IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Monolord + No Gods No Masters 8-10 Hengelo Vorige pagina
Michiel Toenink
Usericon van Michiel Toenink
Posted 23-09-2015 12:03 by Michiel Toenink Wijzig reactieProfiel van Michiel ToeninkQuote dit bericht

Donderdag 8 oktober, Metropool Hengelo

https://www.facebook.com/events/705081712953525/

Monolord:

3-koppig stonergroove monster uit Zweden.
En dan ook nog eens met een flink doom geluid en een fikse dot psychedelica. Vorig jaar kwam de band met een verpletterend debuut op de proppen in de vorm van Empress Rising. Nummers klokken makkelijk 7 minuten en het is genieten geblazen voor de mensen die ook platen van Sleep, Conan , Electric Wizard en Black Sabbath in de kast hebben staan. Zegt dit je niks stel je dan Monster Magnet of QOTSA voor maar dan met een bak prozac achter de kiezen. Zwaar en log dus.

Maar inmiddels ook plaat twee!
Daar is bovenstaand nummer ook van afkomstig, sterker nog het is de opener van Vænir. Een sloopkogel van een plaat. Het drietal werd beschouwd als één van de hoogtepunten van het Roadburn Festival van vorig jaar en we verwelkomen ze dan ook met open armen voor een avond onvervalste doom, sludge en stoner deze avond.

Support: No Gods No Masters
Portie lompe metal hier uit de achtertuin! No Gods No Masters uit Enschede/Hengelo is nu een paar jaar actief en begint erkenning te krijgen in de wat zwaardere en tragere regionen van planeet metal. De debuutplaat laat niet lang meer op zich wachten en belooft wat te worden gezien de reacties op hun demo uit 2012 die uitermate positief waren. Verwacht een mix van doom, stoner en hardcore in de lijn van EYEHATEGOD, IRON MONKEY en zelfs CRO-MAGS. RIFFS GALORE!! Check ze uit!!


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen