IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 26-06: JOHN GARCIA (Kyuss) + White Miles + Gloria Lewis - De Vorstin, Hilversum Vorige pagina
Krachtstroom
Usericon van Krachtstroom
Posted 24-06-2015 20:01 by Krachtstroom Wijzig reactieProfiel van KrachtstroomQuote dit berichthttp://www.devorstin.nl

JOHN GARCIA

PAST & PRESENT - FROM KYUSS TO SLO BURN:

Als The Rolling Stones de personificatie is van Rock ’n Roll en Pop belichaamd is door The Beatles, dan is de blauwdruk voor Stoner gedrukt door het legendarische KYUSS. Uit de heavy Coachella Valley en de mystieke Californische woestijnen is de band 25 jaar geleden opgestaan en heeft sindsdien een gigantische cultstatus over de hele wereld. Met albums als Blues For The Red Sun, Welcome To Sky Valley en …And The Circus Leaves Town heeft Kyuss louter kwaliteit afgeleverd tot het uiteen vallen van de band in 1995.

Na een succesvolle wereldtournee met Kyuss Lives heeft de legendarische frontman JOHN GARCIA na al die jaren zijn eerste solo-plaat opgenomen welke deze zomer zal uitkomen op Napalm Records. Een meesterwerk gemaakt door de meest onderscheidende stem in de gehele Desert- en Stoner Rock scene. Deze plaat staat vol eersteklas catchy rock songs die het zand meer zal doen opwaaien dan een zandstorm in de Californische woestijn! Op de plaat zijn verschillende legendes te horen in de vorm van gastmuzikanten als Robby Krieger van The Doors, Danko Jones, Tom Brayton, Mark Diamond en oud Kyuss-bandlid Nick Oliveri.

Om de release van deze klassieker in wording te vieren, zal John Garcia een extensieve Europese tour doen waar de beste man niet alleen solo-materiaal zal spelen, maar juist een ‘Past & Present’ setlist zal voorschotelen. Op deze show zullen dus legendarische nummers van Blues For The Red Sun, Welcome To Sky Valley en …And The Circus Leaves Town worden gespeeld, inclusief songs die zelfs nog nooit eerder door Kyuss live vertolkt zijn! Ook zal John Garcia nummers uit zijn Slo Burn tijdperk spelen met zijn huidige liveband bestaande uit Ehren Groban - Guitar ( War Drum ), Mike Pygmie - Bass ( Mondo Generator, Uncontrollable, You Know Who ), Greg Saenz - Drums ( Uncontrollable, You Know Who, The Dwarves ).

Dit is dus een legendarische show welke je niet mag missen als liefhebber van het genre! Krachtstroom en Podium De Vorstin zijn trots te vermelden dat het hier zal gaan om een exclusieve Nederlandse show!

TICKETS: http://www.devorstin.nl/event/krachtstroom-presents-john-garcia/
FACEBOOK-EVENT: https://www.facebook.com/events/791543950899354/


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen