IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 21-12 Massive Assault, Teethgrinder, Chelsea Smile, No Shelter (DE), Pariah, Selkies
Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 14-12-2017 0:12 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassault


do. 21 dec 2017 X-mas Core 2017

December: pepernoten en de schoen zetten, open haarden, snert, sneeuw en lekker eten met kerst en X-Mas Core!!!! Het betere muzikale beukwerk in de koudste maand van het jaar! Er zitten ook dit jaar weer een aantal local heroes bij, maar het is ook mooi om te zien dat bands van buiten Hengelo de tourbus vol proppen om jou te laten zien dat er veel beleven valt op het gebied van metal, doom, hardcore en punk. Supporten dus die scene en afkomen met je vrienden om een biertje te drinken, een pitje te bouwen en om je merch collectie uit te breiden met een aantal toffe releases en shirts. Hieronder een korte introductie van al die helden die deze editie je broekspijpen laten wapperen met een broodnodige dosis laag!

Massive Assault
De verpletterende metal machine uit Nederland. De band staat bekend om hun indrukwekkende geluid, energieke live prestaties en muzikale kwaliteiten. De bombastische en toch ook afwisselende muziek van Massive Assault ademt de sfeer en de puurheid van begin jaren 90 deathmetal, maar met de energieke frisheid van hardcore punk.De recente full length getiteld “Death Strike” weergeeft Massive Assault in zijn beste vorm.Dit is de opvolger van de geprezen Dystopian Prophecies LP/CD. Massive Assault komt uit Hoogeveen bestaat sinds 2003.Teethgrinder
Grindcore, black metal, crust en sludge. Teethgrinder pakt er elementen uit en smeedt er een spreekwoordelijk slagzwaard van dat alles in mootjes hakt. Progressief zonder de authenticiteit uit het oog te verliezen. In de lente van 2014 verschijnt er een EP die binnen no-time uitverkoopt en deze vliegende start zorgt voor supportslots bij bands als Dillinger Escape Plan, Terrorizer, Enslaved, Anaal Natrakh en Napalm Death en festivals als Incubate, Into the Grave, Deathfeast en Dokk’em Open Air ontvangen de band met open armen.
Inmiddels zijn er twee full length albums aan de catalogus toegevoegd en wordt de CV van Teethgrinder met de dag indrukwekkender. In navolging van de eerder genoemde festivals spreidt X-Mas Core ook de armen om ze te verwelkomen voor een verwoestende live show!


Chelsea Smile
Gevormd door een groep vrienden met een groot hart voor hardcore muziek. Met een mix van hardcore zoals Terror, en Trapped Under Ice, gecombineerd met Nasty and Shattered Realm beatdown, zorgen ze voor een energieke show en hebben ze dit al meerdere keren bewezen tijdens Europese tours.


Pariah
Melodic Deathcore sinds 2013. Dit vijftal speelt sinds de oprichting met bands als Arkadia, The Scalding, Undawn en State Of Negation en dat levert ze de nodige waardering op. Technisch en melodieus, maar bruut genoeg om een fikse pit te veroorzaken onder de toehoorders. Pariah is continu bezig met nieuwe nummers en daar ga je er vanavond dus ook zeker een paar van horen!


No Shelter
In mei 2017 ziet No Shelter het levenslicht en nog hetzelfde jaar verschijnt er een EP. Deze heren hebben er dan ook al de nodige kilometers opzitten in bands als Weathered, New World Depression, Maré, Under Hoods Lizard Fist. Qua geluid zitten ze in de hoek van Trap Them maar dan ook met invloeden van een band als Entombed. In een notendop: pissed off Zweedse death metal in de mix met hardcore. Explosieve cocktail waarop het prima pitten is.

Selkies:
Het is metal, laag, hard en heeft een portie groove en melodie. Selkies uit Enschede en omstreken dus. De drums schieten als de kanonnen van Navarone, de gitaren zijn lager dan een Engels biertje en de breakdowns vallen harder op je als een oversized regenbui. Dit vijftal laat zich inspireren door bands als After The Burial, Periphery, Elitist, Sithu Aye, Cloudkicker, Panthera, Volumes, Machinehead, Eskimo Callboy, Modern Day Babylon, Between The Buried And Me.


Locatie: Het Paradijs
Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00
Muziekcafé open: 17:00

Tickets voorverkoop: € 8,00 (incl. € 1,00 servicekosten)
Tickets avondkassa: € 9,50

Tickets; https://www.ticketmaster.nl/event/207327?CAMEFROM=METROPOOL&brand=nl_metropool&_ga=2.253994568.1141239209.1509452284-952709574.1509026888


Dirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 21-12-2017 15:32 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassault

VandaagDirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen