IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Heavy Metal Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : White Abbey (Whyrhd, Lunar Aurora)
zodiac lung
Usericon van zodiac lung
Posted 14-01-2022 13:44 by zodiac lung Wijzig reactieProfiel van zodiac lungQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/Panzerke

White Abbey is het nieuwe project van Whyrhd (Nocternity, ex-Lunar Aurora). Het debuutalbum, White Island Goddess, is in oktober 2021 uitgebracht en is redelijk onopgemerkt gebleven, geloof ik. Nauwelijks iets te vinden op het web.

Het tempo ligt stukken lager, maar iets van de magie van LA is aanwezig. Bakken sfeer, dikke productie. Steengoede plaat en de volgende is schijnbaar al in de maak.

Luisteren op bandcamp.



One chord is fine. Two chords is pushing it. Three chords and you're into jazz.


NecRobert_
Usericon van NecRobert_
Posted 18-01-2022 10:13 by NecRobert_ (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van NecRobert_Quote dit bericht

Dat ik dit gemist heb. Wat een toffe plaat zeg! Die sound doet met een beetje denken aan Hexenwind van Dornenreich, maar dit is nog veel sterker.

Thanks voor de tip!


KwelgeestIV
Usericon van KwelgeestIV
Posted 15-02-2024 13:05 by KwelgeestIV Wijzig reactieProfiel van KwelgeestIVQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/kwellie

Volgens mij heeft zo ongeveer iedereen dit gemist. Ik ook. CD enkele weken geleden samen met de 2CD-re-release van A haudiga Fluag/Schwarzä Feus & Schwarzä Feus besteld. Gelimiteerd tot maar 200 stuks en gewoon nog bij het label verkrijgbaar. Geloof niet dat ze echt hun best hebben gedaan het aan de man brengen. De muziek is leuk, aardig; maar bij lange niet zo goed en interessant als Lunar Aurora.
Moeilijk in een hokje te plaatsen. Niet dat dat per se moet, maar toch.. Het tempo ligt indd beduidend lager. Meer doom, maar de sfeer is black en de Lunar Aurora-invloeden zijn te horen. Wellicht het in onbruik geraakte genre dark metal weer eens afstoffen?



Index / Heavy Metal Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen