IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Za 2 april: Ensiferum + Fleshgod Apocalypse + 1 @ Maassilo, R'dam Vorige pagina
Baroeg Rotterdam
Usericon van Baroeg Rotterdam
Posted 17-03-2016 19:45 by Baroeg Rotterdam Wijzig reactieProfiel van Baroeg RotterdamQuote dit berichthttp://www.baroeg.nl

Zaterdag 2 april

The Return Of The One Man Army tour 2016
Ensiferum (FI folk metal)
Fleshgod Apocalypse (IT symphonic death metal)
Heidra (DK folk / viking metal)

Vvk € 20,00. Entree € 22,00. Zaal open 18.30 uur

https://baroeg.stager.nl/web/tickets/52064

In het kader van “Baroeg On Tour” hebben we weer een legendarische band binnen gehaald die te groot is voor onze eigen zaal. Deze keer doen we dat in de Maassilo op Rotterdam Zuid.

Het gaat hier om Ensiferum. Deze Finse viking folk metal band bestaat al sinds 1995 en bracht in het jaar 2001 het eerste zelf getitelde album uit. De Finnen combineren heavy en melodieuze riffs met folk invloeden. Vanaf 2013 is Ensiferum uitgegroeid naar een internationale folk metal sensatie en heeft op de grootste metal festivals in Europa gespeeld. Het nieuwste album “One Man Army” is begin 2015 uitgekomen en is opnieuw een episch album met een uitzonderlijke metal sound.

Ensiferum neemt het Italiaanse Fleshgod Apocalypse mee op deze tour. Dat maakt dit optreden extra interessant, want Fleshgod Apocalypse behoort tot de beste bands uit het technische death metal segment. Dat zij ook de nodige symfonische elementen toevoegen maakt de muziek alleen maar opvallender. In februari verscheen het nieuwe album 'King' van Fleshgod Apocalypse. Dat is een verdomd goed album geworden, volgens velen het beste van Fleshgod Apocalypse tot nu toe!

De Deense band Heidra is in 2006 opgericht. De band speelt atmosferische black en viking metal met melodische invloeden uit power en folk metal. De zwartgeblakerde zang en heldhaftige sounds van de keyboards spelen een belangrijke rol. In 2014 bracht Heidra het album 'Awaiting Dawn' uit. Sindsdien heeft de band twee keer door Europa getoerd, een waardige opener dus!

Alle reden dus om op 2 april 2016 naar de Maassilo te komen!

https://www.facebook.com/events/964686293574793/






Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen