IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 8 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8
Auteur:
Topic : en dat is een!!! LPF-ers uit de regering Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-08-2002 14:07 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Blijft lachen


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 21-08-2002 14:19 by Vampie Wijzig reactieProfiel van VampieQuote dit bericht

Soapen ik vind het leuker dan gtst


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 21-08-2002 20:37 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

Ha, ik hoorde vanmorgen op de radio dat nog maar 30% van de LPF stemmers dat nu weer zouden doen. Nog maar drie jaar en een maand of 10, dan zijn we er van af.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 21-08-2002 22:07 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

nog wel eerder denk (hoop) ik...


Je moeder.


MetalSheep
Usericon van MetalSheep
Posted 24-08-2002 20:55 by MetalSheep Wijzig reactieProfiel van MetalSheepQuote dit bericht


Uitspraak van minister Nawijn, wie is het ermee eens en wie niet?


Minister Nawijn wil mishandelende allochtone mannen kunnen terugsturen

vrouwen moeten beter beschermt worden


Allochtone mannen met een verblijfsvergunning die voor zware mishandeling van hun vrouw zijn veroordeeld, zouden ,,teruggestuurd'' moeten worden naar hun land van herkomst. Dit zegt LPF-minister Nawijn (Vreemdelingenbeleid) in reactie op het relaas van mishandelde allochtone vrouwen en hun hulpverleners in deze krant.


Nawijn werd nog fors bekritiseerd om zijn suggestie Marokkaanse criminelen met een Nederlandse paspoort uit te wijzen. Hij zei dit in een aantal regionale dagbladen. De hele Tweede Kamer, inclusief de LPF-fractie, wees dit af. Volgens premier Balkenende leidt de uitspraak ,,zeker tot een gesprek'' met Nawijn. ,,Dit kan niet'', zei hij na de ministerraad.

De Grondwet en het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens maken het uitzetten van criminelen met een Nederlands paspoort onmogelijk, aldus T. Spijkerboer, hoogleraar migratierecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Nawijn zei gistermiddag ,,een signaal'' te willen geven. ,,Die functie heb ik als minister nu eenmaal. Er zijn zaken scheefgegroeid en we moeten terug naar een rechtsstaat. Op individuele basis moeten we mensen kunnen afwijzen. Daar blijf ik bij.''

Nawijn noemt het een ,,schrijnende'' misstand dat het vaak de mishandelde allochtone vrouwen zijn die het risico lopen het land te worden uitgezet als zij hun man willen verlaten. ,,Ik heb met die vrouwen te doen en vind dat de situatie zoals die nu is omgedraaid zou moeten worden.''

Om schijnhuwelijken tegen te gaan krijgen vrouwen die rechtstreeks uit hun land van herkomst naar Nederland komen om te trouwen een verblijfsstatus die afhankelijk is van de verblijfsvergunning van hun echtgenoot. Verlaten ze hun man, dan verliezen zij ook de verblijfsvergunning. Pas na drie jaar huwelijk kunnen vrouwen onder voorwaarden een zelfstandige verblijfsstatus krijgen.

Vrouwen die door hun man mishandeld worden blijven daardoor vaak noodgedwongen in hun macht en durven geen aangifte te doen, zo leert de ervaring in opvanghuizen. Ze hebben weliswaar een uitweg door op humanitaire gronden een verblijfsvergunning te vragen, maar in de praktijk blijkt deze procedure vaak ontoereikend of te tijdrovend.

De afhankelijke verblijfsvergunning geeft ,,een foute man alleen maar een steuntje in de rug'', beaamt hoogleraar Spijkerboer. Hij noemt Nawijns voorstel ,,moreel prachtig'', maar ziet toch meer in afschaffing van de afhankelijke titel of verkorting van de termijn van drie jaar. Een man kan volgens hem nog gevaarlijker worden als hij weet dat zijn vrouw hem het land kan laten uitzetten.


I laugh untill my head comes off


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 24-08-2002 21:00 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

mee eens, als ik iemand in elkaar sla wordt toch ook niet het slachtoffer veroordeeld??

snap niet waarom het eigelijk zo bepaald is ooit...


Je moeder.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 24-08-2002 21:13 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

Dat is weer zo een typische zinloos LPF plan. Het kan gewoon niet! Het zijn Nederlandse staatburgers. Mij kunnen ze toch ook het land niet uitzetten? Kijk, als het aan mij lag werden ze inderdaad Nederland uitgetrapt, maar ze hebben rechten.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 24-08-2002 21:15 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

als ze een nederlands paspoort enzo hebben maar niet in nederland zijn opgegroeid vind ik het wel kunnen. als ze echter in nederland zijn opgegroeid is het niet humaan om ze in een 'vreemd' land te droppen...


Je moeder.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 24-08-2002 21:45 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 24 augustus 2002 21:15 schreef karnivoor het volgende:
als ze een nederlands paspoort enzo hebben maar niet in nederland zijn opgegroeid vind ik het wel kunnen. als ze echter in nederland zijn opgegroeid is het niet humaan om ze in een 'vreemd' land te droppen...


De "wetsgeleerden" gaan het allemaal onderzoeken. Maar ik denk niet dat Marokko op deze lieden zit te wachten.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 26-08-2002 18:24 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Wijnschenk (na Nawijn what's in a name?)

was porno/ 06 lijnen exploitant en schijnt ook een strafblad te hebben.

Beetje bezopen zooitje...


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 26-08-2002 19:46 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 24 augustus 2002 21:45 schreef attila_de_hun het volgende:
De "wetsgeleerden" gaan het allemaal onderzoeken. Maar ik denk niet dat Marokko op deze lieden zit te wachten.



dat is het tweede probleem...


Je moeder.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 29-08-2002 8:36 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

Jaja, die Heinsbroek heeft ook eens een brief geschreven naar de Volkskrant. "We" moeten meer respect gaan vertonen in de maatschappij. Bijvoorbeeld: "we" moeten opstaan in de bus voor oude vrouwtjes. Toch wel gek om zo iets te lezen van een patser die constant met een chauffeur rond reist. Ik zal jou eesn zeggen Heinsbroek waar je meer respect voor moet hebben, het milieu. de grote ontbrekende in jou standaard lijstje! dus meer openbaar vervoer waar we ALLEMAAL kunnen zitten.

Argh! nog vier jaar zulke ellende.


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-08-2002 14:45 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

LPF-minister Heinsbroek wil herstel van normen en waarden
Van onze verslaggever


DEN HAAG - Minister Heinsbroek van Economische Zaken wil een reclamecampagne van de overheid om normen en waarden over te brengen op de bevolking. 'Elk product is verkoopbaar', schrijft hij in een uitgelekte notitie aan premier Balkenende. Heinsbroek mist een marketingbenadering in het regeerakkoord, zo voegt hij toe.






De notitie van Heinsbroek was zijn eerste actie in de ministerraad. Hij verstuurde het plan op 22 juli, aan de vooravond van de regeringsverklaring. Voor Balkenende was de notitie geen reden om met zo'n campagne aan de slag te gaan.

In de notitie somt de minister een aantal doelen op. Zo moet het respect voor de huisarts, leraar en ouderen terugkomen. Volgens de minister moeten ouders die op school verhaal komen halen nadat hun kind een oorvijg heeft gekregen 'fors worden gestraft'. Ook wil hij het gele-kaartsysteem uit het voetbal toepassen in het onderwijs.

Over integratie schrijft de LPF-minister dat de boodschap moet zijn: 'We hebben nu eenmaal een multiraciale samenleving. Leer je medemens hoe het hier werkt, praat Nederlands, leg hem of haar de spelregels uit.' Ook pleit hij voor een campagne tegen bijklussers met een uitkering. Hij verwijst hierbij naar de reclamecampagne 'Toch naar een echte dealer' van de autobranche.

Om zijn doelen te bereiken pleit hij voor een 'marketingaanpak waarbij professionele creatieven' intensieve campagnes ontwikkelen op radio, televisie, kranten en in de bioscoop. Heinsbroek neemt de Amerikaanse president als voorbeeld. 'Ook president Bush overweegt de inzet van de reclame-industrie en Hollywood bij zijn bestrijding van het terrorisme.'

Heinsbroek verwacht dat het op die manier 'een stuk gemakkelijker' wordt om de belangrijkste regeringsdoelstellingen op korte termijn te bewerkstelligen. 'Ik weet dat het onconventioneel is, maar de tijd en Nederland zijn er naar mijn mening rijp voor.'
---------------------------------------------

ik ben het er wel mee eens op sommige punten .sommige zaken ontbreken echter .

respect voor de huisarts én verplegers.
ik denk dat (onterechte) mondigheid van patienten vaak tot extra onnodige stress leidt , met kwalijke gevolgen ( wachtlijsten ,tekort aan personeel etc)

respect voor leraar én leerling . de leerling moet zijn gevoel van eigenwaarde behouden .Dit bereik door de klassen klein te houden en creatief om te gaan met brutale scholieren ( meer verantwoordelijk geven , confronteren met zichzelf ,overtreffen etc )

respect voor ouderen én kinderen .
en idd respect voor het milieu .

[Dit bericht is gewijzigd door Vinay op 29-08-2002 14:49]



DimmuChild
Usericon van DimmuChild
Posted 29-08-2002 14:50 by DimmuChild Wijzig reactieProfiel van DimmuChildQuote dit bericht

quote:
In de notitie somt de minister een aantal doelen op. Zo moet het respect voor de huisarts, leraar en ouderen terugkomen. Volgens de minister moeten ouders die op school verhaal komen halen nadat hun kind een oorvijg heeft gekregen 'fors worden gestraft'. Ook wil hij het gele-kaartsysteem uit het voetbal toepassen in het onderwijs.



Ja, en grensrechters in de dokterswachtkamer zeker.

[Dit bericht is gewijzigd door DimmuChild op 29-08-2002 14:50]


wladimir
Usericon van wladimir
Posted 29-08-2002 14:53 by wladimir Wijzig reactieProfiel van wladimirQuote dit bericht

respect voor leraar en leerling ..

Ik mist inderdaad het respect voor het milieu heel erg.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 29-08-2002 14:53 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

quote:
Op 29 augustus 2002 14:45 schreef Vinay het volgende:
ik ben het er wel mee eens op sommige punten .sommige zaken ontbreken echter .

respect voor de huisarts én verplegers.
ik denk dat (onterechte) mondigheid van patienten vaak tot extra onnodige stress leidt , met kwalijke gevolgen ( wachtlijsten ,tekort aan personeel etc)

Kort samengevat mensen moeten hunmuil houden ? Rare oplossing ..
Er moet gewoon meer geld vrij komen voor de verplegers (NIET voor de artsen/chirurgen die verdienen genoeg)

quote:
respect voor leraar én leerling . de leerling moet zijn gevoel van eigenwaarde behouden .Dit bereik door de klassen klein te houden en creatief om te gaan met brutale scholieren ( meer verantwoordelijk geven , confronteren met zichzelf ,overtreffen etc )

Kleine klassen.
Dan zal er alleen geen leraar voor staan .. dat ontbreekt er nou juist aan.

Je maakt weer oplossingen aan die juist deel zijn van het probleem.
Leraren moeten meer waardering krijgen, dan komen er wel meer leraren.
Scholen moeten meer geld krijgen om fatsoenlijke spullen te kopen voor de leerlingen. Dan wordt het vak leraar weer interessant


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 29-08-2002 15:37 by Vinay Wijzig reactieProfiel van VinayQuote dit berichthttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 29 augustus 2002 14:53 schreef Jenje het volgende:

Kleine klassen.
Dan zal er alleen geen leraar voor staan .. dat ontbreekt er nou juist aan.



kleinere klassen wil zeggen voor een leraar : minder stress , werkdruk , meer kwaliteit . zo maak je het beroep juist aantrekkelijker .
veel van de brutaliteit van de leerlingen is het gevolg van dat ze geen medezeggenschap hebben op school . hier kan ook aan gewerkt worden .



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 29-08-2002 15:44 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 29 augustus 2002 14:45 schreef Vinay het volgende:
ik ben het er wel mee eens op sommige punten .sommige zaken ontbreken echter .




Maar hoe kan die man dat gaan afdwingen? het moet echt uit de mensen zelf komen. en ik vind het nogal raar dat zoiets van een man komt die voor een politieke partij werkt die volgens mij NERGENS respect voor hebben, behglave geld verdienen.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 29-08-2002 17:54 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 29 augustus 2002 15:44 schreef attila_de_hun het volgende:
Maar hoe kan die man dat gaan afdwingen? het moet echt uit de mensen zelf komen. en ik vind het nogal raar dat zoiets van een man komt die voor een politieke partij werkt die volgens mij NERGENS respect voor hebben, behglave geld verdienen.


ik vind hun plannen nu beter dan voor de verkiezingen eigelijk, hoewel het idd erg moeilijk haalbaar is, misschien strenger optreden van de politie e.d. werkt zoals een harde opvoeding.

maar hoezo vind je dan dat ze nergens respect voor hebben? (iig niet voor elkaar, merkbaar aan de interne 'oorlog'...)


Je moeder.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 30-08-2002 9:53 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 29 augustus 2002 17:54 schreef karnivoor het volgende:
ik vind hun plannen nu beter dan voor de verkiezingen eigelijk, hoewel het idd erg moeilijk haalbaar is, misschien strenger optreden van de politie e.d. werkt zoals een harde opvoeding.

maar hoezo vind je dan dat ze nergens respect voor hebben? (iig niet voor elkaar, merkbaar aan de interne 'oorlog'...)


misschien was dat inderdaad een beetje overdreven wat ik eerder typte maar ik heb echt een onnoemlijke schurfthekel aan de LPF. vandaar mijn door slaan. maar het zijn gewoon eenstel zakenlieden die alleen maar aan het grote geld denken, elkaar constant in de haren zitten (pure machtsstrijd) en het ene flutplan na het andere lanceren. Kijk, van mij mogen ze allochtonen erg streng aan pakken maar dan wel op een realistische manier die dan ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 30-08-2002 17:03 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

het zijn erg recalcitrante ideeën en het is ook wel haalbaar alleen moet het wel gesteund worden door de rest van de kamer, dat gaat nooit lukken iedereen is anti-lpf, ook al zeggen ze iets wat de anderen ook denken, zijn de andere partijen zelfs tegen volgens mij (noujah niet letterlijk nemen dan)...


Je moeder.


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 05-09-2002 13:10 by helmet Wijzig reactieProfiel van helmetQuote dit berichthttp://www.wovendarkness.com

Heinsbroek: 'Te hard rijden geen probleem'

LPF-minister van Economische Zaken Heinsbroek wordt wel eens aangehouden voor een snelheids-overtreding. Zelf vindt de minister, fervent autoliefhebber en Bentley-rijder, dat geen enkel probleem. De politie stelt namelijk de verkeerde prioriteiten, vindt Heinsbroek: ''Die zou niet achter mensen aan moeten zitten die 10 of 20 kilometer te hard rijden - wat volstrekt geen gevaar voor de verkeers-veiligheid oplevert - maar inbrekers en overvallers moeten oppakken.''

Heinsbroek, die de laatste dagen vooral hamerde op de normen en waarden in onze maatschappij, deed zijn uitlatingen in een interview in het werkgeversblad Forum. Als een agent hem aanhoudt, dan zegt hij tegen zo'n agent: ''kijk eens naar mijn auto, denk jij nou echt dat ik straks geen 130 meer rijd?'', zo staat ook in het blad te lezen.

(Bron: Fok!)

Hoezo voorbeeldfunctie?


I'm not being rude. You're just insignificant.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 05-09-2002 13:15 by Slechtheid Wijzig reactieProfiel van SlechtheidQuote dit bericht

quote:
''kijk eens naar mijn auto, denk jij nou echt dat ik straks geen 130 meer rijd?''
Hiermee ben je als agent wel totaal uitgeluld.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 27-09-2002 9:35 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

hahaha, het is weer zover. een deel van de LPF dreigt zich af te splitsen. het begin van het einde???


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 27-09-2002 20:30 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 27 september 2002 9:35 schreef attila_de_hun het volgende:
hahaha, het is weer zover. een deel van de LPF dreigt zich af te splitsen. het begin van het einde???


'k was weer te voorbarig. ze blijft.


Dit topic is 8 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen