IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Beukfeest 21: Zaterdag 18 april Vorige pagina
Metalmozes
Usericon van Metalmozes
Posted 27-03-2015 21:38 by Metalmozes Wijzig reactieProfiel van MetalmozesQuote dit bericht



Zaterdag 18 april Beuken bij Gryphus

Het is weer tijd voor een avond vol brute death en thrash metal en dat op de 21ste editie van Beukfeest! Bodyfarm, Dead Man’s Walk en Tribal Spirits zullen de zaal zaterdag 18 april op zijn grondvesten laten schudden.

Opener van de avond is Dead Man’s Walk uit Nijmegen. Dit vijftal bestaande uit 4 heren en een dame speelt een ouderwets potje stevige metal in een modern jasje, dit gecombineerd met raggende maar ook melodieuze gitaren, thrashy drums en zware vocalen. Beuken en grooven zijn de sleutelbegrippen en headbangen gaat vanzelf. Dit maakt dat je ze zeker moet gaan zien!

Tribal Spirits, in 2004 gestart met maar één doel, THRASH! Na de release van de full-length Overthrown Reality in 2009 en de EP Rising Era in 2012 begon het pas echt te lopen. Deze 5 heren worden geïnspireerd door bands als Lamb of God, DevilDriver en Cannibal Corpse. Stevige gitaarrifs, opzwepende drums en een flinke strot, oftewel met andere woorden: Heavy Thrash Metal!

Het in 2009 opgerichte Bodyfarm is met hun tweede langspeler The Coming Scourge met een heuse opmars bezig. Dit kwartet uit Amersfoort speelt death metal met een old school randje. Ze stonden op Eindhoven Metal Meeting, Neurotic Deathfest en Summerbreeze en hebben o.a. met Asphyx, Nile en Obituary op het podium gestaan. Ook live weten de heren vakkundig de één na de andere deathmetal granaat de zaal in te schieten en zodoende kunnen we ons geen betere headliner wensen om deze editie mee af te sluiten!

Zaal open: 20.30 uur
Death: 21.00 uur
Entree 8 euro (jonger dan 20 jaar dan 6 euro)
Reserveren op www.gryphus.nl


https://www.facebook.com/events/808446405859119/


Beukfeest organisator | Some die and have to live, some live and have to die.....


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen