IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Zaterdag 20-12-14, 20ste editie Beukfeest
Metalmozes
Usericon van Metalmozes
Posted 01-12-2014 19:18 by Metalmozes Wijzig reactieProfiel van MetalmozesQuote dit bericht



Zaterdag 20 december is het weer beuken geblazen bij Gryphus in Vierlingsbeek. Inmiddels is het tijd voor de 20ste editie en deze laten we niet zomaar voorbij gaan. Vanavond staan er geen 3, maar zelfs 4 bands voor jullie klaar.

De avond start met de nieuwe Eindhovense full female metalband Sisters of Suffocation. Deze band bestaat uit o.a. studentes van de Metal Factory die elkaar een paar maanden geleden hebben gevonden in hun voorliefde voor death metal. Hun eerste single kwam in augustus uit en kreeg goede recensies. Deze stoere chicks blazen het dak van de toko!

Hierna is het de beurt aan het uit Hengelo afkomstige Desolate Fields. Ontstaan in de donkere koude wintermaanden van 2012 en nu hier op het feest dat Beukfeest heet. Een combi van progressieve death en black metal, dat is wat deze heren je voorschotelen.

3de band van de avond is Neckbreak Nation, de band van drummer Ivo Maarhuis. Afgelopen jaar kwam hun debuutalbum The Stroke Of The Devils Hour uit en deze is met open armen ontvangen in de metalscène. Neckbreak Nation speelt keiharde thrash metal. Strakke snelle riffs en pakkende nummers. Voor een heerlijk avondje thrashen op niveau ben je bij deze band aan het goede adres!

Wat krijg je als je ex-members bundelt van bands als Sinister, Pleurisy, Dead Head en Houwitser? KHAOZ! Het recept van deze band mag inmiddels wel bekend zijn: recht voor z’n raap, in your face old school death metal. Vrijdag 19 december is de release van de nieuwe CD I, Creator of Damnation en vandaag komen ze bij ons de plinten van de muur spelen! KhaoZ, bekend van de vocale tweestrijd, zieke screams en rauwe grunts. Een meer dan waardige afsluiter van deze prachtige editie en zeer belastend voor je nekspieren!

KhaoZ; Hun 3de album "I, Creator of Damnation" komt 19 december a.s. uit en een dag later spelen ze bij ons op het 20ste Beukfeest. Hell yeah!

https://www.facebook.com/KhaoZOfficial
http://www.khaoz.nl/media

Neckbreak Nation. Hieronder is de facebook pagina en hun laatste album te vinden:

https://www.facebook.com/NeckbreakNation
https://www.youtube.com/watch?v=lc7G2qb8K6k


Desolate Fields: Een combi van death en black, dat kan niet missen!

https://www.facebook.com/DesolateFieldsBand/info
https://www.youtube.com/watch?v=n99fTQA_EOM

Sisters of Suffocation. Dit kwartet is net een paar maanden bezig maar hebben nu al de toon gezet. Deze 4 meiden maken een heerlijke pot death metal, right in your face!

https://www.facebook.com/sistersofsuffocation
https://www.youtube.com/watch?v=CUX-DXFL2l4



Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur. Entree: €7 (<20=€5)
Gryphus, grotestraat 18a Vierlingsbeek. Reserveren op www.gryphus.nl


[Dit bericht is gewijzigd door Metalmozes op 01-12-2014 19:33]


Beukfeest organisator | Some die and have to live, some live and have to die.....


Woutjinho
Usericon van Woutjinho
Posted 02-12-2014 14:19 by Woutjinho Wijzig reactieProfiel van WoutjinhoQuote dit berichthttp://https://rateyourmusic.com/~Woutjinho

Uiteraard aanwezig.


Atomization: Bandcamp - Spotify


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen