van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS). Die gronden hebben een waarde van 700 miljoen euro.

Maandagavond besloot Rutte dat 6000 hectare gratis mag worden overgeheveld, en in 2014, na een evaluatie, mogelijk nog eens 8000 hectare. Daarmee was het Natuurakkoord een feit.

Het nieuwe akkoord biedt ook ruimte aan provincies die dit eerder hebben verworpen. Formeel kunnen zij principieel 'nee' blijven zeggen, maar de gemaakte afspraken wel uitvoeren. In dat geval worden zij niet gekort op het budget.

Flevoland heeft ruimte gekregen het conflict met Bleker over de aanleg van natuurstrook Oostvaarderswold via bemiddeling of een rechterlijke uitspraak af te wikkelen.

Remkes zegt dat Rutte zich 'actief' met de onderhandelingen heeft bemoeid, en op de juiste momenten 'aan de goede kant van het touw heeft getrokken'. "Maar ook Binnenlandse Zaken heeft geholpen. Mevrouw Spies (de minister op dat departement, red) en de minister-president waren een perfect team. Rutte wilde per se dat dit akkoord er kwam."

Het belang voor het Rijk is dan ook groot. De overheveling van bevoegdheden naar de provincies moet de rijksoverheid een bezuiniging van 600 miljoen euro opleveren.

Na de jaarwisseling, toen bleek dat vier provincies weigerden te tekenen, heeft Remkes vastgesteld dat "het op zijn minst de moeite waard was de onduidelijkheden in het akkoord weg te nemen". Na contact met Rutte kon er toch met Bleker worden onderhandeld over een nadere uitwerking.

"Ik ben blij dat deze exercitie plaatsvond vóór de overdracht aan de provincies, want er bleken inderdaad forse verschillen van inzicht over de uitleg van de tekst", zegt Remkes. De Noord-Hollandse commissaris verwijst daarmee onder meer naar het geschil over de vergoeding voor de rijksgronden.

Naar verwachting zullen alle provincies het Natuurakkoord nu uitvoeren. Drenthe, de grootste tegenstander van Bleker, heeft aangegeven het akkoord niet te tekenen, maar de afspraken wel uit te voeren.

"Principieel blijven we tegen", laat de gedeputeerde Rein Munniksma (PvdA) weten. "Maar we accepteren in praktische zin het sluitstuk dat voortkomt uit dit democratische proces. We kunnen hier in Drenthe de wegen niet afsluiten."

Ook niet handig om zo'n departement door een autist te laten leiden...


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 11-02-2012 14:30 by Mark Profiel van Mark

Niemand nog de geruchten over de nieuwe Noord-Koreaanse leider geplaatst? Gisteren ging Twitter helemaal dol erop, zou ofwel geliquideerd ofwel op de vlucht zijn.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 11-02-2012 15:07 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 11 februari 2012 14:30 schreef Mark het volgende:
Niemand nog de geruchten over de nieuwe Noord-Koreaanse leider geplaatst? Gisteren ging Twitter helemaal dol erop, zou ofwel geliquideerd ofwel op de vlucht zijn.


Ondervoed zag hij er in ieder geval niet uit. dus hij zal het wel niet heel slecht hebben gehad. (in tegenstelling tot zijn landgenoten)
huilde hij niet hard genoeg op de begravenis van de vorige grote leider?

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 11-02-2012 15:10]


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 11-02-2012 22:27 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Iran zal in de loop van komende week een "zeer belangrijke en zeer grote nucleaire prestatie" bekendmaken. Dat heeft president Mahmoud Ahmadinejad zaterdag gezegd in een toespraak die rechtstreeks werd uitgezonden op de staatstelevisie.

Het is niet bekend waarop Ahmadinejad doelt. Iran is de laatste tijd onder meer bezig met het verrijken van uranium. Volgens Teheran is dat bedoeld om kernenergie op te wekken, maar het Westen vreest dat Teheran in het geheim werkt aan een atoombom.

De Verenigde Naties, de Verenigde Staten en Europa hebben sancties opgelegd aan Iran. Israël zou een militaire aanval overwegen. Iran "zal daar echter nooit voor zwichten", aldus Ahmadinejad.

Ahmadinejad sprak op de herdenking van de islamitische revolutie in Iran 33 jaar geleden.





En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 12-02-2012 7:04 by bastianus Profiel van bastianus

Mooi op tijd met dit nieuws, als hij het 33 jaar geleden al aankondigde.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 13-02-2012 11:15 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 8 februari 2012 22:08 schreef ElitE het volgende:
Maar zou je biologie wel technisch willen noemen? Wel duidelijk MSc, wel erg wetenschappelijk wat geneeskunde toch minder heeft.

Nee, niet technisch. Daar hebben we hier biomedische technologie voor


Quis moderabat ipsos moderatores?


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 13-02-2012 11:51 by nark Profiel van nark

Iran zal de Straat van Hormuz sluiten, wat een legitieme aanleiding vormt voor een onmiddellijke luchtaanval op Iranese nucleaire doelen door de Amerikaanse en Israëlische luchtmacht.

Die voorspelling doet de Israëlische professor Yoram Dinstein, wereldwijd beschouwd als gezaghebbend oorlogsrechtexpert en –misschien nog belangrijker– het morele kompas voor de Israëlische regering en veiligheidsdiensten.

Dinstein is deze week in Nederland voor gesprekken met Nederlandse parlementsleden en het geven van universiteitslezingen. De professor is één van ’s werelds prominentste oorlogsrechtgeleerden. Dinstein is betrokken bij de pilotentrainingen van niet alleen de Israëlische luchtmacht, maar ook de Nederlandse luchtmacht en andere westerse strijdkrachten. Voor wettelijk advies is hij de belangrijkste adviseur voor de Israëlische regering.

Dinstein zegt er volledig overtuigd van te zijn dat Iran de Straat van Hormuz gaat afsluiten, waardoor de wereld wordt afgesneden van de olieproductie. Door de 35 zeemijlen smalle zeestraat vervoerden olietankers vorig jaar 17 miljoen vaten olie per dag, éénvijfde van de wereldwijd verhandelde ruwe olie. Afsluiting van de zeestraat is voor Israël een wettelijk ’casus beli’, een officiële aanleiding voor oorlog, zegt Dinstein.

Per dag varen 14 volle tankers door de straat, vooral met Azië als bestemming. De olie is afkomstig uit Iran, Irak, Koeweit en Saudi-Arabië. Afsluiting van dit zeegat heeft dramatische consequenties hebben voor de levering van olie aan de wereld. De bestaande alternatieven – pijplijnen naar de Rode Zee en de Middellandse Zee – hebben onvoldoende capaciteit om de gevolgen van een blokkade volledig op te vangen.

Dinstein voorspelt dat Iran op korte termijn haar troefkaart speelt: „Dit merkwaardige regime in Teheran zal een agressieve daad plegen die gezien kan worden als een gewapende aanval op lidstaten van de VN, zoals het met geweld afsluiten van de Straat van Hormuz. En daarna krijgen we oorlog met luchtaanvallen van Israël en Amerika. Geloof me of niet, maar herinner je dat ik de eerste was die dit voorspelde… Iran zal een aanval uitvoeren, die de aanleiding wordt voor dit scenario.”

Dinstein, oud-decaan van de universiteit van Tel Aviv, oud-voorzitter van Amnesty International in Israël en auteur van een reeks standaardwerken over oorlogsrecht, wordt geregeld geconsulteerd voor advies met de juridische afdelingen en adviseurs en de commandanten van het Israëlische leger (IDF) en de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet. Ook heeft hij nauwe banen met inlichtingendiensten wereldwijd. Op basis van die contacten zegt hij: „De oorlog met Iran zal 48 uur duren.” Verschillende opvattingen van Dinstein zijn door het Internationale Gerechtshof en het Internationale Strafhof verheven tot geldend internationaal recht.

De professor bevestigt –„Formeel vertegenwoordig ik toch niet mijn regering.” – de Israëlische luchtaanvallen op nucleaire installatie in Irak in 1981 en de aanval op een door Noord-Koreanen gebouwde nucleaire reactor in Syrië in 2007. Formeel weigert de regering elk commentaar over die aanvallen. Volgens Dinstein verkeerde Israël destijds met beide landen in een staat van oorlog. Israël zal dan ook de Iranese installaties aanvallen, zodra Iran de Straat van Hormuz afsluit, wat als oorlogsverklaring wordt opgevat. „Voor nu hebben we alleen nog uitwisseling van onvriendelijkheden, geen staat van oorlog met Iran. Maar Iran zal de Hormuz-straat afsluiten en Israël en de VS zullen dan aanvallen.”


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 13-02-2012 12:18 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Uit veel onderzoeken van Maurice de Hond spreekt hetzelfde beeld. De kiezers van D66 en CDA hebben vrij veel over voor een ander, de kiezers van PVV en SP niet. Dat betoogt schrijver Bert Bukman.

De opiniepeilingen van Maurice de Hond zijn altijd interessant, en meestal niet vanwege de vermeende veranderingen in het stemgedrag die ermee worden vastgelegd. Als er eenmaal verkiezingen zijn klopt er meestal weinig meer van, net zoals van andere onderzoeken naar de grillen van de kiezer trouwens. Dat weerhoudt politici er overigens niet van om vrijwel al hun uitspraken op die peilingen af te stemmen, maar dat terzijde.

Nee, leerzaam aan de onderzoeken van De Hond zijn vooral de achtergrondvragen die hij stelt. Een daarvan haalde gisteren weer de kolommen van Vk.nl. Aan de deelnemers aan De Honds onderzoek was gevraagd of zij er iets voor voelden om de uitkeringen en lonen een tijdje te bevriezen. Dit naar aanleiding van een suggestie die werkgeversvoorzitter Bernard Wientjes kort geleden had gedaan.

Stemgedrag

De uitslag van dat onderzoek was niet verrassend: 63 procent van de Nederlanders is tegen. Opmerkelijker wordt het als je de resultaten afzet tegen het stemgedrag van de deelnemers bij de vorige verkiezingen. Dan blijkt 86 procent van de aanhang van de SP tegen bevriezing van lonen en uitkeringen, 75 procent van de PvdA en 71 procent van de PVV. Bij D66 is dit percentage 50, en bij het CDA zelfs maar 39. Met andere woorden: CDA-stemmers zijn in hoge mate bereid om iets in te leveren ten bate van een economisch herstel, terwijl SP-stemmers dat categorisch weigeren.

Een andere vraag betrof de steun aan Griekenland. Moeten we dat land blijven steunen of laten vallen als er akkoord wordt bereikt over de schuldsanering? - dat was de vraag. Ophouden met die steun, luidde het voor geen misverstand vatbare antwoord van de kiezers van PVV (10 procent) en SP (21 procent), terwijl de kiezers van CDA (49 procent) en D66 (58 procent) vonden dat we de Grieken in dat geval binnenboord moeten houden. Met andere woorden: D66-stemmers gunnen het Athene het voordeel van de twijfel, PVV'ers absoluut niet.

Dit zijn allemaal frappante cijfers, die iets duidelijk maken over de mate waarin kiezers van een bepaalde partij bereid zijn hun eigen belangen opzij te zetten ten bate van een ander, in de veronderstelling natuurlijk dat het eigenbelang daarmee op termijn is gediend. Uit veel onderzoeken van Maurice de Hond spreekt dan hetzelfde beeld. De kiezers van D66 en CDA (de twee partijen die elkaar de term 'het radicale midden' betwisten) hebben vrij veel over voor een ander, de kiezers van PVV en SP niet.

Middellange termijn

Voor de goede orde: het gaat me er hier niet om of de voorgestelde maatregelen juist zijn. Zeker in het geval van Griekenland is dat allemaal nog knap ingewikkeld. Waar het mij om gaat is dat het voor een samenleving verstandig is om de belangen op middellange termijn te laten prevaleren boven de belangen op korte termijn. Het lijkt me onmiskenbaar dat de kiezers van de partijen in het midden dat beter hebben begrepen dan die aan de flanken.

Bron: VK.nl



Dat u het even weet.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 13-02-2012 12:22 by Schuurman Profiel van Schuurman

Kort samengevat: stel nimby's!!


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-02-2012 17:19 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 13 februari 2012 11:15 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Nee, niet technisch. Daar hebben we hier biomedische technologie voor


Maar een een groot gedeelte van de opleiding biologie is biochemie. en chemie valt toch duidelijk onder technologie. Overigens ook een van de meest groeiende soorten wetenschap.



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 13-02-2012 17:25 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 13 februari 2012 17:19 schreef ElitE het volgende:
Maar een een groot gedeelte van de opleiding biologie is biochemie. en chemie valt toch duidelijk onder technologie. Overigens ook een van de meest groeiende soorten wetenschap.

Oh. Wel technisch dan


Quis moderabat ipsos moderatores?


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 15-02-2012 20:39 by XXL Profiel van XXL

Crematorium past oven aan voor dikke Duitsers
Laatste update: 15 februari 2012 20:24

BERLIJN - Het crematorium Schweinfurt in het Duitse Beieren heeft de deuren van de verbrandingsoven 30 centimeter moeten verbreden, omdat er steeds vaker grote lijkkisten in moeten.

Dat komt doordat de Duitse bevolking steeds dikker wordt.

De kisten zijn niet alleen groter, maar ook steviger om het gewicht van de overledene te kunnen dragen. Daardoor duurt het langer voor de kist en het lichaam volledig zijn verbrand.

Ook lopen de temperaturen tijdens de crematie hoger op. ''We verbranden de grote kisten meestal op maandagochtend als de ovens nog koud zijn'', aldus de manager van het crematorium. ''Er is meer lichaamsvet dat zich verspreidt en ook moet verbranden.''

Het crematorium krijgt gemiddeld eens per week een XXL-lijkkist te verwerken. De Duitse bevolking wordt, net als in de omringende landen, langzaam maar zeker steeds dikker.




Huhuhuh, een XXL-lijkkist!!!


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 15-02-2012 20:42 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com



Boeiender


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 15-02-2012 20:49 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

Uit veel onderzoeken van Maurice de Hond spreekt hetzelfde beeld. De kiezers van D66 en CDA hebben vrij veel over voor een ander, de kiezers van PVV en SP niet. Dat betoogt schrijver Bert Bukman.


Dat van die SP'ers verbaast niks. SP'ers en hun aanverwanten elders zijn altijd de meest gierige en op (het liefst andermans) geld gerichte lijers. No surprise here.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 15-02-2012 21:27 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Ik heb jaren geleden eens een beetje in krakerskringen rondgehangen die massaal lid waren van de SP. Ik dacht altijd dat zij dan zo sociaal waren dat ze bereid waren veel te delen met anderen. De waarheid was dat ze vonden dat anderen iets aan hun moest afstaan want die anderen hadden toch geld zat, en ze waren tegen uitbreiding van de EU omdat er dan voor die (arme)landen betaald moest worden.



SQT
Usericon van SQT
Posted 15-02-2012 21:45 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 15 februari 2012 21:27 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Ik heb jaren geleden eens een beetje in krakerskringen rondgehangen die massaal lid waren van de SP. Ik dacht altijd dat zij dan zo sociaal waren dat ze bereid waren veel te delen met anderen. De waarheid was dat ze vonden dat anderen iets aan hun moest afstaan want die anderen hadden toch geld zat, en ze waren tegen uitbreiding van de EU omdat er dan voor die (arme)landen betaald moest worden.
Ja, van dat kleine beetje krakers dat ik heb meegemaakt, kreeg ik eenzelfde gevoel. "Waarom zou ik gaan werken als ik toch een uitkering krijg?" Flikker dan ook maar meteen een eind op.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 16-02-2012 13:53 by nark Profiel van nark

Foute hamburger...
16 feb. 2012, 12:40
Een hamburgerrestaurant in Las Vegas (Nevada) heeft afgelopen zaterdag zijn naam wel heel erg veel eer aangedaan, zo meldt de Las Vegas Sun.

In het restaurant met de welluidende naam Heart Attack Grill (Hartaanval Grill), een tent waar je gigantische porties vlees naar binnen kunt werken, zat een man een zogenaamde triple bypass burger te eten. Op een gegeven moment voelde hij zich niet goed: hij begon te zweten en kreeg nauwelijks lucht meer. Het bleek dat de man een (niet fatale) hartaanval had gekregen...

Een triple bypass burger bestaat uit een plak rundvlees van 700 gram, tien plakjes bacon en hééél veel mayonaise of andere dikmakende saus. Eten op eigen risico derhalve.

Een van de serveerster, die verkleed zijn als verpleegster en 'nurse' worden genoemd, zag dat het niet goed ging met de man en schakelde de medische autoriteiten in. Joe Basso, eigenaar van de hamburgertent, is niet blij met de negatieve reclame.

Het restaurant staat bekend om zijn buitenproportionele porties. 'Voedselbommen' van 8000 calorieën zijn geen uitzondering en ben je boven de 160 kilo, dan mag je gratis komen eten. Onbeperkt.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 16-02-2012 22:03 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Op het menu staan de "Single", "Double", "Triple", en "Quadruple Bypass" hamburgers, die 230 tot 910 gram vlees bevatten. De grootste hamburger bevat 33.000 kilojoule. De friet wordt gebakken in reuzel. Verder verkoopt men sigaretten zonder filter, bier, sterkedrank en frisdranken die veel suiker bevatten. Lightproducten ontbreken.


Mooi, ja.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 16-02-2012 22:33 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:

Moslimgeleerde mag Nederland in; Tofik Dibi wil meedoen aan debat
GroenLinks-Kamerlid Tofik Diki wil met de omstreden moslimgeleerde Haitham al-Haddad in debat gaan. Minister Opstelten van Veiligheid verklaarde vanavond dat hij geen grond ziet hem de toegang tot Nederland te weigeren.

Opstelten heeft alle mogelijkheden hiertoe onderzocht, maar volgens de minister zijn de uitspraken die hij heeft gedaan niet voldoende om te voorkomen dat al-Haddad het land in mag. Volgens Europese regels mag iemand alleen de toegang worden ontzegd als diegene echt een actueel, werkelijk en ernstig gevaar betekent. Dat is volgens Opstelten niet het geval. 'Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat zal worden ingegrepen indien een dergelijk gevaar zich alsnog zou voordoen', aldus Opstelten.

Een meerderheid van de Tweede Kamer had om de weigering gevraagd, omdat al-Haddad omstreden uitspraken zou hebben gedaan over Joden. Zelf ontkent het lid van een Britse sharia-rechtbank dit. De Vrije Universiteit besloot eerder deze week een uitnodiging aan al-Haddad om deel te nemen aan een debat in te trekken.

Debat in De Balie
Zelf liet al-Haddad vandaag al weten dat hij hoe dan ook naar Nederland wilde komen. Debatcentrum De Balie gaf aan een debat met hem te willen organiseren. Tofik Dibi wil ook meedoen om op deze manier tegen de 'censuurcoalitie' te protesteren.

Bron: dat krantje waar übermenschen als Thomas von der Dunk en Evelien Tonkens hun columpjes hebben.


1. Goede zaak. Althans, goed dat al-Haddad niet geweerd is in eerste instantie. Fuck censuur.

2. Die al-Haddad is wel een flinke mongool, maar die Dibi - kamerkneusje 1e klas - maakt zich weer eens volslagen belachelijk hiermee.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 16-02-2012 22:43 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

Zover ik het zie vind ik de uitspraken van deze mongool op zich toelaatbaar. Maar ik ben niet van mening dat iedere niet-Nederlander binnen Nederland dezelfde vrijheid van meningsuiting geniet als iedere Nederlanders. De destructie van vrijheid bejubelen, doe dat maar lekker thuis.
Moeilijke kwestie.

Edit: Bij nader inzien is een discussie in de context van het maatschappelijk- en academischdebat natuurlijk wat anders dan een geimporteerde imam die zijn riedeltje ieder vrijdaggebed herhaalt. En Joden handlangers van de duivel noemen en verwijzen naar de Protocollen van... is ook wat anders dan oproepen je vrouw te slaan of homo's van een flat te gooien.

[Dit bericht is gewijzigd door Kvelgeest op 19-02-2012 12:58]


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 17-02-2012 14:20 by M. Profiel van M.

Even van nu.nl wat iedereen natuurlijk allang gezien heeft:

quote:
'Kabinet houdt immigratiecijfers kunstmatig hoog'

RIJSWIJK - Het kabinet houdt immigratiecijfers kunstmatig hoog om de gedoogconstructie van het kabinet te legitimeren.
Foto: ANP

Dat zei Tweede Kamerlid voor Groenlinks Tofik Dibi (foto) in een reactie op antwoorden van minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel) op Kamervragen over gezinsmigratiecijfers.

Dibi stelde de vragen nadat uit onderzoek van het ANP en Sargasso.nl was gebleken dat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) ook baby’s die in Nederland worden geboren, als gezinsmigrant telt.

Het cijfer voor gezinsmigratie zoals de IND hanteert, is daardoor ongeveer 20 procent te hoog.

Bizar


''Het is bizar", vervolgt Dibi. ''Je zou een vreugdedansje verwachten nu blijkt dat de cijfers in werkelijkheid minder hoog zijn dan werd aangenomen.”

Hij vermoedt dat het kabinet de cijfers hoog houdt omdat het immigratieprobleem een belangrijke pijler onder de gedoogconstructie is. ''Als dit probleem vervalt, is de noodzaak van gedogen voor een groot deel weg. Het kabinet heeft dus belang bij het bestaan ervan.”

Leers


Minister Leers zegt in de antwoorden op de vragen van Dibi dat hij niet van plan is de registratie van de IND aan te passen omdat de instantie uitgegeven verblijfsvergunningen telt, het CBS telt immigranten.

Dibi is verontwaardigd omdat de minister bij de afgelopen begrotingsbehandeling het cijfer van de IND als het immigratiecijfer presenteerde en niet dat van het CBS. Dibi: ''Hij weigert de cijfers uit te splitsen, dus hij geeft bewust een vertekend beeld.”

Cijfers, altijd mooi. Ik heb er veel mee te maken op mijn werk. Cijfers zijn van elastiek en cijfers presenteren is mensenwerk, dat blijkt maar weer. Bovenstaand bericht is voor mij een bevestiging van het feit dat veel Nederlanders in een totaal andere realiteit leven dan de mijne.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 17-02-2012 14:39 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

+1
Denk aan een emmer met water: je kunt objectief vaststellen wat de temperatuur van het water is en en de hoeveelheid water die in een emmer zit. Maar of het water warm/koud/lauw is of dat de hoeveelheid veel/weinig is zijn ontzettend subjectief en dat is de moeilijkheid achter het presenteren van cijfers.



powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 17-02-2012 14:52 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

quote:
Op 16 februari 2012 22:03 schreef De Tegenpartij het volgende:
Op het menu staan de "Single", "Double", "Triple", en "Quadruple Bypass" hamburgers, die 230 tot 910 gram vlees bevatten. De grootste hamburger bevat 33.000 kilojoule. De friet wordt gebakken in reuzel. Verder verkoopt men sigaretten zonder filter, bier, sterkedrank en frisdranken die veel suiker bevatten. Lightproducten ontbreken.


Mooi, ja.


Ik moet daar een keer eten! Briljant!


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen