IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Lord Vulture - Estrado Harderwijk - 21 Februari Vorige pagina
LRmagazine
Usericon van LRmagazine
Posted 29-01-2015 9:12 by LRmagazine Wijzig reactieProfiel van LRmagazineQuote dit bericht

Zaterdag 21 fabruari is het weer tijd voor Harderwijk om LORD VOLTURE opnieuw te begroeten. Deze heavy metalband heeft in zijn vier­jarig bestaan al het podium gedeeld met verscheidene grote artiesten, waaronder Primal Fear, Firewind, Tim Ripper Owens, Blaze Bayley, Vicious Rumors, Tokyo Blade, Enforcer, Steelwing en Attacker.


In 2010 is het eerste album Beast of Thunder uitgekomen, met een gast­solo van niemand minder
dan de gitarist van Annihilator, Jeff Waters. In 2011 zag de opvolger “Never Cry Wolf” het licht.
het 2e album van Lord Volture werd door de internationele pers gelabeld als 1 van de beste heavy metalalbums van het jaar. Dit heeft na geleid tot een aantal internationale tours als support van bovengenoemde bands.


Afgelopen September heeft Lord Volture hun 3de wapenfeit aan het publiek vrij gegeven. Het nieuwe album WILL TO POWER staat bol van de Heavy Metal. Er is zelfs een gast­solo ingespeeld door MEGADETH ­gitarist Chris Poland.

Nu is het tijd voor Lord Volture om weer terug te komen naar Estrado. Ze hebben al eens eerder op het grote podium van de Estrado gestaan als support van Steelwing. Toen hebben de heren bewezen dat de Heavy Metal in Nederland nog lang niet dood is.


Nu is het tijd voor Lord Volture om een eigen headliner show in de Estrado neer te zetten. En te laten zien dat de oldschool heavy metal nog lang niet dood is!

Als Special guest voor deze heavy metal avond zijn we terechtgekomen bij de Duitse
Powermetalband EVERTALE. De bands is al actief vanaf 2008 en eind 2013 is hun eerste volledige album uitgebracht. Ze laten de powermetal horen zoals wij deze kennen van onze oosterburen. Denk onder andere aan bands als Brainstorm, Heavens Gate, Metalium en Gamma Ray.

Support voor deze avond zal verzocht worden door de Nederlandse Heavy Metalband CONORACH. Zij spelen een symfonische vorm van Heavy Metal.



Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00
Toegang tot: 23:00

Voorverkoop: € 7.50
Aan de deur: € 7.50


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen