IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Heavy Metal Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : VOYAGER - "Element V"
renejanssen
Usericon van renejanssen
Posted 17-12-2004 17:05 by renejanssen Wijzig reactieProfiel van renejanssenQuote dit berichthttp://www.progpower.nl/

Hoi,

Voor de liefhebbers van het stevigere werk, die op zoek zijn naar een vrij originele band. DVS Records heeft onlangs het debut uitgebracht van het Australische VOYAGER, getiteld "Element V". De CD krijgt voornamelijk lovende kritieken, al hebben recensenten moeite de band in een bepaald genre te plaatsen. Daar ligt nu juist de kracht van VOYAGER, ze maken een mix van diverse stijlen en zijn daarmee al gelijk met hun debuut vrij uniek.

Headache Magazine omshcrijft het misschien nog wel het beste: "...dat de band daadkrachtig overkomt, muzikaal weten waar ze mee bezig zijn en veel potentie bezitten. Men wil altijd zo graag bands in een bepaald hokje drukken, ik zou zeggen doe je best met Voyager. Zeer apart en origineel debuutalbum!!".

Er staat een sample op de verzamelCD die bij Headache wordt geleverd, er staan ook 2 samples op de DVS website, www.dvsrecords.com. Benieuwd of er liefhebbers zijn.

Groetjes,
Rene Janssen


HierIsMike
Usericon van HierIsMike
Posted 16-06-2017 18:34 by HierIsMike Wijzig reactieProfiel van HierIsMikeQuote dit berichthttp://hierismike.wordpress.com/

Voyager is inmiddels al bij de zesde plaat aanbeland: Ghost Mile. Ik word de laatste tijd niet zoveel meer overtuigd door moderne progressieve metal, maar dit vind ik top! Doet me denken aan Leprous en TesseracT, in de zanglijnen zit ook een stevige jaren '80 invloed: Tears for Fears en Duran Duran vooral.





[Dit bericht is gewijzigd door HierIsMike op 16-06-2017 18:37]



HierIsMike
Usericon van HierIsMike
Posted 13-11-2019 19:08 by HierIsMike Wijzig reactieProfiel van HierIsMikeQuote dit berichthttp://hierismike.wordpress.com/

De nieuwe plaat (Colours in the Sun) is weer gaaf! Supercatchy combi van jaren '80 pop (Duran Duran en Tears for Fears) en moderne progressieve metal.








PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 20-11-2019 13:35 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

Interessante band, maar kwaliteit varieert voor mij nogal. Dat eerste nummer van je post vind ik erg fijn, het tweede dan weer veel te pathetisch/Muse-wannabe-achtig, en het derde nummer heeft veel te danken aan de guestvocals van die Leprous-dude. Maar zeker de moeite om in het oog te houden. Merci voor de tip.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 21-11-2019 10:37 by M. Wijzig reactieProfiel van M.Quote dit bericht

Eerste helft heel vet, tweede helft matig. En die vox van Einar vind ik juist niet werken in dit geval. Wel leuke band idd!


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Index / Heavy Metal Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen