IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 19-01 @ Hengelo: Massive Assault, Troops of Doom, Dauthuz, Putrefied Corpse + more
Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 29-12-2018 16:05 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassault

Damage: €5,-

Troops of Doom: onze Twentse trots in de underground scene keert terug naar Cerberus. Gewapend met een nieuwe plaat zijn we er van overtuigd dat zij voor de nodige blauwe plekken zullen zorgen.
https://www.facebook.com/troopsofdoom.twente/

Dauthuz: Nederlandse old school death metal, een naam die bij ons meerdere keren het podium geregeerd heeft. Zij zijn druk bezig met een nieuwe plaat, maar hebben nog een gaatje kunnen vinden in hun schema, en daar zijn wij maar wat blij mee!
https://www.facebook.com/dauthuzdeathmetal/

Massive Assault: Old school death metal/ D-beat uit Hoogeveen, onvervalste herrie met diep gegronde roots in Zweedse death metal uit de jaren 90. Dus zie je het geluid van de kettingzaag van je buren wel eens aan voor Left Hand Path? Dan is dit wat voor jou!
https://www.facebook.com/massiveassault/

Doodswens: Black metal duo uit Eindhoven, zij staan voor originele rauwe black metal. Grimme muziek die met veel passie overgebracht wordt, in het begin van 2019 brengen zij hun eerste demo uit.
https://www.facebook.com/DoodswensOfficial/

Putrefied Corpse: Naast alle memes zijn zij ook heer en meester in het maken van onvervalste takkeherrie. Het uitbrengen van nieuwe platen lijkt een rage te zijn want ook zij zijn bezig met het schrijven van nieuw materiaal.
https://www.facebook.com/PutrefiedCorpse/

Disminded: Party grind uit Duitsland, zij trappen het festival af en zullen er voor zorgen dat het publiek direct goed opgewarmd zal zijn. Met hun energieke shows zorgen zij altijd voor een goed en gezellig feest!
https://www.facebook.com/dismindedofficial/

Serpent Artwork: Jorick is met Serpent Artwork verantwoordelijk geweest voor de nieuwe huisstijl van Bands of Hades, hier zijn wij als Cerberus ontzettend blij mee!
https://www.facebook.com/serpentartwork/

Jongerencentrum Cerberus
Koekoekweg 18, 7557PH Hengelo, Overijssel, Netherlands

http://www.jcerberus.nl


Dirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Fredde Kaddeth
zaagbaas
Usericon van Fredde Kaddeth
Posted 02-01-2019 22:09 by Fredde Kaddeth Wijzig reactieProfiel van Fredde KaddethQuote dit berichthttp://www.facebook.com/massiveassaultDirty Bird Studio for recording, mixing, mastering for CD & vinyl, re-amping, drumediting


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen