IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Zo 6-08: Death Angel + Warbringer + 2 @ Baroeg
Baroeg Rotterdam
Usericon van Baroeg Rotterdam
Posted 27-07-2017 19:54 by Baroeg Rotterdam Wijzig reactieProfiel van Baroeg RotterdamQuote dit berichthttp://www.baroeg.nl

Zondag 6 augustus

Death Angel (US thrash)
Warbringer (US thrash)
Nervosa (BR all female thrash)
X-Tinxion (NL thrash)

Vvk € 15,00. Entree € 17,00. Zaal open 15.00 uur

https://www.facebook.com/events/373602903024064/

Er zijn van die momenten dat wij enorm verheugd zijn dat een band met een behoorlijke naam terugkeert naar Baroeg. De Amerikaanse thrash sensatie Death Angel heeft al meerdere malen Baroeg in vuur en vlam gezet. Optredens waar wij met veel plezier aan terugdenken. Dat een band dan weer graag terugkomt, is alleen maar mooi. Voor ons, maar ook voor jou als bezoeker. Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om een band als Death Angel in een zaal van ons formaat kunt bewonderen? Dit levert ongetwijfeld weer een te gekke show op. Death Angel gaf zelf al aan dat zij graag in Baroeg spelen, vooral vanwege de old-school beleving. Vorig jaar verscheen overigens het geweldige album “The Evil Divide”. Van dat album zullen ze ongetwijfeld een aantal tracks spelen naast de verplichte klassiekers uiteraard.

We hebben ook Warbringer uit Ventura, Californië voor jullie geboekt. Deze band heeft onlangs hun vijfde album ‘Woe to the Vanquished’ uitgebracht waarmee ze hun status als sublieme thrash metal act definitief bevestigen.

Naast deze grootheden hebben we ook de Braziliaanse thrashers van Nervosa in de aanbieding. Deze band bestaat geheel uit vrouwen, die stuk voor stuk hun mannetje staan. Nervosa schopt kont en dat laten ze weten ook.

Uit eigen regio hebben we X-Tinxion toegevoegd. Deze thrashers zijn inmiddels een vaste waarde in de Nederlandse scene. In 2016 verschijnt het eerste volledige album ‘From the Ashes of Eden’ waarop je een volwassen band hoort die er stevig op los knalt.
MetalJan
Speluh!!!
Usericon van MetalJan
Posted 05-08-2017 14:05 by MetalJan Wijzig reactieProfiel van MetalJanQuote dit bericht

Aanwezig in een uitverkocht huis!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 05-08-2017 14:27 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht


Afwezig vanwege een uitverkocht huis!Op 16 januari 2018 9:17 schreef Fusion het volgende: Met je poten van een ander afblijven. Punt.


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen