IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 21/05/2024: Sanguine Relic (USA), Black Cilice (Por) & Zeitstorm (Kaz) live in Arnhem
New Era Productions
Usericon van New Era Productions
Posted 16-02-2024 13:22 by New Era Productions Wijzig reactieProfiel van New Era ProductionsQuote dit berichthttp://www.new-era-productions.nl




mikkasscar
Usericon van mikkasscar
Posted 16-02-2024 15:03 by mikkasscar Wijzig reactieProfiel van mikkasscarQuote dit bericht




[Dit bericht is gewijzigd door mikkasscar op 16-02-2024 15:04]


KwelgeestIV
Haat is een deugd!
Usericon van KwelgeestIV
Posted 24-05-2024 17:08 by KwelgeestIV Wijzig reactieProfiel van KwelgeestIVQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/kwellie

Jammer dat Zeitstorm uiteindelijk niet doorging. Daar was ik eigenlijk nog het meest benieuwd naar. Ik kende eigenlijk geen een van de bands qua muziek.
De vervanging was niet onaardig. Standaard dark ambient, of dungeon synth. zoals deze substijl tegenwoordig heet. Ik kan het waarderen, maar het is allemaal erg een formule die wordt afgedraaid met eigenlijk weinig diversiteit tussen wat verscheidende bands brengen. Ook mist het toch een beetje een authentieke live-ervaring. Hoewel er wel daadwerkelijk werd gespeeld.

Sanguine Relic was echt een verrassing. Intense vocalen, heerlijk riff-werk. Hoewel Amerikanen een erg Fins geluid. Oude Sargeist spookte steeds door mijn hoofd.

Black Cilice kwam qua vocalen weinig overtuigend over. Tikje zwak, hoewel ze wel hard in mix stonden. Dat was even goed doorluisteren want de snaren deden genoeg interessants en goeds qua riffs en loopjes.

Al bij al er goed vermaakt. Wel jammer van de kleine biertjes en dat de bar zonder aankondiging driekwartier van te voren dichtging.
Van mij mogen er wel weer vaker dergelijke optredens worden geprogrammeerd. Was volgens mij voldoende animo. Maar beetje goede, underground black metal is tegenwoordig erg dun gezaaid live.



tomcat ha
Is een poepchinees
Usericon van tomcat ha
Posted 27-05-2024 22:32 by tomcat ha Wijzig reactieProfiel van tomcat haQuote dit bericht

Sanguine Relic en vooral Black Cilice zijn wel een van de grotere namen van raw black metal van de laatste jaren dus op zich niet raar dat het vrij druk was.

Black Cilice was wel echt minder dan op plaat waar ze veel interessantere dingen doen. Sanguine Relic dan weer beter dan op plaat. Kwamen wat melodieuzer over en minder 3de rangs Moonblood.



KwelgeestIV
Haat is een deugd!
Usericon van KwelgeestIV
Posted 28-05-2024 8:26 by KwelgeestIV Wijzig reactieProfiel van KwelgeestIVQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/kwellie

Ik heb het idee dat de term "Raw Black Metal" enigszins aan inflatie onderhevig is.



Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen