IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Zaterdag 22 oktober; Beukfeest, jubileum editie met Bliksem, Izegrim, Myrkvar en The Devil’s 3rd
Metalmozes
Usericon van Metalmozes
Posted 22-08-2016 19:11 by Metalmozes Wijzig reactieProfiel van MetalmozesQuote dit bericht

Wat vliegt de tijd, zo zijn we de wilde haren na het eerste Beukfeest nog bij elkaar aan het vegen, zo zijn we al bij de 25ste aanbeland. En wat voor één. Uit de rijke historie van het Beukfeest hebben we een paar krenten uit de lekkere pap gevist met een killer debutant als afsluiter: The Devil’s 3rd, Myrkvar, Izegrim en Bliksem!

Beukfeest trapt speciaal voor deze jubileum editie af om 20.00 uur met de Tilburgse thrash formatie The Devil’s 3rd met in hun midden ‘onze eigen’ frontman Frans Wijnen uit Groeningen. De heren, en dan met name de excentrieke Wijnen, staan bekend om hun energieke liveshows. Afgelopen januari is de debuut-ep Ventriloquism uitgebracht, welke garant staat voor een goede pot old school thrash metal!

Vervolgens betreedt Myrkvar het podium. Dit vijftal bestormt al sinds 2004 de metalpodia der Lage Landen met hun mix van folk en viking metal. Het karakteristieke geluid van deze band is een combi tussen vrolijke folk gevolgd door snelle gitaar riffs met knallende drums. Tijdens optredens deelde Myrkvar meermaals het podium met grote namen als Turisas, Finntroll en Korpiklaani. Dus laat de viking in je los, neem je drinkhoorn mee en trek je kilt weer uit de kast.

Izegrim is geen onbekende in het Nederlandse metalcircuit. De band is al sinds 1996 actief en heeft sindsdien talloze shows gespeeld door heel Europa. Met het in maart 2016 uitgebrachte The Ferryman’s End is de Nederlandse killing machine weer helemaal terug in de death/thrash metalwereld. De vorige plaat Congress Of The Insane kreeg wereldwijd al de hoogste scores in de muziekrubrieken en de nieuwe plaat kan dat alleen maar overtreffen.

Als kers op de taart sluit Bliksem deze jubileumeditie van Beukfeest a. De Vlamingen hebben live een zeer goede reputatie en groeiden afgelopen jaren uit tot een graag geziene act op steeds grotere festivals. Met gigs op onder andere Graspop Mainstage, Wacken Open Air en Summerbreeze en tours met Sacred Reich en Metal Church, mogen we dan nu ook eindelijk zeggen dat ze op Beukfeest komen donderen. Bliksem kwam vorig jaar met de tweede langspeler Gruesome Masterpiece en gooide hiermee hoge ogen in de media. Geloof ons: deze Bliksem gaat hard inslaan!

Zaal open: 19.30 uur
Thrash: 20.00 uur
Entree: 12,50 euro (10 euro jonger dan 20j)
Graag reserveren via www.gryphus.nl[Dit bericht is gewijzigd door Metalmozes op 12-10-2016 20:10]


Beukfeest organisator | Some die and have to live, some live and have to die.....


Metalmozes
Usericon van Metalmozes
Posted 12-10-2016 20:12 by Metalmozes Wijzig reactieProfiel van MetalmozesQuote dit bericht

Je kunt ook kaarten winnen voor Beukfeest 22 oktober en een concert van DeWolff in Grenswerk op zaterdag 3 december. Check snel het bericht op facebook: https://www.facebook.com/groups/128204257232256/?fref=ts

Maaruhhh wel enorm veel zin in, nog fftjes wachten helaas


Beukfeest organisator | Some die and have to live, some live and have to die.....


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen