IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nu stop ik. (nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
Argh
Usericon van Argh
Posted 04-06-2013 15:59 by Argh Profiel van Argh

quote:
Op 4 juni 2013 14:39 schreef PandroidJack het volgende:
'The Big Dream', tweede album van David Lynch in aantocht

Op 15 juli ligt in Europa 'The Big Dream' in de winkel, het nieuwe album van de Amerikaanse filmmaker David Lynch. Een voorsmaakje is alvast te vinden op Spotify, waar 'I'm Waiting Here' - een nummer dat Lynch opnam in samenwerking met de Zweedse singer-songwriter Lykke Li - al te beluisteren is.

'The Big Dream' is de tweede soloplaat van de Amerikaan en de opvolger van 'Crazy Clown Time' (2011). Het album telt elf eigen nummers, plus een cover van 'The Ballad of Hollis Brown' van Bob Dylan, bericht de Amerikaanse muziekwebsite Pitchfork.

Het album klinkt als "moderne blues", zo bestempelde de filmregisseur zijn recente werk.


Damn, dacht even dat dit over een nieuwe film ging Die man moet opschieten voordat ie de pijp uit gaat.


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 05-06-2013 8:41 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

als je het aantal verkrachtingen wil terugdringen, dan moet men de oplossing blijkbaar zoeken bij de etalagepoppen !

http://www.hln.be/hln/nl/(...)t-de-paspoppen.dhtml

Het stadsbestuur van Mumbai wil etalagepoppen in lingerie en bikini's op straat verbieden. De schaars geklede poppen zouden mannen opwinden, waardoor zij zich aan vrouwen vergrijpen. Verkrachtingszaken zijn in India aan de orde van de dag.
Ook deze week was het weer raak: een 30-jarige Amerikaanse toeriste werd in het noorden van India door drie mannen verkracht. De vrouw werd door de drie mannen in een vrachtwagen opgepikt toen ze stond te liften bij de plaats Manali. De mannen namen haar mee naar een afgelegen plek en vergrepen zich aan haar. Ze zijn spoorloos.
Het stadsbestuur van Mumbai heeft nu maatregelen genomen om nieuwe gevallen te voorkomen. Vorige maand werd een voorstel om de blote etalagepoppen te verbieden met overweldigende meerderheid aangenomen. Volgens Ritu Tawde, de indiener van het voorstel, zouden de poppen vrouwen vernederen en mannen het hoofd op hol brengen. In India klinkt de roep om betere bescherming van vrouwen almaar sterker sinds de dodelijke groepsverkrachting van een studente in een busje in de hoofdstad New Delhi in december.

Internet
"Zulke mensen (de verkrachters; nvdr) raken opgewonden van de poppen. Een etalagepop is per slot van rekening een replica van een vrouwenlichaam. Ik ben tegen, want zulke poppen passen niet in de Indiase cultuur", zegt Tawde. Dat er in de hedendaagse wereld van alles te zien is op internet is volgens haar een hele andere kwestie.

"Als iemand porno wil zien op het net, dan is dat een bewuste keuze. In dit geval staan de poppen overal en hebben mensen geen keuze. Ze lopen er tegenaan als ze hun huis uitgaan en op straat lopen." De winkeliers van Mumbai zijn niet blij met de plannen. Zij vinden dat ze zelf mogen bepalen of zij de poppen blijven etaleren.


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 05-06-2013 23:58 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace



Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 07-06-2013 8:37 by Lijdend Voorwerp Profiel van Lijdend Voorwerp

'NSA en FBI hebben directe toegang tot servers grote techbedrijven'

De NSA en de FBI hebben directe toegang tot servers van negen grote Amerikaanse internetbedrijven, waaronder Apple, Facebook, Google en Microsoft. Het zeer geheime Prism-programma zou onder andere e-mails, video, foto's en documenten 'oogsten'.

Dat meldt de Amerikaanse krant The Washington Post op basis van een gelekte presentatie over het zogeheten Prism-programma. De informatie zou aan de krant zijn doorgespeeld door een intelligence officer die wroeging had gekregen.

James Clapper, de director of national intelligence, heeft de berichtgeving bevestigd tegenover The New York Times. Die krant weet verder te melden dat daarbij vooral gegevens van buitenlanders zijn verzameld, en slechts sporadisch van inwoners van de Verenigde Staten. Volgens Clapper is de wet bedoeld om gegevens van buitenlanders te verzamelen, maar in incidentele gevallen zouden toch gegevens van Amerikanen zijn verzameld.

Het Prism-aftapsysteem zou sinds 2007 gebruikt worden door de National Security Agency en de FBI, en slechts bij enkele Amerikaanse congresleden bekend zijn. Het Prism-programma zou de opsporingsdiensten directe toegang geven tot servers van Microsoft, Yahoo, Google, Facebook, PalTalk, AOL, Skype, YouTube en Apple. Dropbox zou op de kandidatenlijst staan en 'binnenkort' aan het programma worden toegevoegd. De bedrijven zouden op de hoogte zijn dat zij meedoen aan Prism, en ook de nodige medewerking geven om zo rechtszaken te ontlopen. Microsoft zou zich in december 2007 als eerste bij het programma hebben aangesloten, gevolgd door Yahoo in 2008 en onder andere Google en Facebook in 2009, zo meldt The Guardian die ook over Prism bericht.

Via het Prism-programma zouden onder andere e-mails, video's, foto's en documenten worden ingezameld voor analyse door de opsporingsdiensten. In de presentatie, die door de hogere regionen van de NSA zou zijn gemaakt voor trainingsdoeleinden, wordt Prism omschreven als de belangrijkste bron van informatie voor de dagelijkse intelligence briefings die president Obama op zijn bureau krijgt. Zeker 1477 'artikelen' voor de president zouden al met behulp van dit systeem zijn ingezameld. De NSA zou één op de zeven van zijn rapporten baseren op informatie verkregen via Prism.

Volgens The Washington Post willen de opsporingsdiensten geen commentaar geven op zijn bevindingen. Google ontkent dat de overheid een 'backdoor' hen directe toegang geeft tot gebruikersgegevens, en stelt dat het bedrijf handelt volgens de wet en elk verzoek vanuit de overheid tegen het licht houdt. Ook Apple ontkent: het bedrijf zegt geheel geen weet te hebben van Prism.

Uit de 41 gelekte slides zou verder blijken dat de NSA Skype-gesprekken, zowel audio als video, kan aftappen, ook als er gebeld wordt naar een normale telefoonlijn. Daarnaast zou Prism toegang bieden tot onder andere Gmail, chats via Google-diensten en bestanden op Google Drive. Zelfs de invoer van zoekopdrachten zouden realtime gevolgd kunnen worden, terwijl ook de sociale-netwerksite Facebook veel waardevolle informatie zou bevatten.

De Obama-regering wordt met de publicatie over opnieuw een omvangrijk afluisterprogramm wederom ernstig in verlegenheid gebracht; donderdag publiceerde The Guardian een geheim gerechtelijk bevel waaruit bleek dat de NSA toegang heeft tot telefoniedata van de miljoenen abonnees van Verizon. Ook hebben opsporingsdiensten telefoonlijnen van diverse media afgetapt.

Update, 02:45:
The Wall Street Journal meldt dat de NSA niet alleen toegang heeft tot telefoniegegevens van Verizon, maar dat ook metadata van klanten van AT&T en Sprint wordt afgetapt.

Bron


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 07-06-2013 9:03 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

Bi Ba Bilderberg!


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 11-06-2013 18:07 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace


Alle gestolen examens Ibn Ghaldoun ongeldig


Veertien van de vijftien gestolen eindexamens op de Rotterdamse scholengemeenschap Ibn Ghaldoun zijn ongeldig verklaard.

Foto: ANP

Dat zei staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) dinsdag in het wekelijkse vragenuur in de Tweede Kamer.

Dit betekent dat de scholieren van Ibn Ghaldoun bij deze vakken opnieuw examen moeten doen. "De waarde van het diploma moet boven elke twijfel verheven zijn", aldus Dekker. Hij zei het te betreuren dat de goeden lijden onder de kwaden.



"We hebben dit jaar 143 eindexamenkandidaten, waarvan het grootste deel op het Vmbo", zegt bestuursvoorzitter Ayhan Tonca tegen NU.nl. "Ik schat dat ongeveer 50 leerlingen de dupe zijn." In totaal zitten er 692 scholieren op de scholengemeenschap.



Vmbo


Het schandaal heeft waarschijnlijk geen gevolgen voor andere scholen, zo stelde de staatssecretaris. Woensdag besluit de Onderwijsinspectie definitief over deze examens havo en vwo buiten Ibn Ghaldoun. Dekker zei geen signalen te hebben gekregen dat er elders wat mis is.

Alleen vmbo'ers die examen economie hebben gedaan krijgen niet woensdag, zoals gepland, maar donderdag de uitslag. De reden hiervoor is dat de Onderwijsinspectie nog bezig is met een onderzoek naar dit examen. De uitkomsten hiervan worden woensdagmiddag vijf uur verwacht.



Havo en vwo


Havisten en vwo'ers zouden sowieso donderdag pas de uitslag krijgen. Wel krijgen zij ook woensdagmiddag duidelijkheid over de geldigheid van hun examens. De scholieren van Ibn Ghaldoun zullen in het tweede tijdvak, vanaf 18 juni, opnieuw examen moeten doen.

Volgens de Onderwijsinspectie blijkt uit politieonderzoek dat minstens drie scholieren betrokken zijn bij de diefstal. Momenteel is niet vast te stellen hoeveel scholieren kennis hadden van de examenopgaven.

De inspectie kijkt verder of de school nalatig is geweest. Ibn Ghaldoun is eerder regelmatig als zwak beoordeeld en staat onder financieel toezicht. Vorig jaar scoorde de school vrij laag met de gemiddelde examencijfers voor vmbo, havo en vwo. De examencijfers van de havo waren zelfs de laagst scorende van heel Nederland.



15 examens


Aanvankelijk leek op de school alleen het vwo-examen Frans te zijn gestolen, afgelopen zondag bleken ook op de niveaus havo en vmbo eindtoetsen te zijn buitgemaakt. In totaal gaat het, naast het examen vwo-Frans, om veertien examens: negen op de havo, vier op het vwo, één op het vmbo, zo maakte Dekker bekend.

Het Openbaar Ministerie meldt tegenover NU.nl dat er in totaal 4 verdachten zijn in het onderzoek naar de diefstal. Kort na de inbraak werd een 22-jarige Rotterdammer aangehouden, die weer is vrijgelaten. Hij wordt nog wel verdacht van betrokkenheid bij de diefstal en het publiceren van het vwo-examen Frans, maar niet van de inbraak zelf.



Voorarrest


Afgelopen weekend werden een meisje van 18 en een jongen van 19 opgepakt. Zij blijven voorlopig in de cel, zo bepaalde de rechter-commissaris in Rotterdam dinsdag. Het tweetal wordt ervan verdacht de inbraak te hebben gepleegd.

Beide verdachten hadden verzocht om vrijlating wegens persoonlijke omstandigheden, zegt een woordvoerder van de rechtbank. Volgens de rechter-commissaris wegen die niet op tegen het belang van het onderzoek.

Maandag werd een vierde verdachte aangehouden. Een 18-jarige Rotterdamse scholier van Ibn Ghaldoun wordt verdacht van betrokkenheid. De vierde verdachte kon worden gearresteerd, nadat examenleerlingen en medewerkers vingerafdrukken afgaven. Hij wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Tonca zei nog niet te weten hoe de scholengemeenschap de verdachten zal aanpakken. "Daar gaan wij ons snel op beraden."



Tweede Kamer


De Kamer is zeer bezorgd over de beerput die afgelopen dagen openging rond de ontvreemding van meerdere eindexamens op de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun in Rotterdam.

"Als we geen actie ondernemen is ons onderwijssysteem zo goed als failliet", aldus PVV-Kamerlid Harm Beertema. Volgens hem is er veel mis op deze school en moet deze worden gesloten.

De PvdA wil na het onderzoek van de inspectie en de politie een debat met de staatssecretaris over deze kwestie. De Tweede Kamer praat waarschijnlijk op 20 juni verder over de examendiefstal.

Bekijk meer reacties vanuit de Tweede Kamer:





LAKS


Het is ''beangstigend'' dat nog steeds 13 examens mogelijk landelijk ongeldig kunnen worden verklaard. Zo reageerde scholierenvakbond LAKS op het feit dat er nog altijd onduidelijkheid is over de examenresultaten van leerlingen die niet op het Ibn Ghaldoun zitten. ''We weten weer niks, we moeten weer afwachten'', zei voorzitter Remco Barendregt.

''Op de havo gaat het onder meer om kernvakken die voor iedereen verplicht waren. Daar zit iedereen dus nog in onzekerheid.''



Informatieavond


In een reactie laat de school weten het te betreuren dat ook de scholieren die buiten de diefstal staan de dupe zijn. Tonca zegt zich te schikken in de beslissing van de inspectie. De veiligheidsmaatregelen zijn met het oog op de nieuwe examens aangescherpt.

Ibn-Ghaldoun houdt dinsdag een informatieavond om ouders bij te praten over de gestolen eindexamens, waardoor alle kandidaten van die school die een gestolen examen hebben gedaan, deze moeten overdoen. De Onderwijsinspectie zal bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn, aldus een woordvoerster van de school.

Op het schoolplein waren dinsdagmiddag geen eindexamenleerlingen aanwezig, wel andere scholieren. Die vinden dat hun school wel erg wordt zwartgemaakt, terwijl het maar "drie gasten'' zijn die "ons hebben genaaid''.

De 14 gestolen examens: havo: aardrijkskunde, Arabisch, Frans, Geschiedenis, Engels, maatschappijwetenschappen, wiskunde, Nederlands, natuurkunde. Vwo: Frans, management en organisatie, biologie, scheikunde, Wiskunde A. Vmbo-t: economie.

Alles over de eindexamens in ons dossier

Door: NU.nl/Lucas Benschop/ANP


Hulde. Eerdaags zien we het bericht wel verschijnen dat er een paar gastjes op zijn minst in elkaar zijn geslagen. Past helemaal bij deze tijd.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 12-06-2013 9:52 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Toch weer de kop van de dag:

Show helderziende afgelast wegens onvoorziene omstandigheid

Derek Acorah, een bekende Britse helderziende, had normaal gezien afgelopen weekend een optreden moeten geven in de Carnegie Hall in de Schotse stad Dunferline. De man gaat er prat op contact te kunnen leggen met de doden, maar zijn eigen levenswandel voorspellen gaat hem kennelijk minder goed af.

Fans van de man konden op de website van de Carnegie Hall lezen waarom hun idool verstek liet gaan. En logischerwijze kunnen ze daar niet mee lachen. "Hoe is het mogelijk dat een helderziende zijn show annuleert wegens onvoorziene omstandigheden?".


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-06-2013 10:44 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


BenKnuckles
Bencore
Usericon van BenKnuckles
Posted 12-06-2013 10:47 by BenKnuckles (Speciaal lid) Profiel van BenKnuckles



I'm lifted troop, you can bring your wack-ass crew


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-06-2013 10:48 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'Examendief is zoon docent'

Een van de leerlingen die examens heeft gestolen van de Rotterdamse scholengemeenschap Ibn Ghaldoun is de zoon van een docent natuurkunde op de school. De leraar was ruim zeven jaar directeur van de scholengemeenschap, schrijft het AD woensdag op basis van ingewijden.

In het huis van de leerling, de 18-jarige Anass B., is gezocht naar de sleutel van de schoolkluis, die in 2011 verdween. De sleutel is echter niet gevonden. De vader van B. kwam in 2007 als directeur in opspraak toen bleek dat de school tonnen overheidssubsidie misbruikte voor snoepreisjes naar Mekka.

De spil in de diefstal zou de 19-jarige Kamal el B. zijn. Ingewijden reageren volgens de krant verbaasd op de arrestatie van de 18-jarige Safae K. omdat zij volgens hen ook zonder inzage in de opgaven met vlag en wimpel zou zijn geslaagd.

Dinsdag werd bekend dat in totaal vijftien examens op de school zijn gestolen. Leerlingen van deze school moeten de examens van veertien vakken opnieuw maken. De diefstal van het examen Frans voor het vwo lekte voor het afnemen uit, waarop werd besloten landelijk een alternatief examen af te nemen.

Tijdens huiszoekingen zijn bij de verdachte leerlingen drie vwo-examens (management en organisatie, biologie en scheikunde), negen havo-examens (aardrijkskunde, Arabisch, Frans, geschiedenis, Engels, maatschappijwetenschappen, wiskunde, Nederlands en natuurkunde) en een vmbo-examen (economie) aangetroffen.

Woensdag om 17.00 uur wordt bekend of de examens van vmbo-leerlingen met economie in het pakket in het hele land over moeten. Eigenlijk zouden de vmbo'ers woensdag horen of ze wel of niet geslaagd zijn, maar een deel moet langer wachten op het verlossende bericht.


Hehe in het begin denk je het is gewoon wat speculatie maar het is godver gewoon waar

Ik ben echt benieuwd naar de uitslag van het herexamen op die school.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


HierIsMike
Usericon van HierIsMike
Posted 12-06-2013 11:33 by HierIsMike Profiel van HierIsMikehttp://hierismike.wordpress.com/

Ik zit hier nog zwaar in spanning af te wachten. Ik heb dit jaar namelijk mijn eindexamen HAVO gedaan. Voor donderdag (de uitslag) was ik niet zo zenuwachtig, maar hier krijg ik wel zwaar de kriebels van.



PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 12-06-2013 11:43 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Het regent goede koppen vandaag:

Politie Rome ontmaskert 40 blinden die toch kunnen zien

De politie in Rome heeft 40 'nepblinden' ontmaskerd die ten onrechte een arbeidsongeschiktheidsuitkering ontvingen. Het gaat om 22 mannen en 18 vrouwen. .



The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-06-2013 12:37 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 12 juni 2013 11:33 schreef HierIsMike het volgende:
Ik zit hier nog zwaar in spanning af te wachten. Ik heb dit jaar namelijk mijn eindexamen HAVO gedaan. Voor donderdag (de uitslag) was ik niet zo zenuwachtig, maar hier krijg ik wel zwaar de kriebels van.


Je zou het dan misschien over moeten doen?

dat is wel kut maar in principe hoef je alleen maar opnieuw in te vullen. je hoeft niet extra te leren ofzo.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 12-06-2013 13:17 by XXL Profiel van XXL

Werkloze straatveger moet voor uitkering straten vegen

Door: redactie
12-6-13 - 10:25 bron: Algemeen Dagblad

Door bezuinigingen verloor Hagenaar Harry (53) 3 jaar geleden zijn baan als straatveger. Nu hanteert hij als werkloze opnieuw de bezem en de prikker, in ruil voor een bijstandsuitkering. 'Ik krijg 400 euro per maand minder dan vroeger,' verzucht hij in het AD. 'Ik voel me uitgebuit, als een slaaf.'

De Hagenaar begrijpt er niets van dat hij geen gewoon contract kan krijgen, zoals destijds. 'Ik doe precies hetzelfde werk, werk dat hoognodig moet worden gedaan in de stad. Dan wil ik daar ook net als voorheen naar worden betaald.'

De Haagse wethouder Henk Kool (PvdA, sociale zaken) benadrukt dat er geen sprake is van een tegenprestatie voor de bijstand. 'Dit zijn re-integratietrajecten,' zegt zijn woordvoerder. 'Het is goed dat werklozen werkritme en -ervaring opdoen."

'Ik dacht dat ik gek werd toen ze me dat vertelden,' reageert Harry. 'Werkervaring opdoen? Ik heb dit werk toch al jaren gedaan?'





Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 12-06-2013 13:45 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

En degenen die hem "begeleiden" om weer opnieuw straatveger te worden krijgen ws wel aardig betaald.



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-06-2013 15:00 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hij heeft het al zwaar genoeg met zijn naam.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


scotfan
Usericon van scotfan
Posted 12-06-2013 17:29 by scotfan Profiel van scotfanhttp://www.facebook.com/garsecgmetal

quote:
Op 12 juni 2013 13:17 schreef XXL het volgende:
Werkloze straatveger moet voor uitkering straten vegen
...




Deze situatie komt veelvuldig voor. Installatiemonteurs die worden ontslagen en daarna aangenomen als zzp-er met een 0-uren contract.
Of ze worden door de gemeente gebeld dat ze met behoud van uitkering aan de slag kunnen bij een installatiebedrijf, waar ze eerder werden ontslagen.


gitarist/vocalist Garsecg *** DJ Crusher @ www.metalmessiahrecords.com


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-06-2013 17:36 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Moderne slaverij. Dank u VVD.


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 12-06-2013 17:41 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 12 juni 2013 17:29 schreef scotfan het volgende:
behoud van uitkering aan de slag kunnen bij een installatiebedrijf, waar ze eerder werden ontslagen.
Hier geloof ik echt geen zak van.


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 12-06-2013 17:54 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

quote:
Op 12 juni 2013 17:36 schreef Jenje het volgende:
Moderne slaverij.



Goed verhaal, breekt lekker de week!


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 12-06-2013 18:26 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Of wat er speelt bij veel organisaties in de publieke sector. Er moeten mensen uit/vacaturestop terwijl er genoeg werk is. Dus 'bieden ze kansen' aan net afgestudeerden dmv werkervaringsplekken.



HierIsMike
Usericon van HierIsMike
Posted 12-06-2013 19:07 by HierIsMike Profiel van HierIsMikehttp://hierismike.wordpress.com/

De eindexamens zijn geldig verklaard!



scotfan
Usericon van scotfan
Posted 12-06-2013 19:26 by scotfan Profiel van scotfanhttp://www.facebook.com/garsecgmetal

quote:
Op 12 juni 2013 17:41 schreef Kvelgeest het volgende:
Hier geloof ik echt geen zak van.

Ik ook niet, totdat ik het in mijn eigen kring meemaakte.



gitarist/vocalist Garsecg *** DJ Crusher @ www.metalmessiahrecords.com


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-06-2013 22:19 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 12 juni 2013 17:41 schreef Kvelgeest het volgende:
Hier geloof ik echt geen zak van.
Lees eens wat anders dan Stormfront!


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 12-06-2013 22:28 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Gebeurt inderdaad schrikbarend veel, dat soort absurditeiten.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen