IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Woe 15 jan. Farer, Abdomen, Diggeth, Wallace Vanborn @ Drie Gezusters, Groningen Vorige pagina
frankbassist
Usericon van frankbassist
Posted 07-01-2020 21:31 by frankbassist Wijzig reactieProfiel van frankbassistQuote dit bericht

https://www.facebook.com/events/451546279128100/
https://nmth.nl/pinguin-nmth-heavy-esns20-showcase/

Vanaf woensdag 15 tot en met zaterdag 18 januari staat Grunn weer volledig in het teken van muziek, zien en gezien worden, rondrennen door de stad met je timetable, bijpraten met collega's uit de industrie en vooral muziek maken en aanhoren. Tijdens het grootste showcasefestival van Europa wordt de binnenstad van Groningen omgetoverd tot één groot podium.

En wat is nou het fijne? Ook Never Mind the Hype heeft een belachelijk lekkere plek in dit geheel veroverd. Op woensdag 15 januari gaan we je een dikke bak relevante herrie voorschotelen onder de vlag van onze vrienden van Pinguin Radio. En ehm... klein detail: Je kan de showcase met vier vette heavy bands gewoon gratis zien, ook zonder ESNS-festivalbandje. Vier bands?? Jazeker, we gaan in 2020 meteen knalletjehard los met de Vlaamsche vrinden van Wallace Vanborn en de vaderlandsche vertegenwoordiging van Diggeth, Abdomen en Farer.

Met eierballen en bier in de hand wordt de presentatie en het entertainment aan de bar verzorgd door Johan Schoterman.Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen