IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : I LOVE LAMP! (Nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 30-04-2014 20:47 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 30 april 2014 16:51 schreef Hypnos het volgende:
http://www.bbc.com/news/world-africa-27211508

Scorpions drummer James Kottak jailed in Dubai

tja, waarom ga je daar ook naartoe...


Ik ben er geweest voor werk en in 1990 was het al een vrij vette stad. Goed vermaakt daar, ook gewoon dronken geworden en geen gekke dingen geroepen of vingers opgestoken. Was prima te doen.




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 30-04-2014 20:53 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ben er ook geweest voor werk, t meest grappige vond ik nog samen met allemaal traditioneel geklede arabieren (met zo'n geblokte sjaal enzo) skieen in the middle of the desert haha.


When your people matter, menstrual health matters


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 01-05-2014 8:32 by XXL Profiel van XXL

Oekraïne krijgt 12,3 miljard krediet van IMF
Oekraïne krijgt in de komende twee jaar in totaal 12,3 miljard euro aan kredieten. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is daar woensdag mee akkoord gegaan.

De leden van de organisatie, inclusief Rusland en de VS, stemden er woensdag mee in.

Ze maakten de weg vrij voor een directe kapitaalinjectie van ruim 2,3 miljard euro. Daarmee kan Kiev de eerste nood ledigen en een dreigend faillissement afwenden.

Eerder meldden overheidsfunctionarissen al dat een dergelijk bedrag zou worden geleend aan het Oost-Europese land.
Door: ANP




Misschien kunnen ze ook even beslag leggen op een paar bankrekeningen:

http://www.nu.nl/buitenland/3763308/janoekovitsj-stal-23-miljard-euro.html


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 03-05-2014 15:44 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Groepsseks op Belgische schoolreis
Toegevoegd: zaterdag 3 mei 2014, 15:40

Een eliteschool in België is in opspraak geraakt, vanwege de schorsing van zes leerlingen. De zes jongens zijn van school gestuurd, omdat ze tijdens een schoolreisje groepsseks hadden met een 16-jarig medeleerlinge.

De grootschalige vrijpartij vond plaats tijdens een 'bezinningsuitstap' naar Libramont in het zuidoosten van België. Het meisje had toestemming gegeven voor de groepsseks, meldt de VRT.

Het incident vond al in januari plaats, maar kwam pas aan het licht toen het meisje een paar maanden later weer tijdens schooltijd de lakens deelde met een klasgenoot. Ze werd toen in een 'compromitterende houding' gevonden in de ziekenboeg van de school.
Woede

De incidenten zijn pijnlijk voor de school, omdat het College Saint-Michel als een prestigieuze school gezien wordt. Zo zaten koning Filip en prins Laurent op het college in Brussel.

De zes jongens die aan de groepsseks deelnamen, zijn van school gestuurd, maar het meisje mag blijven. De schoolleiding wil niet zeggen waarom voor haar een uitzondering wordt gemaakt. "Dit was een moeilijke beslissing, maar ik kon niet anders", zegt de directeur.

De ouders van de jongens zijn woest over de beslissing van de school en overwegen naar de rechter te stappen.


(nos.nl)

België... :')


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 03-05-2014 15:48 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

HOER!!!!


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 03-05-2014 16:22 by Mark Profiel van Mark

waarschijnlijk heeft ze ook met leraren en de schooldirectie gerollebold, vnadaar dat ze mag blijven. Chantage boppe


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


_Thomas_
Usericon van _Thomas_
Posted 05-05-2014 11:22 by _Thomas_ Profiel van _Thomas_

Speurders graven op een oud mijnterrein in Hornu naar sporen van de Bende van Nijvel. Het terrein was destijds eigendom van Georges H., een militair met extreem rechtse connecties.

Sinds maart zoeken de speurders in een oude mijnsite op 50 meter van de Franse grens naar een lijk en een autowrak. Aangenomen wordt dat de 'killer' van de Bende van Nijvel op 9 november 1985 in Aalst dodelijk werd geraakt door agent Eddy Nevens. De bende, die met die laatste het totaal aantal doden op 28 bracht, verdween hierna in het niets.

Het terrein dat de speurders nu doorzoeken was destijds eigendom van Georges H., een in 1989 overleden oud-rijkswachter en agent van de militaire veiligheidsdienst, zo bericht resistances.be.

H. was actief bij de Koninklijke Kring Mars en Mercurius, een club van officieren. Hij was ook bevriend met Georges Simon, een neonazi die al eerder in beeld kwam in het onderzoek, en majoor Bougerol. Die laatste vormt in boeken van experts als oud-VRT-journalist Guy Bouten het middelpunt van de theorie als zou de Bende van Nijvel deel uitmaken van de zogeheten 'strategie van de spanning'.

Psychose
Eind jaren zeventig maakte de communistische partij tot afgrijzen van de VS bijna deel uit van de Italiaanse regering. Daarop zou een in 1970 in een nota van VS-stafchef Westmoreland uiteengezet plan in actie zijn gekomen: het (doen) plegen van aanslagen om de publieke opinie te bewerken en te doen wegdraaien van alles wat links en pacifistisch was.

België was in de jaren net voor de bendepsychose gekant tegen Amerikaanse kruisraketten. Honderdduizenden mensen gingen in Brussel betogen.

In Italië achtte een parlementaire commissie enkele jaren geleden bewezen dat een geheim burgerleger aanslagen pleegde die in de schoenen van de Rode Brigades werden geschoven. In Luxemburg loopt nu het proces rond een bizarre bommencampagne, begin jaren tachtig. Het proces leidde al tot het ontslag van premier Juncker en een groeiend besef dat het niet een malloot was die de bommen plaatste, maar een ondergronds leger.

Ook België had een stay behind network, een geheim ondergronds leger dat na een verwachte invasie door de Russen zou opereren als verzetsgroep.

Autopers
Tot voor kort heerste binnen het onderzoek een taboe op deze hypothese. Of de graafwerken in Hornu nog veel kunnen opleveren wordt door omwonenden betwijfeld. Op het terrein stond een autopers waarmee voertuigen in geen tijd konden worden omgetoverd tot een pakje schroot. Het meeste achtergebleven puin werd in 2004 opgeruimd.

Bron: De Morgen

[Dit bericht is gewijzigd door _Thomas_ op 05-05-2014 11:24]


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 07-05-2014 15:04 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

Uitzendbureau niet vervolgd om discriminatie moslima
De vestigingsmanager van een uitzendbureau die ervan werd beschuldigd dat ze een stagiaire weigerde omdat ze mogelijk een hoofddoek wilde dragen, wordt niet vervolgd.
Uitzendbureau niet vervolgd om discriminatie moslima
Foto: ANP
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft dat woensdag desgevraagd bevestigd.
De Zeeuwse Leila Kallal solliciteerde in februari bij het uitzendbureau in Roosendaal. Na haar sollicitatiegesprek belde ze nog eens naar het uitzendbureau om haar ongenoegen te uiten. Ze nam het gesprek op.

''Wij zijn een Nederlands bedrijf en mogen dat gewoon eisen van werknemers'', luidde het antwoord op de opname.
De zaak veroorzaakte veel ophef. Het meisje deed aangifte en kreeg steun van PvdA-minister Lodewijk Asscher en PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch.
Onvoldoende bewijs
Het OM schrijft aan de Zeeuwse dat het opgenomen telefoongesprek onvoldoende bewijs oplevert voor discriminatie. De beleving en herinnering verschilt bij twee deelnemers aan het telefoongesprek, legde een OM-woordvoerster woensdag uit.
De directeur van het uitzendbureau meent dat het telefoongesprek verkeerd is uitgelegd.
Kallal reageerde woensdag teleurgesteld: ''Het is niet fijn als je zo'n brief krijgt.'' Ze twijfelt nog over vervolgstappen.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 07-05-2014 15:08 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

YOLO!

[Dit bericht is gewijzigd door Black Jew op 07-05-2014 18:17]


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 07-05-2014 17:32 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Racist!


When your people matter, menstrual health matters


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 07-05-2014 19:01 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/



The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


_Thomas_
Usericon van _Thomas_
Posted 12-05-2014 14:02 by _Thomas_ Profiel van _Thomas_

http://nos.nl/artikel/602926-strafblad-van-alle-zweden-openbaar.html (27 januari 2014)

Zweden schiet meer zeehonden

Zweden breidt de jacht op zeehonden in visrijke gebieden uit. Volgens de visserijsector eten de dieren te veel vis en bijten ze de visnetten kapot.

Veel protest is er niet tegen de jacht op zeehonden. Natuurbeschermers hebben zelfs begrip voor de jacht. Ze hebben wel kritiek op de manier waarop er wordt gejaagd. Vanaf kleine wiebelige bootjes is het lastig om de zeehonden goed te raken. Het beest wordt dan niet goed getroffen, raakt gewond en zwemt weg. De jager loopt zijn buit mis en de zeehond sterft op de bodem van de zee.

Speciale schietcursus
Volgens de Zweedse zeehondenjagers moet je een zeehond in één keer goed in de kop raken. De oplossing? Een schietcursus. Bij die cursus wordt er geschoten op meloenen. De kop van een zeehond is ongeveer even groot. En er zijn kartonnen schietschijven met zeehondenkoppen erop.

De jacht op zeehonden is razend populair in Zweden. De huid wordt een kleed, het vet wordt gebruikt en het vlees gaat op de barbecue. En de politiek bemoeit zich er ook mee. Sommige politici pleiten voor een uitbreiding van het jachtgebied. Een nieuwe wet is in de maak. Anderen zien dat als een verkiezingsstunt. In september dit jaar zijn er parlementsverkiezingen.

http://nos.nl/artikel/646845-zweden-schiet-meer-zeehonden.html (12 mei 2014)

Man man man wat een paradijs is dat zeg Zweden!


Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 12-05-2014 14:10 by Lijdend Voorwerp Profiel van Lijdend Voorwerp

quote:
Op 12 mei 2014 14:02 schreef _Thomas_ het volgende:Man man man wat een paradijs is dat zeg Zweden!
?

Hier of in andere landen worden ook herten geschoten omdat er teveel van zijn. In andere landen zijn het weer konijnen.

Jij vindt het leven van een zeehond belangrijker dan de gevulde maag van een visser en zijn familie?


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-05-2014 14:28 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 12 mei 2014 14:10 schreef Lijdend Voorwerp het volgende:
?

Hier of in andere landen worden ook herten geschoten omdat er teveel van zijn. In andere landen zijn het weer konijnen.

Jij vindt het leven van een zeehond belangrijker dan de gevulde maag van een visser en zijn familie?
dit is geen "broodschieten" in het oh zo arme Zweden...

De zeehonden populatie wordt er absoluut niet door bedreigd maar ik vraag me af of het beter is voor de visstand het zou gemakkelijk omgekeerd kunnen zijn.

Vissers zijn hier de echte klootzakken die onder het mom van iets tijdelijks als banenbehoud gerust populaties kapot vissen. Uiteindelijk wordt er niet meer vis gevangen, doordat populaties overbevist worden en dus minder nieuwe vis produceren. Uiteindelijk kost het meer moeite en geld voor minder vis en een verrot ecosysteem. En dat alles voor tijdelijk wat meer mogen vangen om die paar vissersbaantjes te behouden.


[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 12-05-2014 14:29]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-05-2014 10:24 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Arme Ralph.

Grote brand handel modelbouw Amersfoort


Bij een groothandel in modelbouw is woensdagnacht een grote brand uitgebroken. Zes woningen werden uit voorzorg ontruimd. In totaal raakten drie panden beschadigd door de brand, meldt de Veiligheidsregio Utrecht. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand brak uit in een bedrijfsverzamelpand op bedrijventerrein Calveen. Bij de brand kwam veel rook en stank vrij. De veiligheidsregio adviseerde omwonenden ramen en deuren gesloten te houden. In de vroege ochtend kreeg de brandweer het vuur onder controle. Het nablussen gaat echter nog uren duren.

Naast het pand waar de brand woedde is een kinderdagverblijf gevestigd. Die blijft donderdag dicht. De organisatie vangt de ouders en hun kinderen op en zorgt ervoor dat ze elders terecht kunnen, meldt de gemeente.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 22-05-2014 10:32 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Ik had even goede hoop dat ik vanochtend niet hoefde te gaan werken, maar het is een ander pand (en industrieterrein).


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 22-05-2014 20:57 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 22 mei 2014 10:24 schreef ElitE het volgende:
Arme Ralph.

Grote brand handel modelbouw Amersfoort


Bij een groothandel in modelbouw is woensdagnacht een grote brand uitgebroken. Zes woningen werden uit voorzorg ontruimd. In totaal raakten drie panden beschadigd door de brand, meldt de Veiligheidsregio Utrecht. Er zijn geen gewonden gevallen.

De brand brak uit in een bedrijfsverzamelpand op bedrijventerrein Calveen. Bij de brand kwam veel rook en stank vrij. De veiligheidsregio adviseerde omwonenden ramen en deuren gesloten te houden. In de vroege ochtend kreeg de brandweer het vuur onder controle. Het nablussen gaat echter nog uren duren.

Naast het pand waar de brand woedde is een kinderdagverblijf gevestigd. Die blijft donderdag dicht. De organisatie vangt de ouders en hun kinderen op en zorgt ervoor dat ze elders terecht kunnen, meldt de gemeente.


"300.000 auto, 50.000 vliegtuigen en 100.000 huizen afgebrand in Amersfoort."


Je moeder.


MindFolter
Goeiemorgen
Usericon van MindFolter
Posted 22-05-2014 21:20 by MindFolter Profiel van MindFolterhttp://https://www.facebook.com/Prickrott

quote:
Op 3 mei 2014 15:44 schreef Onweerwolf het volgende:
(nos.nl)

België... :')


Feminisme...



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-05-2014 22:29 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 22 mei 2014 20:57 schreef karnivoor het volgende:
"300.000 auto, 50.000 vliegtuigen en 100.000 huizen afgebrand in Amersfoort."


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 22-05-2014 22:35 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Sjeezzz...




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-05-2014 9:45 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


_Thomas_
Usericon van _Thomas_
Posted 23-05-2014 21:11 by _Thomas_ Profiel van _Thomas_



De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 30-05-2014 13:44 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Donders mag niet in Barneveld

Supermarkt Jumbo in Barneveld heeft alle verwijzingen naar de populaire WK-juichpakken van stylist Roy Donders met onmiddellijke ingang uit de winkel verwijderd. De reden: het zwaar gelovige publiek zou aanstoot nemen aan de ’duivelse’ achternaam van de beroemde Brabander.

Het christelijke dorpje in Gelderland was te klein toen de supermarktketen onlangs de WK-campagne rond ’de stylist van het zuiden’ lanceerde. De actieslogan ’We geven ze op hun donders’ viel bij de Barneveldse kerkgangers zó slecht dat alle bordjes, posters, flyers en stickers halsoverkop uit de winkel zijn gehaald. Ook een levensgrote kartonnen replica van Roy, inclusief juichpak, moest het ontgelden.

„Al het promomateriaal waar ’Donders’ op staat, is sinds deze week weg”, bevestigt een medewerker. „De filiaalmanager is gezwicht voor een paar klagende christenen. Bizar dat een paar aanstellers zoiets voor elkaar kunnen krijgen.”

Het hoofdkantoor van Jumbo staat volledig achter de beslissing van de filiaalhouder, laat directeur Frits van Eerd weten. „Als klanten klachten hebben vanwege een bepaalde geloofsovertuiging, kan ik me goed voorstellen dat daar iets aan gedaan wordt. We willen niemand voor het hoofd stoten.”

Alle filialen hebben de vrijheid om de winkel te laten aansluiten bij het lokale publiek, aldus Van Eerd. „Er is goed gehandeld. Al blijft dit soort onenigheden natuurlijk vervelend.”

Niet-(zwaar)gelovigen kunnen in Barneveld wel sparen voor de juichpakken van de tv-ster. Die moeten ze dan vervolgens op internet bestellen. Barnevelders die op de foto willen met een enorme kartonnen Roy Donders, zullen moeten uitwijken naar de Jumbo in het dorpje Voorthuizen, zo’n zes kilometer verderop.

http://m.telegraaf.nl/article/22681972/donders-mag-niet-in-barneveld

No sleep till barneveld. Ik dacht, het gaat over het homo zijn, maar niet eens. Pfffff....




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Marcel H.
Usericon van Marcel H.
Posted 30-05-2014 13:55 by Marcel H. Profiel van Marcel H.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 30 mei 2014 13:44 schreef De Tegenpartij het volgende:
Donders mag niet in Barneveld

Supermarkt Jumbo in Barneveld heeft alle verwijzingen naar de populaire WK-juichpakken van stylist Roy Donders met onmiddellijke ingang uit de winkel verwijderd. De reden: het zwaar gelovige publiek zou aanstoot nemen aan de ’duivelse’ achternaam van de beroemde Brabander.

Het christelijke dorpje in Gelderland was te klein toen de supermarktketen onlangs de WK-campagne rond ’de stylist van het zuiden’ lanceerde. De actieslogan ’We geven ze op hun donders’ viel bij de Barneveldse kerkgangers zó slecht dat alle bordjes, posters, flyers en stickers halsoverkop uit de winkel zijn gehaald. Ook een levensgrote kartonnen replica van Roy, inclusief juichpak, moest het ontgelden.

„Al het promomateriaal waar ’Donders’ op staat, is sinds deze week weg”, bevestigt een medewerker. „De filiaalmanager is gezwicht voor een paar klagende christenen. Bizar dat een paar aanstellers zoiets voor elkaar kunnen krijgen.”

Het hoofdkantoor van Jumbo staat volledig achter de beslissing van de filiaalhouder, laat directeur Frits van Eerd weten. „Als klanten klachten hebben vanwege een bepaalde geloofsovertuiging, kan ik me goed voorstellen dat daar iets aan gedaan wordt. We willen niemand voor het hoofd stoten.”

Alle filialen hebben de vrijheid om de winkel te laten aansluiten bij het lokale publiek, aldus Van Eerd. „Er is goed gehandeld. Al blijft dit soort onenigheden natuurlijk vervelend.”

Niet-(zwaar)gelovigen kunnen in Barneveld wel sparen voor de juichpakken van de tv-ster. Die moeten ze dan vervolgens op internet bestellen. Barnevelders die op de foto willen met een enorme kartonnen Roy Donders, zullen moeten uitwijken naar de Jumbo in het dorpje Voorthuizen, zo’n zes kilometer verderop.

http://m.telegraaf.nl/article/22681972/donders-mag-niet-in-barneveld

No sleep till barneveld. Ik dacht, het gaat over het homo zijn, maar niet eens. Pfffff....





En voor de verandering eens niet in jouw dorp.


Yesterday is dead and gone, tomorrow is out of sight.


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 30-05-2014 14:48 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 30 mei 2014 13:44 schreef De Tegenpartij het volgende:

No sleep till barneveld. Ik dacht, het gaat over het homo zijn, maar niet eens. Pfffff....

Ik denk dat er een verband bestaat tussen zijn achternaam en homoseksualiteit.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen