IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 6 Febr. AlbumFest - Hoogeveen: Grown Cold, Blasted, Resistance
Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 26-01-2015 19:12 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassault


Het Podium Hoogeveen
Deuren open: 20:00

Entree: €6,-

Grown Cold
Grown Cold uit Deventer is begonnen in 2009. Sindsdien is het hard met de band gegaan. De metalcore/hardcore mix van de band slaat goed aan bij het publiek en de band weet met haar energieke live performance het publiek mee te krijgen, keer op keer. De band weet zowel hard als melodisch te zijn op het zelfde moment. Ze brachten in 2012 hun eerste EP uit waarna een album volgde in 2014 via Crashlanding Records. De band heeft onder andere met Pro Pain, Sick of it All en Born From Pain het podium gedeeld en zijn veel op tour, AlbumFeeds had de primeur van de tour video met The Scarlet Claw. Grown Cold zal Blasted en Resistance supporten tijdens het concert op 6 februari in Het Podium, Hoogeveen. Verwacht een energieke show waarbij je niet stil kunt blijven staan. Zowel hun EP als hun laatste plaat zijn gerecenseerd door AlbumFeeds, mede daarom een ideale act voor AlbumFest.

Blasted
Blasted is een formatie uit Zwitserland die sinds 2006 bestaat. Inmiddels hebben zij drie albums op zak waarbij Curtain Call de meeste recente is. Muzikaal kan de band worden omgeschreven als een kruisbestuiving van Lamb of God en de oudere Pantera met een kleine hint van Stone Sour. Melodie staat bij de band hoog in het vaandel en dat is zeker terug te horen in de nummers die de band maakt. Luister en kijk maar eens naar hun laatste videoclip Weapons of Mass Distraction. Ook Blasted heeft inmiddels meerdere tours gedaan met onder andere Pro Pain, Samael en Zuul-FX. Kom langs op 6 februari en aanschouw deze unieke Zwitserse band. Dit is tevens het een exclusieve Nederlandse show van Blasted.

RESISTANCE (BE)
De Belgische band Resistance begon ooit als een hardcore band. Inmiddels is het geluid meer door geëvolueerd naar death metal waarbij de beginselen van hardcore niet worden verloochend. Afgelopen jaar, 2014, was het jaar waarin het vijfde album, The Seeds Within, uit kwam. De groovende gitaren, double bass drum en grunts worden op dit album perfect gecombineerd. De band heeft inmiddels door heel Europa gespeeld een deed onder andere support voor het legendarische Sepultura en deelde verder de stage met bands als Vader, Kataklysm, Suicidal Angels, Carcass, Bolt Thrower en vele anderen. De laatste plaat van Resistance is uitgebreid gerecenseerd door AlbumFeeds, zij gaven dit album een 8,3 dus aanschouw deze Belgische band 6 februari in Het Podium.

[Dit bericht is gewijzigd door Fredde Kaddeth op 27-01-2015 18:03]


Dirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 27-01-2015 18:13 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassault



Dirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen