IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Vrijdag 11 maart: Oriax, Ann My Dice en The Subliminal in de Flaat in Naaldwijk Vorige pagina
DisorderedDefecation
Usericon van DisorderedDefecation
Posted 06-03-2016 14:44 by DisorderedDefecation Wijzig reactieProfiel van DisorderedDefecationQuote dit berichthttp://www.myspace.com/disordereddefecation

Driemaal metal in de Flaat!

Oriax is een Technische Nu-metal/Metalcoreband uit het Westland en is opgericht in 2012. De muziek varieert van snoeiharde riffs tot melodieuze passages met de nadruk op een dynamisch samenspel tussen de individuele muzikanten. Dit alles resulteert in een dik stevig geluid en muziek die niet zal vervelen, live zorgt dit voor een energieke show die niet snel word vergeten.

https://www.facebook.com/Oriaxmusic/

Ann My Dice is een Rotterdamse metal band. Door het mengen van verschillende stijlen uit de hardere genres is de afwisseling van de muziek enorm. De combinatie van verschillende genres zorgt voor een optreden dat niet snel zal vervelen. Bovenop de afwisselende muziek weet de band ook nog eens een ontzettend energieke en enthousiaste show neer te zetten.

https://www.facebook.com/AnnMyDice

The Subliminal is een vijfkoppige metalband uit Utrecht. Sinds 2014 zijn deze heren keihard aan het werk om hun groovy mix van hardcore, thrash en deathmetal aan de wereld te laten horen.

Behalve het doel om krachtige en agressieve muziek te maken, zorgen ze live voor een bruut en energiek optreden! Ook al is The Subliminal nog niet zo lang bezig, alle leden hebben al ervaring opgedaan in vorige bands, zoals The Slaughter, Reborn en Embers of Oblivion.

https://www.facebook.com/thesubliminalband

Deur open: 21:00
Eerste band: 21:30

Entree: 2,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen