IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Het Grote Snackbar Topic
Doodskop
Usericon van Doodskop
Posted 16-11-2018 23:13 by Doodskop Wijzig reactieProfiel van DoodskopQuote dit bericht

Als Snaack mag pochen over zijn extra decadente etentjes dan mag de gewone sterveling het ook !! Dus bij deze, post hier over elke keer dat je bij de Snackbar bent geweest ! Vandaag geweest. Voor een grote patat met, 3 frikandellen en 2 cheeseburgers.(zonder de gezonde aids erop uiteraard )

Zal van de eerstvolgende snackbar bestelling uiteraard fotos nemen !


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 16-11-2018 23:26 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit bericht



Helaas weinig snackbar bezoek de laatste tijd, maar fervent fan!

Vandaag zelf gefrituurd bij m'n ma. voor 3 personen mini frites van de aldi, kaasstengels maar dan de diepvriesvariant, (oude kaas met bladerdeeg er omheen) van de aldi en kipfingers met sriracha saus van de turkse slager om de hoek. Mmmmmm.




[Dit bericht is gewijzigd door F.Jacobse op 16-11-2018 23:27]


"Alles is gebeurd voor of na mijn tijd. Tijdens mijn tijd is er niks gebeurd."


Doodskop
Usericon van Doodskop
Posted 17-11-2018 7:29 by Doodskop Wijzig reactieProfiel van DoodskopQuote dit bericht

prachtig toch. uiteraard met een lekker biertje erbij mag ik hopen. ik frituur amper meer zelf, sinds ik hier de snackbar om de hoek heb zitten.



XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 17-11-2018 7:55 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

Laat het dan wel een beetje decadent klinken, Pik.

Jij had dus:

- Een hartige Brioche met duitse biefstuk, gesnolten kaas en luxe garnering.
- Een site dish bestaande uit 3 rolletjes gehakt, gekruid op oud hollansche wijze.
- Het geheel geserveerd met aardappelstaafjes (Croquant afgebakken in Blanc de Bœuf.)



[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 17-11-2018 7:56]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ex-filosofem
Usericon van ex-filosofem
Posted 17-11-2018 9:30 by ex-filosofem Wijzig reactieProfiel van ex-filosofemQuote dit bericht

Allemaal massaproductie, in een tent. Schijnt te horen tegenwoordig.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 17-11-2018 10:41 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit berichthttp://https://chrome.google.com/webstore/detail/userblocker-for-zwaremeta/adhfebdkhddooaabncpodcgacepeeohg?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

SMAAD!


Sater
Usericon van Sater
Posted 17-11-2018 10:46 by Sater Wijzig reactieProfiel van SaterQuote dit bericht

Moet de titel niet Het Grote Snaackbar Topic zijn?


one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 17-11-2018 11:13 by Ralph (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van RalphQuote dit berichthttp://soundsfromthedarkside.com



[Dit bericht is gewijzigd door Ralph op 17-11-2018 11:14]


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


F.Jacobse
Usericon van F.Jacobse
Posted 17-11-2018 12:24 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit bericht






"Alles is gebeurd voor of na mijn tijd. Tijdens mijn tijd is er niks gebeurd."


spectre
Usericon van spectre
Posted 17-11-2018 16:10 by spectre Wijzig reactieProfiel van spectreQuote dit bericht

ik heb iets verder lopen een snackbar die zijn eigen jappels jast en die bakt, super veel lekkerder als je het mij vraagt. Oliehoorn mayonaise erbij


het is hard tegen onzacht


Doodskop
Usericon van Doodskop
Posted 17-11-2018 19:20 by Doodskop Wijzig reactieProfiel van DoodskopQuote dit bericht

quote:
Op 17 november 2018 7:55 schreef XXL het volgende:
Laat het dan wel een beetje decadent klinken, Pik.

Jij had dus:

- Een hartige Brioche met duitse biefstuk, gesnolten kaas en luxe garnering.
- Een site dish bestaande uit 3 rolletjes gehakt, gekruid op oud hollansche wijze.
- Het geheel geserveerd met aardappelstaafjes (Croquant afgebakken in Blanc de Bœuf.)






Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen