IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Death Metal in Heerenveen: Carnivore Diprosopus e.v.a.
Tymflys
Usericon van Tymflys
Posted 12-11-2014 19:54 by Tymflys Wijzig reactieProfiel van TymflysQuote dit bericht



Bruut klinkt de titel, maar het evenement ‘Brutal Madness’ zelf zal ook bruut zijn. Diverse death metal bands uit binnen- en buitenland komen 15 november as. naar de Musykfabryk om een memorabele avond te maken.

Het evenement ‘Brutal Madness’ is ontstaan als een verjaardagsfeestje voor Patty, maar is inmiddels gevormd tot een waar evenement. De bands doen de naam eer aan, met de muziekstijlen (brutal) death/ thrash metal en groovy deathgrind. Deze muziekgenres zullen niet bij iedereen bekend zijn, maar liefhebbers zijn er zeker. Vooral in Heerenveen zijn er bijna nooit evenementen voor de metal scene, maar de eigenaren van de Musykfabryk verklappen alvast het volgende: “Als het een succes wordt, dan kan dit heel goed een jaarlijks evenement gaan worden.”.

Een succesvolle avond belooft het wel te worden, en aan het programma zal het ook zeker niet liggen. De, in de scene, bekende band Carnivore Diprosopus is de headliner van de avond. De band komt speciaal uit Spanje overvliegen om de ‘Brutal Madness’ compleet te maken. SEITA, een death/ thrash metal band uit Amsterdam is aanwezig, evenals de Groovy Deathgrind band Cote d’Aver uit Steenwijk. Daarbij speelt ook de Heerenveense death metal band Braincasket in de thuishaven.

De Musykfabryk is gevestigd op Industrieweg 18a in Heerenveen. Ze verhuren professionele oefenruimtes en het is tevens een ontmoetingsplek voor muzikanten uit de regio. Echter bieden zij ook een podium voor bands, met een gezellige bar in een karakteristieke omgeving. Regelmatig vindt daar dan ook een evenement plaats, zoals de jaarlijkse Heerenveense Muziekdag op Koningsdag (voorheen Koninginnedag).

Maar 15 november aanstaande gaat het los in de Musykfabryk met het evenement ‘Brutal Madness’ en de deuren zullen om 19:30 uur opengaan. De laatste band is naar verwachting om 00:30 uur uitgespeeld, dus om met het openbaar vervoer naderhand thuis te komen behoort ook tot de mogelijkheden. Deze memorabele avond kost slechts zeven euro. Bekijk ook de facebookpagina van de Musykfabryk, of de website www.musykfabryk.nl, voor meer informatie.

Wat? Brutal Madness

Waar? Musykfabryk, Industrieweg 18a in Heerenveen-Zuid

Wanneer? 15 november vanaf 19:30 uur

Wat kost dat? €7,- entree





caron
Jay Vleugels
Usericon van caron
Posted 12-11-2014 21:20 by caron Wijzig reactieProfiel van caronQuote dit bericht

Wie is Patty?


En nu gaan we vegen


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen