IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Auteur:
Topic : Metal Beurs '6 december 2015' Hedon, Zwolle
Metal Beurs Hedon
Usericon van Metal Beurs Hedon
Posted 11-11-2015 11:51 by Metal Beurs Hedon Profiel van Metal Beurs Hedon


De Metal Beurs in Hedon is terug! Op zondag 6 december presenteren Hedon Zwaar en Buro Ruis de gouden combinatie Metal Beurs & Metal koffie Concert. Deze zondag kan elke verzamelaar van het hardere werk tussen 12:00 en 19:00 in de Grote Zaal zijn of haar hart ophalen, of je stort je op het vinden van die ene LP of CD die de collectie compleet zal maken. Naast Cd’s en Lp’s zullen er ook verscheidende stands zijn waar shirts, patches, en alle overige metal memorabilia verkrijgbaar zullen zijn.

Geen zin om te shoppen of heb je de markt wel gezien? Geen probleem! Traditiegetrouw zal ook het Metal koffie Concert weer plaats vinden. In de Kleine Zaal barst om 14:00 het strijdgeweld los met in totaal vier bands die de laatste restjes slaap uit je oren en oren zullen blazen.

Dus, ben je op zoek naar dat naar dat speciale kerstcadeau, mis je nog die ene plaat in je collectie, is er nog ruimte in je kast voor nog een shirt of een lege plek op je hes, of heb je gewoon zin in een middag scheurende gitaren? Noteer dan de datum in je agenda en kom naar de Metal Beurs & Metal Koffie Concert!

Zie je zondag 6 december! Entree is geheel gratis.

---------------------------------------------------
Wil je op dit evenement staan met een eigen stand? Mail dan je naam, hoeveel meter je wilt boeken, en welke materialen je zelf meeneemt en welke je niet zelf kunt meenemen maar wel nodig hebt naar: projecten@buroruis.nl

De prijs per meter is: € 12,50, wees er snel bij want vol is vol.
---------------------------------------------------

Line-up:

Delgado Graze

Een jankende gitaar, donderende bass, drums die je hart sneller doen kloppen en een zanger met een groot bereik, alle vereisten voor een hardrock band waar je u tegen zegt en Delgado Graze brengt het! Zonder gedateerd te klinken brengen deze heren hardrock zoals het hoort! Deze heren trappen de middag af dus wees op tijd!

The Dutch Duke:

Power, Speed, Plug ‘n’ Play. Deze woorden omschrijven een liveshow van de heren van The Dutch Duke het beste. Dit powertrio brengt beukende Old School Heavy Metal die elk hoofd in beweging krijgt!

Visionary666 (Album Release Show)

De heren van Visionary666 hebben net een nieuwe plaat uit via het label Vic Records en dat moet gevierd worden! Naast de Cd release party in Simplon konden de heren uit Liederholhuis en omgeving Hedon uiteraard niet achterwege laten, een echte thuiswedstrijd voor deze brengers van beukende Death Metal. Met zeer veel ervaring in de gelederen staat Visionary666 garant voor een strakke live show!

Sledgehammer Nosejob

Helaas moesten de heren van Sledgehammer Nosejob hun optreden op Hedon Zwaar, wegens een blessure bij de zanger ten gevolge van een aanrijding, afgelopen mei afzeggen. Gelukkig is er geen blijvende schade en kan er weer vrij gebeukt worden op het podium!
Vol in je bek, dat is waar Sledgehammer Nosejob voor staat! Sledgehammer Nosejob is een project van leden van Massive Assault en Distillator/ ex-Overuled. De heren staan bekend om hun energieke live shows en muzikale vaardigheden, en staan garant voor een stevige mix van Death Metal, Punk, en Rock & Roll. Behoefte aan een gezichtscorrectie? Kom naar de show van Sledgehammer Nosejob, ze zijn er goed in!


iPim
Unclouded by the insanity of thought
Usericon van iPim
Posted 11-11-2015 13:03 by iPim (Administrator) Profiel van iPim

Een topic lijkt me genoeg.


He had spoken himself into boldness.


Index / Algemeen Active topics Nieuw topic
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2020 Stichting ZwareMetalen