IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : STUUR JE FILM IN voor BUTFF 2012! Vorige pagina
BUTFF2010
Usericon van BUTFF2010
Posted 09-02-2012 13:55 by BUTFF2010 Wijzig reactieProfiel van BUTFF2010Quote dit bericht

STUUR JE FILM IN voor het BUTFF 2012!

FESTIVAL
Van 5 t/m 9 september 2012 zal het jaarlijkse BUTfilmfestival plaatsvinden in het centrum van Breda. Het festivalthema van dit jaar is: 'Apocalypse'. Het BUTfilmfestival onderscheidt zich van andere filmfestivals door films te vertonen die door hun vorm, smaak en inhoud afwijken van de gangbare cinema. BUT staat voor B-movies, Underground en Trash. ‘B-films’ zijn met een klein budget gemaakte films die niet onder een grote productiestudio vallen. Undergroundfilms’ zijn films die de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Ze bevatten vaak expliciete beelden. ‘Trash-films’ zijn over de top films qua inhoud en beeldmateriaal. Voor de liefhebbers van het experimentele, merkwaardige, bizarre en absurde wordt ieder jaar een bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Naast films zijn ook performances, kunst, educatie (BUT-workshops) en een symposium een vast onderdeel van het BUT Film Festival.

PROGRAMMA
Ieder jaar worden regisseurs, producenten, en acteurs uit de gehele wereld uitgenodigd. In het verleden waren onder meer; Fred Vogel, JT Petty, Andrew van den Houten, Lloyd Kaufman, Wenzel Storch, Christian Veil, Adam Wingard, Javi Camino, Barak Epstein aanwezig op het festival. Tijdens vorige festivals vertoonden we onder andere: "LA zombie", "Necronos",  "Reise ins Glück”, "Stagknight", "S&Man", "Evil Aliens", "Go-Go Motel", "August Underground", "The Girl Next Door", "Popskull", "Otto", "ìMaldito Bastardo", "Recon 2021", "Recon 2022".

STUUR JE FILM IN!
Denk jij dat je een interessante korte of lange film gemaakt hebt die binnen het genre van BUTFF2012 valt? Stuur je film op DVD dan op samen met een ingevuld aanmeldingsformulier (via de website) naar:
Stichting Idee-fixe t.a.v. BUT 2012
Markendaalseweg 36
4811 KC Breda

De deadline voor het insturen is vóór 1 juni 2012. In juli & augustus zullen alle inzenders een bericht ontvangen met daarin de kennisgeving of hun inzending geselecteerd is of niet.

[Dit bericht is gewijzigd door BUTFF2010 op 09-02-2012 13:55]


Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen