IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : RIP aan de nabestaanden [Meld de Doden topic] Vorige pagina | Volgende pagina
Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 14-03-2015 8:50 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 14 maart 2015 0:30 schreef Mythics het volgende:
Wat is er zozeer mis met Poetin? Zijn (inter-)nationalistisch gedreven politiek is een stuk beter dan de destructieve en op zand gebaseerde kapitalistische EU-politiek van heden ten dagen. Steun ik Poetin of Russisch ultra-nationalisme op een directe manier? Nee, maar zijn politiek binnen oa. Oekraïne laat wel wils- en daadkracht zien welke een EU mist.
Dat de EU niet perfect is, dat 'wij' niet perfect zijn, maakt de ander niet opeens deugdzaam.
De vijand is degene die met zijn zijnswijze jouw zijnswijze bedreigt; om Schmitt maar eens te parafraseren. Putin is zo'n vijand.
Putin is een bedreiging voor de EU en daarmee voor ons bestaan. Onze veiligheid en welvaart. Hij stookt etnische Russen in onze periferie op. Oefent druk uit via gasleveringen. Probeert invloed te krijgen op de interne politiek door banden aan te halen met partijen die op de flanken van de open samenleving opereren. Veelal anti-Eu/anti-Atlantische partijen. Door Front National van leningen te voorzien bijvoorbeeld. Zijn band met Orban. Of het verleiden van Griekenland uit de Euro te stappen met Russisch geld. Daarnaast schendt hij steeds NAVO-luchtruim en -wateren om onze reactietijd te testen. Gewoon provocatie op het hoogste niveau. Dat in combinatie met dat hij tegen een raketschild in Oost-Europa is omdat zo'n schild de slagkracht van Russische raketten teveel zou aantasten geeft open en bloot aan dat hij oorlog met Europa altijd als een optie wil hebben.
Het slappe van ons is dat wij hier nooit adequaat op reageren. Wij bepalen zelf of wij een raketschild installeren, niet Putin. Ja, in die tijd wilden we Rusland eigenlijk als speciale NAVO-partner ter behoeve van een veilig Europa, samenwerking tegen internationaal terrorisme en druk op Iran; maar als zo'n beoogd partner de optie open wil hebben om ons te kunnen beschieten, moet je direct je conclusies trekken en eieren kiezen voor je geld. Het zou verboden moeten worden voor politieke partijen en financiële banden met niet-bondgenoten te hebben. Dan maar geen 100% open samenleving. Liberalisme is geen zelfmoordpact. Een scheut conservatief realisme zou ons goed doen. Vuur maar een keer waarschuwingsschoten af op zo'n Russisch vliegtuig, om duidelijk te maken da we bereid zijn te verdedigen. Maakt de 2%-norm verplicht. Dwing niet-NAVO-wel-EU-landen er ook een substantieel leger op na te houden. Je aansluiten bij een blok, maar dan als puntje bij paaltje komt neutraal zijn, kan niet. Europa moet ook meer zelfvoorzienend worden qua energie. Niet slechts om Rusland, maar ook andere apenlanden als Saoedi-Arabië of Venezuela profiteren teveel van onze energiebehoefte. Minder verspilling, meer duurzame energie, meer kernenergie, schaliegas.
Alles wat volgens jou mankeert aan de EU, geldt veel zwaarder voor Putin's Rusland. Die economie is totaal niet robuust en draait zwaar op de export van energie. Nu de olieprijs hard gedaald is en het westen allerlei sancties heeft opgelegd, wordt duidelijk op wat voor drijfzand Putin zijn economie gebouwd heeft. Iedere Euro onder de 100 Euro per vat is een probleem. Rusland heeft niet de middelen dat op te vangen. Rusland gedraagt zich wel als wereldmacht, maar is dat niet. Rusland is een kleinere economie dan Duitsland, Frankrijk of Verenigd Koninkrijk. Rusland kan geen leger op de been houden dat een constante dreiging voor het westen is, en een leuk welvarend land zijn. Daar hebben ze het geld niet voor. Rusland is dan wel geen open samenlevingsmarkt als het westen is, het is wellicht een kapitalistischer land dan de westerse landen zijn. Een mengsel van staatskapitalisme met kleptocratie voor vrienden van Putin. De inkomensongelijkheid in Rusland is groter dan in VS of VK. Ondertussen worden buitenlandse investeerders gepest zodat Rusland steeds meer in een isolement raakt, wat qua pan-Russische propaganda natuurlijk koren op de molen van het Putin-regime is, maar om de lange termijn alleen maar meer onzekerheid brengt. Ik snap echt niet hoe je huiliehuile kan doen over westerse derdewegkapitalisme ten opzichte van Rusland. Om nog maar te zwijgen over de druk op de mensenrechten en persvrijheid in Rusland. Ondertussen frustreert Rusland in de VN westerse interventies tegen islamitische achterlijkheden. Dat is vanuit Putin's weltenschauung en propaganda wel begrijpbaar. Rusland als koene krijger tegen de westerse hegemonie, maar ook dit beleid is op de lange termijn destructief voor Rusland zelf. Rusland heeft te maken met een krimpende caucasiaanse bevolking. De aanwas komt van moslims in het zuiden. Rusland heeft in het zuiden (en Tsjetsjenië), net als China in het oosten, ook haar problemen met moslims. Stel, hypothetisch, dat het westen islamiseert, dan zijn Rusland en China de volgende doelen van IS en andere apen. Anders dan dwarsliggen zou Rusland ook kunnen meevechten tegen islamisten en terroristen. Ze zijn hiertoe al meerdere malen uitgenodigd.
Je hebt gelijk qua wils- en daadkracht. Zoals ik het elders verwoordde:

"Europa snapt dit niet. De 'kosmopolitische' Pechtold-jugend vindt onwetendheid en onverschilligheid deugden. Zal dit interpreteren als satire of zelfs een false-flag operation. Want welk weldenkend mens vindt zijn waarden nou superieur in een wereld zijn vatbare waarheid en kiest weerbaarheid boven openheid?
[...]

Probleem is dat juist daarom redelijk wat Europese conservatieven sympathieën voor Putin koesteren. Europa kent te weinig mensen als Jean-François Revel. Le nouveau droit is te anti-Atlantisch. En veel atlantici aan deze kant van de plas te relativistisch.

[...]

Men ziet in ons eigen defensiebudget een grotere vijand voor de verzorgingsstaat dan in Rusland, China, Iran of IS. Dat is het echte probleem. Dat men vergeten is dat de economie veiliggesteld moet worden om te kunnen ontplooien. Dat Hobbes en Schmitt meer gelijk hadden dan zelfs door kenners erkent wordt."

De decadentie van Europa is geen reden Putin's misstanden te bagatelliseren.


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 14-03-2015 10:34 by Mark Profiel van Mark

Jullie zitten in het verkeerde topic te raaskallen.

[Dit bericht is gewijzigd door Mark op 14-03-2015 10:34]


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Andrei
Usericon van Andrei
Posted 14-03-2015 10:42 by Andrei Profiel van Andrei

Ah, daar is de backseat-mod weer.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 14-03-2015 21:39 by Mark Profiel van Mark

quote:
Op 14 maart 2015 10:42 schreef Andrei het volgende:
Ah, daar is de backseat-mod weer.


Ah, daar is de niks toevoegende trol weer.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 15-03-2015 23:16 by Natural Disaster Profiel van Natural DisasterOp 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 16-03-2015 6:06 by XXL Profiel van XXLComplete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 17-03-2015 22:43 by Natural Disaster Profiel van Natural DisasterOp 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 18-03-2015 7:30 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

We vallen bij bosjes momenteel.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 18-03-2015 8:30 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster

K3 ligt ook op het sterfbed.


Op 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 18-03-2015 8:46 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.comhttp://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Count Usher
"The Beige Sisters of Premenstrual Agony."
Usericon van Count Usher
Posted 18-03-2015 10:26 by Count Usher (Redacteur) Profiel van Count UsherWhen did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 20-03-2015 19:28 by Natural Disaster Profiel van Natural DisasterOp 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Dweller
Deus Nova
Usericon van Dweller
Posted 20-03-2015 20:17 by Dweller Profiel van Dwellerhttp://www.kong.nl

quote:
Op 20 maart 2015 19:28 schreef Natural Disaster het volgende:

http://www.blabbermouth.net/news/twisted-sister-drummer-aj-pero-dies-at-55/Vox Clamatis in Deserto


Bub
Doomed by the living dead!
Usericon van Bub
Posted 20-03-2015 22:04 by Bub Profiel van Bub

R.I.P. A.J Pero.bub


Metal-D
Usericon van Metal-D
Posted 25-03-2015 9:17 by Metal-D (Speciaal lid) Profiel van Metal-D

Scott Clendeninbazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 27-03-2015 23:21 by bazzio Profiel van bazzioBazzio Attacks!!!


Sgeiterdt
Uitgebluste Bejaarde
Usericon van Sgeiterdt
Posted 28-03-2015 1:36 by Sgeiterdt Profiel van Sgeiterdthttp://www.aratron.net

"Komt dat schot!!"

Rust zacht Hugo.


5 Euro's? Op je muil!!


MetalJan
Speluh!!!
Usericon van MetalJan
Posted 28-03-2015 14:16 by MetalJan Profiel van MetalJanBub
Doomed by the living dead!
Usericon van Bub
Posted 01-04-2015 8:45 by Bub Profiel van Bub

R.I.P. Robert Z.Dar.

Onder sommige horror / cult film liefhebbers beter bekend als Maniac Cop.

http://www.pnj.com/story/entertainment/events/pensacon/2015/03/31/cult-actor-robert-zdar-dies-pensacola/70745990/bub


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 04-04-2015 21:39 by Natural Disaster Profiel van Natural DisasterOp 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 07-04-2015 0:30 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Enkele metallui:

http://www.kens5.com/story/life/music/2015/04/06/interstate-85-wreck/25354417/

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 07-04-2015 0:31]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 07-04-2015 7:33 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Meer random dan dat ga je het niet krijgen nee. "Enkele metallui." Tevens is er een man omgekomen bij schietpartij in Ridderkerk, en in Arkansas iemand van 116...


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 07-04-2015 11:38 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster

Zal tijd worden met d'r 116.


Op 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 07-04-2015 11:58 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Zo is dat.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 07-04-2015 12:33 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

De uitkeringstrekkert!


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen