IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Punk O Rama 2019: Matrak Attakk + Flotz en Cracked Up Vorige pagina
Albert
Usericon van Albert
Posted 25-11-2019 23:02 by Albert Wijzig reactieProfiel van AlbertQuote dit bericht

Zaterdag 30 november maakt de Punk-O-Rama haar herintrede in het MFC Coevorden.
Met de bands MatraK AttaKK, Flotz en Cracked Up wordt na ruim een decennium weer leven geblazen in dit punkevenement. Op de affiche prijkt een line-up aan bands die garant staan voor een vette portie punk, gespeeld met passie en waar nodig met een fatale dosis furiositeit.

MatraK AttaKK: hoofdact

MatraK AttaKK is een crustcore collective/band uit Luik. In 2019 worden twee split LP’s en een split EP uitgebracht door deze formatie. Dit alles met internationale co-releasing van ongeveer 10 D.I.Y. labels. Teksten die vooral gaan over anarchistisme verraden de voorkeur heeft voor het politieke thema.
Met eigengemaakte merchandise op zak is de band regelmatig ergens te vinden tijdens een van hun vele tours.
MatraK AttaKK speelt snelle crustcore, maar ook mid tempo's, d-beat en grind, met gevarieerde vocals. Naast een aantal projecten uit het verleden, zijn leden van de groep ook actief in Feed The Tumör (d-beat) en End Of Ernie (Hc/punk).

Flotz:

Flotz is een punkband uit Almere. Wiens muziek kan worden omschreven als harde, oorverdovende punk herrie. Om eerlijk te zijn weten ze zelf niet goed hoe ze hun muziek moeten omschrijven. Het is punk, soms hardcore punk, of streetpunk, en meestal met een oldschool geluid. Sommige nummers hebben anarchistische of anti-kapitalistische teksten, en sommige nummers gaan gewoon helemaal nergens over. Bijvoorbeeld een nummer over vieze ?*$%#,!^& en !@<*($X=?. Een ding is zeker alles wordt altijd gebracht met een dikke dosis energie!

Cracked Up: Eerste band van de avond

Non-conformistische, schreeuwerige, oncomfortabele, in-your-face en fundamentele punk band uit A'dam

Zaterdagavond 30 november opent het Metal Front Coevorden de deuren om 21:00 uur en om 22:00 uur staat de eerste band klaar voor het startschot. De entree is vijf euro en clubleden betalen 3,- euro.

(Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt met support van Fonds Podiumkunsten Nederland)


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2020 Stichting ZwareMetalen