IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : The Monolith Deathcult + Inferum + 2YTA |26 April | Groene Engel Oss Vorige pagina
GroeneEngelHeavy
Usericon van GroeneEngelHeavy
Posted 14-02-2019 11:30 by GroeneEngelHeavy Wijzig reactieProfiel van GroeneEngelHeavyQuote dit bericht

The Monolith Deathcult

Het Nederlandse THE MONOLITH DEATHCULT is ervan overtuigd dat death metal een maximum heeft bereikt in termen van snelheid. Dit is de reden waarom The Monolith Deathcult besloten heeft om het genre te verbreden door eerder 'not done' elementen in de stijl in te voegen, wat bijdraagt aan de brutaliteit en snelheid.

Hun gloednieuwe album getiteld 'V2 - Vergelding' is op 30 november worden uitgebracht. De opvolger van 'Versvs' uit 2017 vertegenwoordigt de tweede aflevering van de V-Trilogie en gaat in op de nasleep van de gebeurtenissen die het thema vormden van het eerste deel.

Na meer dan 220 shows in meer dan 14 landen sinds de oprichting van de band en succesvolle shows op grote evenementen zoals Graspop Metal Meeting, Eistnaflug, Fall of Summer en vele anderen, zijn THE MONOLITH DEATHCULT klaar om de wereld opnieuw te veroveren. “The Dawn of the Planet of the Ashes” is eindelijk aangebroken ...

Inferum

INFERUM is een Mechanical Death metal band uit Eindhoven, Nederland, gevormd in 2016. Ze brengen zware, progressieve en groovy riffs in combinatie met strakke drums en brute vocalen op een manier die bijna mechanisch klinkt. De groep bestaat uit muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar; vocalist Morrison de Boer, gitaristen Ozzy Voskuilen en Lars Deelman, Bassist Stan Albers en drummer Wouter Macare. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze echter al veel bereikt; het winnen van zowel de jury als publieksprijs bij de Nederlandse Metal Battle, de Nederlandse Wacken Battle en een 3e prijs op de internationale Wacken Battle, als jongste band ooit die met een prijs naar huis gaat. Ze hebben daarnaast ook het podium mogen delen met bands als Cryptopsy (EP-release show van Modern Massacre), The Charm The Fury, Vader, Suicide Silence, Entombed A.D. en talloze ‘’upcoming’’ acts zoals For I Am King en Sisters of Suffocation. Na de EP in 2017, komt Inferum in 2019 met hun eerste full-length album ‘’Human Disposal’’, met een flinke uitbreiding op hun sound, maar ook op het livegebied gaan ze nog een stap verder. Inferum staat voor spectaculaire, energieke shows die je hongerig naar meer achterlaten.

2 Years to Apocalypse

2 Years to Apocalypse is een melodieuze metalcore band uit Amsterdam. Hun geluid is zwaar en heeft een perfecte balans tussen breakdowns en melodieën, vergelijkbaar met bands als Architects, In Hearts Wake en Northlane. Afgezien van drums, gitaar en bas, wordt het podium gedeeld door twee zangers die om de beurt voor grunts en cleane vocalen zorgen. Dit creëert een zeer uniek geluid en een energieke live-uitvoering. Na de release van EP's "Dawn" en "Dissonance", inclusief uitverkochte shows ter ondersteuning van Memphis May Fire, In Hearts Wake en The Amity Affliction, is de band klaar om de volgende stap te zetten met hun nieuwste album "The Midas Touch" .


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen