IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Beukfeest 22; Phlebotomized + Apophys + Panoptikon -- JC Gryphus Vierlingsbeek Vorige pagina
Metalmozes
Usericon van Metalmozes
Posted 21-09-2015 21:13 by Metalmozes Wijzig reactieProfiel van MetalmozesQuote dit bericht



Panoptikon zal editie 22 van het Beukfeest openen. Dit Nijmeegse kwartet speelt een pot overheerlijke death metal, met zware riffs en diepe grunts begeleid door beukende drums. Precies volgens het boekje zoals de liefhebber het wilt horen. Dit moet natuurlijk beloond worden met een groot aantal hoofden dat op en neer zwiept tijdens het death-metalgeweld.

Apophys heeft sinds 2012 hun voetsporen in de Death Metal scene. De band bestaat niet bepaald uit nieuwkomers, leden ervan verdienden hun sporen al bij Nederlandse bands als God Dethroned, Toxocara en Prostitute Disfigurement. De fans waren laaiend enthousiast over het demo materiaal wat Apophys in 2013 heeft uitgebracht. In april van dit jaar brachten ze het album Prime Incursion uit, wat een van de beste technische Death Metal debuten is van 2015. Het album wordt gezien als een wreed en extreem, maar tegelijkertijd divers album. Nieuwsgierig geworden en zin om keihard uit je plaat te gaan? Komen!

Hoofdgast van deze avond is de band Phlebotomized. Dit zevental begeeft zich sinds eind jaren tachtig aan het Nederlandse metalfront. In 1997 is de band uit elkaar gegaan waarna ze in 2013 weer bij elkaar zijn gekomen. De moordmachine speelt progressieve death metal deluxe. De grunt is extreem diep en muzikaal gaat het van trage tempo’s naar blast stukken. De toetsen en viool dienen daarbij als welkome afwisseling. Met hun laatst gecomprimeerde compilatie CD Immense Intense Suspense/Skycontact is de band klaar om de boel weer flink op te schudden. En of je nou voor of na 1989 bent geboren, iedereen die de Nederlandse metal scene een warm hart toedraagt moet dit eens checken!


Phlebotomized: https://www.youtube.com/watch?v=9_0GhrcQhcQ

Apophys: https://www.youtube.com/watch?v=7netlTm-WgI

Panoptikon: https://www.youtube.com/watch?v=8FjBnAVi3J4


Zaal open: 20.30 uur
Death: 21.00 uur
Entree 7 euro (ben je onder de 20, dan 5 euro)
Reserveren op www.gryphus.nl


[Dit bericht is gewijzigd door Metalmozes op 21-09-2015 21:13]


Beukfeest organisator | Some die and have to live, some live and have to die.....


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen