IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Motorbendes, liquidaties, Holleeder, ontvoeringen, afpersingen, intimidaties [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 30-10-2012 13:11 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

Het feit dat je het kan verwachten maakt het niet correct... Is misschien idd naief, maar ik vind het gewoon te achterlijk voor woorden dat we het accepteren omdat het een ander land is.

Toen Pussy Riot gevangen werd genomen was het ook niet 'eigen schuld dikke bult'...



[Dit bericht is gewijzigd door Nyghtslave op 30-10-2012 13:14]


Black seeds of bunny!


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 30-10-2012 13:33 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Halloween kan spirituele schade veroorzaken"
AP di 30/10/2012 - 12:21

In Polen heeft de katholieke kerk gewaarschuwd voor Halloween. Volgens invloedrijke clerici heeft het feest een erg slechte invloed op kinderen.
Zoals in veel Europese landen is Halloween in enkele jaren tijd erg populair geworden in Polen, waar de katholieke kerk veel invloed heeft.

In een verklaring op de website van de kerk in Polen uiten de geestelijken nu waarschuwingen. "Halloween is met zijn occulte rituelen in strijd met de kerkelijke leer en met het christendom", staat er onder meer. "Het promoot het heidendom."

Aartsbisschop Andzej Dziega heeft ook een brief rondgestuurd aan de priesters met de vraag om de waarschuwingen op te nemen in hun preken. "Achter Halloween schuilt een cultuur van de dood. Dit soort plezier, dat kinderen met snoep verleidt, houdt een risico in op spirituele schade. Het kan het spirituele leven zelfs vernietigen."

"Dit is onverantwoord en antichristelijk. Halloween brengt jonge mensen in contact met een donkere wereld vol duivels, vampieren en demonen."

Die Polen toch hé! Goede vakmannen, maar voor de rest



The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 30-10-2012 13:36 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 30 oktober 2012 12:23 schreef attila_de_hun het volgende:
leg jij het dan eens uit hoe het zit! (dat kun je want jij staat altijd vooraan om de motieven van GL etc. eens even haarfijn uit te leggen)
Zeg, je zit me toch niet op te ruien hè?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 30-10-2012 13:46 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 30 oktober 2012 13:36 schreef bastianus het volgende:
Zeg, je zit me toch niet op te ruien hè?

natuurlijk niet!

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 30-10-2012 13:48]


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 30-10-2012 14:17 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 30 oktober 2012 10:31 schreef bastianus het volgende:
Ik zie een verband..
Het is te hopen voor Bram dat hij er een goede alimentatieregeling weet uit te slepen. Hij kan het geld wel gebruiken.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 30-10-2012 14:50 by bastianus Profiel van bastianus



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2012 10:34 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Wiegel: nivellerender dan Den Uyl

VVD-prominent Wiegel vindt dat de plannen van VVD en PvdA voor de inkomensafhankelijke zorgpremie moeten worden aangepast.

Wiegel, die ook voorzitter is geweest van Zorgverzekeraars Nederland, spreekt van een gigantische nivelleringsoperatie. "Misschien is dit nog wel nivellerender dan toen het kabinet-Den Uyl er zat", zei Wiegel in het NOS Radio1 Journaal.

Wiegel noemt het voorbeeld van gezinnen, die in sommige gevallen samen zo'n 10.000 euro aan premie moeten gaan betalen. Hij vindt dat "buiten elke proportie".

De oud-VVD-voorman benadrukt dat VVD en PvdA samen geen meerderheid hebben in de Eerste Kamer. Hij verwacht dat bijvoorbeeld CDA en D66 in de senaat de plannen niet zullen steunen. Doordat het nieuwe systeem pas in 2014 worden ingevoerd, is er volgens Wiegel nog genoeg tijd voor het nieuwe kabinet om de plannen aan te passen.

Wiegel wijst erop dat er behalve de zorgpremie nog andere nivellerende onderdelen in de voorstellen van het kabinet zitten.

Ik vrees dat wij, doordat we de laatste jaren best carrière hebben gemaakt, ook flink komen te betalen. Daarnaast zullen we uit onze huurwoning moeten, en gaan kopen.
Wat me dwars zit, is dat het erop lijkt dat hard werken afgestraft gaat worden. Wij zitten namelijk tussen modaal en twee keer modaal in. Dat betekent ten eerste dat we bijna verplicht worden om onze woonlasten te verdubbelen, en daarnaast flink meer zorgpremie moeten betalen (die ook verplicht is).
Ik was er al bang voor toen de PvdA in de regering kwam, namelijk dat niet werken beloond gaat worden. Immers, de laagste inkomens (dus ook uitkeringsgerechtigden) hoeven maar 20 euro (!) zorgpremie te gaan betalen. Verder kunnen ze goedkoop blijven wonen, en blijven ze aanspraak maken op allerlei uitkeringen en voorzieningen. Het wordt steeds aantrekkelijker om maar gewoon te stoppen met werken.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


intothevoid
Usericon van intothevoid
Posted 31-10-2012 10:39 by intothevoid Profiel van intothevoid

Mwa, de voorgenomen belastingverlaging compenseert de hogere zorgpremie grotendeels.


You have time. You are doing fine.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2012 10:45 by bastianus Profiel van bastianus

Net even de rekentool bij het regeerakkoord erop losgelaten. Verrekend met de belasting gaat onze zorgpremie verdubbelen. Dat betekent dat we als gezin per maand minstens 200 euro per maand meer gaan betalen. Tel daarbij op dat onze huur verplicht met 6,5% + de inflatie verhoogd gaat worden per jaar. Dan wordt toch wel duidelijk dat werken voor je inkomen behoorlijk bestraft wordt.
Nu hebben we wel de keuze om te gaan kopen en uit onze huurwoning weg te gaan (particulier wonen is qua bedrag vergelijkbaar qua woonkosten), maar dat betekent in ons geval dat we anderhalf keer zoveel woonlasten gaan betalen. M.a.w. de tactiek lijkt te zijn om mensen verplicht al hun inkomen op te laten maken en daarvan zoveel mogelijk aan de overheid af te laten staan als je ook maar iets boven modaal zit.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 31-10-2012 10:50 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

Ik snap beide kanten wel... Het is gewoon genaaid als je qua inkomen precies op zo'n plek zit dat je net genoeg verdient voor puur de rekeningen, maar teveel om voor enige tegemoetkoming in aanmerking te komen. Persoonlijk moet ik zeggen dat ik ergens wel blij ben met de plannen voor de ziektekosten. Ik ben iedere keer weer aan het begin van het jaar mn eigen risico grof hard kwijt omdat ik chronisch ziek ben. Was ik toch echt liever niet geweest... Maar een tegemoetkoming voor chronisch zieken en gehandicapten heb ik dan weer net geen recht op, en ik mag dadelijk vrolijk 350 euro ophoesten, uit een inkomen dat ik niet heb (en echt niet omdat ik het niet probeer/niet wil werken). Om dan nog maar te zwijgen van de tandartskosten, want de medicatie heeft van mijn tanden echt een puinhoop gemaakt.


Black seeds of bunny!


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2012 10:55 by bastianus Profiel van bastianus

Wij zitten inderdaad wel in de ongunstige tariefgroep. Hopen dat we snel meer gaan verdienen, dan komt er weer wat meer ademruimte. Met onze oudste, die momenteel regelmatig door haar voedselallergie in het ziekenhuis bivakkeert, zijn we ook zo door het eigen risico heen trouwens. Maar dat vind ik geen probleem in ons geval, zelfs niet als we daar wat meer voor moesten betalen in de toekomst. We zijn al blij dat we niet alles zelf hoeven te betalen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Nyghtslave
Certified Vinylwhore
Usericon van Nyghtslave
Posted 31-10-2012 11:02 by Nyghtslave Profiel van Nyghtslave

Dat is idd waar... Ik wil niet eens weten hoeveel ik zou moeten dokken als ik mijn stomamateriaal en medicatie allemaal zelf zou moeten betalen... Tis gewoon altijd kut dat het zo'n smak geld direct aan het begin van het jaar is


Black seeds of bunny!


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 31-10-2012 12:59 by nark Profiel van nark

De Telegraaf gaat voor een volks opstand volgens mij..


Roof
31 okt. 2012, 10:10
COMMENTAAR HOOFDREDACTIE Om de grootste nivelleringsoperatie sinds het kabinet-Den Uyl mogelijk te maken, heeft het nieuwe kabinet het vizier gericht op de zorgpremies. Deze worden grotendeels inkomensafhankelijk en gaan geïnd worden via de fiscus. Voor lage inkomens betekent dat dat de premie daalt tot 20 euro. Bij hogere inkomens vanaf 70.000 euro per huishouden ligt een maandelijkse premie van 480 euro per persoon op de loer.
Onder het bedrieglijke mom van ’eerlijk delen’ berooft het kabinet-Rutte-Asscher hiermee middeninkomens jaarlijks van duizenden euro’s. Ondertussen negeert het nog aan te treden kabinet de kritische opmerkingen van onder andere het Centraal Plan Bureau, dat de plannen met de zorgpremies slecht zijn voor de Nederlandse economie. Zo zet het voornemen de bijl in de wortel van het in 2006 ingevoerde zorgstelsel, waarbij door middel van transparante concurrentie de zorgpremies zo laag mogelijk konden blijven. Het CPB waarschuwt dat voor verzekeraars de prikkel om kostenbewust te werken komt te vervallen. Hierdoor dreigt een explosie van de zorgkosten. Niet minder belangrijk is dat de plannen tienduizenden banen gaan kosten omdat de structurele werkgelegenheid tot wel twee procent zal dalen. Immers, voor velen zal de prikkel om te gaan werken komen te vervallen. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest. Zelfs niet van door afgunst gedreven politici die niet vies zijn van het herverdelen van inkomen. Het is te hopen dat de Kamer op tijd wakker wordt en alsnog een stokje steekt voor deze destructieve hersenspinsels die kennelijk in een onbewaakt ogenblik in het regeerakkoord zijn beland.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2012 13:19 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Die inkomens, zijn die per persoon of per huishouden? Netto of bruto?

Ah: Volgens de site van RTL nieuws gaat het om bruto, ik zal dan - belastingvoordeel zo'n 560 euro per jaar meer kwijt zijn qua zorgpremie. Das mooi kut dan, en dan ook nog een dikke eigen risico erbij, laten we uitgaan van de 350 euro die per 1 januari geldt, dan betaal ik dus qua zorg meer dan 3000 euro per jaar als ik die eigen risico opsoupeer.

Schiet wel een beetje uit de bocht vind ik.

[Dit bericht is gewijzigd door MR. N op 31-10-2012 13:26]


Boeiender


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 31-10-2012 13:23 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 31 oktober 2012 13:19 schreef MR. N het volgende:
Die inkomens, zijn die per persoon of per huishouden? Netto of bruto?


Dat vraag ik mij dus ook af


Against God and Government


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2012 13:31 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 31 oktober 2012 13:23 schreef Rotzak het volgende:
Dat vraag ik mij dus ook af


Bruto p.p. dus....

Maar goed, laat men eens wat meer kijken naar bezuinigingen in plaats van lastenverzwaringen.

Dus kijken naar noodzakelijkheid, effectiviteit en aanverwante dingen in de zorg.

Ik sprak een verpleegkundige die werkt met mensen met extreem overgewicht. Die mensen krijgen maagverkleining na maagverkleining, terwijl er niet gekeken wordt naar gedrag. Weggegooid geld, die dikheid zit niet in de maag maar in het hoofd.

Maar zolang de medisch specialisten per behandeling betaald krijgen zal er snel geopereerd worden.

Het wordt volgens mij tijd om de maatschappen niet te betalen naar aanleiding van uitgevoerde operaties, maar "gewoon" per maand. Mag wel rijkelijk beloond worden, maar niet met een quotum.



Boeiender


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 31-10-2012 18:49 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Ik wil het allemaal nog wel eens zien, mensen schreeuwen altijd moord en brand als er wat verandert in beleid. Bij een economische groei zijn ze van mening dat uitgerekend zij recht hebben op meer geld dan een ander en bij bezuinigingen zijn ze van mening dat het geld niet bij hun maar bij een ander weggehaald moet worden. Ik geloof er niets van dat mensen door dit kabinet opeens gedwongen worden om van de straat te eten of hun huis te verkopen omdat hun zoveel geld afgepakt wordt dat het niet meer mogelijk is om te leven, en dat is volgens mij nog nooit gebeurd.

En heel veel kosten heb je volgens mij ook zelf in de hand. Krankzinnig eigenlijk als je bedenkt dat mensen bereid zijn om veel geld uit te geven aan een levensstijl die de kans op extra zorgkosten bij zichzelf of een ander flink doet stijgen maar niet bereid is te betalen voor maatregelen die hen beter maakt.



bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 31-10-2012 18:53 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 31 oktober 2012 18:49 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:En heel veel kosten heb je volgens mij ook zelf in de hand. Krankzinnig eigenlijk als je bedenkt dat mensen bereid zijn om veel geld uit te geven aan een levensstijl die de kans op extra zorgkosten bij zichzelf of een ander flink doet stijgen maar niet bereid is te betalen voor maatregelen die hen beter maakt.
Levenstijl zoals?

[Dit bericht is gewijzigd door bokkie666 op 31-10-2012 18:54]


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 31-10-2012 18:58 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Zuipen, roken, vreten, hardrijden, vechten etc. maar dat is vast goed voor de economie want het levert banen op.



MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2012 19:47 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 31 oktober 2012 18:49 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Ik wil het allemaal nog wel eens zien, mensen schreeuwen altijd moord en brand als er wat verandert in beleid. Bij een economische groei zijn ze van mening dat uitgerekend zij recht hebben op meer geld dan een ander en bij bezuinigingen zijn ze van mening dat het geld niet bij hun maar bij een ander weggehaald moet worden.

Beetje kortzichtig dit, mensen die meer verdienen doen dit door over het algemeen meer inzet te tonen en meer kansen te benutten.

Het is ook krom dat er geen verder oplopende kosten zijn boven de 70.000 grens.

Dit zijn geen bezuinigingen, dit zijn lastenverzwaringen, van een orde die lang niet vertoont zijn.

quote:

Ik geloof er niets van dat mensen door dit kabinet opeens gedwongen worden om van de straat te eten of hun huis te verkopen omdat hun zoveel geld afgepakt wordt dat het niet meer mogelijk is om te leven, en dat is volgens mij nog nooit gebeurd.

Huis gedwongen verkopen is voor sommige mensen zeker wel een reële optie als je bijvoorbeeld 300 euro per maand meer kwijt bent aan zorgkosten p.p.

Ik denk dat het in totaal als het zoals nu geschetst wordt ingevoerd een heel stuk besteding omlaag brengt en dus de economie behoorlijk dwars kan zitten.


quote:

En heel veel kosten heb je volgens mij ook zelf in de hand.

En nog meer niet....

quote:
Krankzinnig eigenlijk als je bedenkt dat mensen bereid zijn om veel geld uit te geven aan een levensstijl die de kans op extra zorgkosten bij zichzelf of een ander flink doet stijgen maar niet bereid is te betalen voor maatregelen die hen beter maakt.

Krankzinnig dat de mensen die straks het minste betalen het meest aanspraak maken op de zorg.
quote:
Op 31 oktober 2012 18:58 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Zuipen, roken, vreten, hardrijden, vechten etc. maar dat is vast goed voor de economie want het levert banen op.


Je vergeet sporten, een belangrijke leverancier voor blessures....




Boeiender


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 31-10-2012 19:52 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Wat een crap die inkomensafhankelijke zorgpremies.. Ik wil best betalen om de crisis op te lossen maar met deze regeling wordt letterlijk 0 euro bezuinigd, in plaats daarvan moeten straks hard werkende mensen exorbitant veel meer premie betalen zodat bijstandstrekkers nog minder reden hebben om te werken. Even overdreven, maar toch..


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2012 19:57 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 31 oktober 2012 18:58 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Zuipen, roken, vreten, hardrijden, vechten etc. maar dat is vast goed voor de economie want het levert banen op.


Oh, en ik rook, maar volgens mijn medische keuring heb ik een longleeftijd van 18 ipv 36.... Gekkenhuis.

Laat men dan een vettax invoeren op bewezen ongezonde producten, daar heeft de gezondheidszorg meer aan denk ik.


Boeiender


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 31-10-2012 19:59 by bokkie666 Profiel van bokkie666

Gaat die 2,7 miljard tabaksaccijns ook in de zorgpot?


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2012 20:02 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 31 oktober 2012 19:59 schreef bokkie666 het volgende:
Gaat die 2,7 miljard tabaksaccijns ook in de zorgpot?


Volgens mij niet.
http://www.skipr.nl/blogs/id1163-besteed-vijf-procent-van-tabaksaccijns-aan-preventie.html


Boeiender


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 31-10-2012 20:13 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

quote:
Op 31 oktober 2012 19:47 schreef MR. N het volgende:
Beetje kortzichtig dit, mensen die meer verdienen doen dit door over het algemeen meer inzet te tonen en meer kansen te benutten.

-Het zijn niet alleen mensen die meer verdienen die menen ergens recht op te hebben het zijn ook de lage inkomens die ondanks een minimale belastingdruk nog klagen dat de huurtoeslag te laag is.


Het is ook krom dat er geen verder oplopende kosten zijn boven de 70.000 grens.

+1

Dit zijn geen bezuinigingen, dit zijn lastenverzwaringen, van een orde die lang niet vertoont zijn.

-Er wordt wel bezuinigd dankzij het verkleinen van het aantal gemeentes want ambtenaren doen de hele dag toch niks.
Ben benieuwd hoe tevreden mensen straks zijn als een vergunningsaanvraag een jaar duurt of aanvragen bij de wmo ontzettend lang duren.

Huis gedwongen verkopen is voor sommige mensen zeker wel een reële optie als je bijvoorbeeld 300 euro per maand meer kwijt bent aan zorgkosten p.p.

-Eerst maar eens afwachten wat de effecten zijn van de " nog niet meegerekende maatregelen van Markje" die de koopkracht herstellen.

Ik denk dat het in totaal als het zoals nu geschetst wordt ingevoerd een heel stuk besteding omlaag brengt en dus de economie behoorlijk dwars kan zitten.

-In de jaren ' 70 deelden ze jouw visie dat het bestedingsniveau van de burger op peil moest worden gehouden ipv bezuinigen, de uitkomsten zijn volgens mij bekend.

En nog meer niet....

-Mensen zijn alleen verantwoordelijk voor hun succes, niet voor hun falen *stukje attributie*


Krankzinnig dat de mensen die straks het minste betalen het meest aanspraak maken op de zorg.

- Die betalen terecht dan ook het meeste eigen risico.


Je vergeet sporten, een belangrijke leverancier voor blessures....

- Raar dat toch zoveel verzekeraars korting geven op sportabonnementen




Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen