IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 25-6: Heidevolk @ Luxorlive, Arnhem
Sorcha
Usericon van Sorcha
Posted 28-03-2017 11:35 by Sorcha Wijzig reactieProfiel van SorchaQuote dit bericht

Kosten: 12,00
Open: 14:45u

Site: https://www.luxorlive.nl/agenda/heidevolk/#tickets
FB-event: https://www.facebook.com/events/217337978746339/

Haal je drinkhoorn tevoorschijn en je berenvel uit de mottenballen. Ons eigen Arnhemse Heidevolk komt terug naar Luxor Live!

Met hun aanstekelijke pagan/folkmetal maken de Arnhemmers al sinds 2002 een zegetocht langs Europese en Amerikaanse festivalpodia. Met een grote voorliefde voor natuur en mythologie en met een gezonde dosis Gelders nationalisme maakt Heidevolk muziek waarin traditionele folk-elementen vermengd worden met stevige heavy metal.

De Nederlandstalige songs van Heidevolk gaan over Saksen, Bataven, koning Radboud, enge boswezens en natuurlijk ook over bierdrinken met je stamgenoten. In 2015 gooide Heidevolk hoge ogen met het op de Veluwe geïnspireerde album ‘Velua’ (Napalm Records), waarvan de album releaseshow, oftewel het “Straalschijf Ontketen Feest” bij ons in een afgeladen grote zaal plaatsvond.

Heidevolk staat garant voor een spetterende show, waarbij lang vervlogen tijden ineens dichtbij lijken te zijn. Vergeet je alledaagse zorgen en dans voor Wodan!Sorcha
Usericon van Sorcha
Posted 06-04-2017 12:55 by Sorcha Wijzig reactieProfiel van SorchaQuote dit berichtSorcha
Usericon van Sorcha
Posted 02-06-2017 13:43 by Sorcha Wijzig reactieProfiel van SorchaQuote dit bericht

Het Heidevolk bestaat 15 jaar en viert dit met de huidige tour. De pagan/folkmetal-show op het eigen Gelderse grondgebied is zoals altijd niet zo maar een show...

Fluistertongen en stennisschoppers reppen er al tijden over. Het Gelderse Heidevolk smeedt snode plannen! In navolging op hun inmiddels beruchte ‘Straalschijf-Ontketenfeest’, waar het voltooien van magische geluidsdragers op grootschalige wijze gevierd werd, zal er op 25 juni van dit jaar een zogeheten ‘Beeldschijf-Inblikfeest’ gehouden worden in de Luxor Live te Arnhem.

Over de exacte toedracht laten de krijgslustige mannen vooralsnog niets los, maar bronnen beweren dat Heidevolks muzikale verhalen over de Veluwe, de Kelten, Romeinen en Goden van weleer op een voor de band volstrekt nieuwe wijze vereeuwigd zullen worden. Een wijze waarbij het feest ingeblikt zal gaan worden op geheimzinnige beeldschijven, zodat de huidige, als ook toekomstige zonen en dochters van alle volkeren het feest tot in den eeuwigheid zullen kunnen herbeleven, als ware ze erbij waren geweest. Komt dat zien, Carnyx en schild ter hand, en feest mee met Heidevolk in Alvaders naam!

Vanaheim (support)

Vanaheim mag de avond ontketenen. Met hun epische en meeslepende pagan/folk metal, transformeert het Tilburgse gezelschap elke zaal die zij met een bezoek vereren in een beukende massa!


Sorcha
Usericon van Sorcha
Posted 21-06-2017 14:10 by Sorcha Wijzig reactieProfiel van SorchaQuote dit bericht

Aankomende zondag alweer!


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen