IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 2 sept @Simplon: Procreation+The Shiva Hypothesis+Emesis Vorige pagina
TSH
Usericon van TSH
Posted 31-08-2017 20:15 by TSH Wijzig reactieProfiel van TSHQuote dit berichthttp://https://www.facebook.com/theshivahypothesis

PROCREATION + THE SHIVA HYPOTHESIS + EMESIS
Zaterdag 2 september 2017
Deur open: 20:00 uur / Aanvang: 20:30 uur
Entree: €5,-
http://www.facebook.com/events/1932678207010927

Op zaterdag 2 september wordt het nieuwe metal seizoen in Simplon afgetrapt met een mooie gevarieerde package van drie bands in het hardere black, death en thrash metal-segment. Lokaal zijn het Emesis en Procreation die zich komen representeren en The Shiva Hypothesis komt over uit Twente.

Procreation
Vuige deathmetal met thash- en blackmetal invloeden, dat is wat Procreation uit Zwolle en Stadskanaal brengt. De muziek kent veel variatie, naast brute riffs is er ruimte voor melodieus gitaarwerk. In eigen beheer nam Procreation eind 2014 het goed ontvangen debuutalbum ‘Ghostwood’ op. De plaat werd opgepikt door het beruchte Vic Records label en kreeg een officiële uitgave in 2016. Een tweede plaat is in de maak. In de tussenliggende tijd timmerde Procreation live stevig aan de weg in Nederland en mocht de band zijn kunsten laten zien in Duitsland, België en Denemarken.


The Shiva Hypothesis
Deze vierkoppige blackened death metal band uit Twente borduurt voort op tradities in de black en death metal, maar maakt daarnaast ook gebruik van elementen uit andere genres. De muziek kenmerkt zich door een sterke atmosfeer en gelaagde muzikale en vocale variatie. Verwacht invloeden van Emperor, Behemoth en Gorgoroth tot Fields of the Nephilim en Huun-Huur-Tuu.


EMESISOfficial
Deze heren brengen een frisse, brute mix van uiteenlopende metal stijlen, met een focus op death en thrash. Headbangen, moshen of alles daartussen is iets dat je bij het luisteren naar Emesis bijna automatisch gaat doen!


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen