IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 28-03 GINGERPIG + ORANGE MAPLEWOOD + DEAF CHARLEY Vorige pagina
Willemeen_W1
Usericon van Willemeen_W1
Posted 11-03-2015 15:16 by Willemeen_W1 Wijzig reactieProfiel van Willemeen_W1Quote dit berichthttp://www.willemeen.nl

ZA 28 MAART 2015

GINGERPIG + ORANGE MAPLEWOOD + DEAF CHARLEY
BLUES, HARDROCK

Zaal open: 20:00 uur | Entree: € 8 | Voorverkoop: € 6 |

Tickets kopen: www.willemeen.nl
FB event: https://www.facebook.com/events/1027977053883829/

Slapeloosheid presents: Gingerpig + Orange Maplewood + Deaf Charley!!


Gingerpig

Facebook: https://www.facebook.com/GingerpigRock?fref=ts website: http://gingerpig.nl/

Gingerpig brengt op 20 februari wereldwijd het gloednieuwe album Ghost On The Highway uit via MiG-Music en in de Benelux via Suburban Records.

Door hun muzikale omzwervingen in het verleden maken de mannen van Gingerpig op Ghost on the Highway korte metten met franje en opsmuk. Ghost On The Highway is doorleefder, intenser en harder dan ooit. Gingerpig levert niet alleen muzikaal maar ook tekstueel een resolute en daverende rockplaat af. Met deze plaat benadrukt de Nederlandse rock band dat het niet om de bestemming gaat maar om de (muzikale) reis die je aflegt. Oprichter en frontman van Gingerpig, Boudewijn Bonebakker, is er helder over: "Muziek is mijn manier om m'n persoonlijke ghost on the highway voor te blijven".

Ghost On The Highway is de opvolger van The Ways Of The Gingerpig (2011) en Hidden From View (2012), twee albums die Gingerpig een onmisbare onderdeel maakte van zowel de nationale als de internationale rock scene. Al gauw volgde een wereldwijde deal met het Duitse label MiG.

Gingerpig, dat ooit als viertal is begonnen, moest na het vertrek van toetsenist Jarno van Es in 2012 een draai geven aan hun sound; een mengelmoes van hard rock, blues en metal. Gingerpig bleek een ijzersterk trio te zijn en het lukte de band om zelfs met een man minder hun krachtige sound te behouden.

Orange Maplewood

facebook: https://www.facebook.com/OrangeMaplewood?ref=ts&fref=ts

Orange Maplewood is een Nederlandse rockband met roots in de Achterhoek, maar opereert tegenwoordig vanuit Amsterdam. De band maakt intense, melancholische muziek met hints naar de alternatieve scene uit de jaren 90.


Eind februari zullen de mannen het tien nummers tellende debuutalbum Just Another Fairytale op CD en 12” vinyl uitbrengen in samenwerking met het Eindhovense platenlabel Lighttown Fidelity Records. Sprookjes zijn een groot inspiratiebron voor dit album geweest.

Deaf Charley

Facebook: https://www.facebook.com/deafcharley?fref=ts

Vuige blues: Puur, zonder ijs!

De Arnhemse bluesband Deaf Charley trekt zich op aan een fictief personage dat leeft in een wereld vol valsspelers, gokkers, voodoo priesters, drankorgels en andere low lifers. Voortbordurend op het roerige nachtleven van het vooroorlogse New Orléans brengt deze band ruwe stompin’ blues met gierende slides.

Deaf Charley bestaat uit drie jonge honden met oude zielen. Vanuit een voorliefde voor het rauwe en pure haalt dit bluestrio haar energie uit rottend hout, slecht gestookte drank en de onderkant van alles. In korte tijd heeft deze band een behoorlijke reputatie opgebouwd onder bluesliefhebbers en lovende recensies mogen ontvangen.


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen