IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : aliens?
rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 05-12-2002 23:55 by rajackar (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van rajackarQuote dit berichthttp://https://www.facebook.com/rajackar

een interessant artikel op fok:

quote:

In de door het Ministry of Defence van het Verenigd Koninkrijk aangekondigd vrijgegeven 'X-file' omtrent The Rendlesham UFO Landing komen schokkende feiten aan het licht. CNN, Reuters, BBC en andere nieuwsbronnen hadden gemeld dat het document afgelopen weekend vrijgegeven zou worden, in het kader van "Freedom of Information Act".

Op 26 december 1980 patrouilleerden drie veiligheids-officieren door de bossen van Tengham Woods, wat een deel vormt van Rendlesham Forest, waar de aandacht gevestigd werd op een lichtgevend object. De drie mannen waren aan het patrouilleren tussen de twee militaire bases van RAF Bentwaters en RAF Woodbridge. Verder zegt het document dat radarstations het object gedetecteerd hebben, toen het boven de kust van Lowestoft vloog in de richting van Rendlesham. De drie veiligheids-officieren liepen richting het gloeiende object omdat ze in de eerste instantie dachten dat er een militair vliegtuig was neergestort of een noodlanding had gemaakt. De officieren schrokken toen ze een metaalachtig driehoekig object zagen met kleine wezens met grote ogen, die uit de bodem van het object via een straal neerdaalden. "They had heads out of proportions with their body, and their eyes were like inverted cat eyes".

De wezens leken bezig te zijn, mogelijk maakten ze reparaties aan hun voertuig. In de eerste instantie leken de wezens er zich niet van bewust dat de drie mannen keken wat ze aan het doen waren. De veiligheidsofficieren waren compleet gefocusd op de activiteiten bij het gloeiende object. Ze namen contact op met het hoofdkwartier van de basis, en rapporteerden wat ze aan het observeren waren, en verzochten om spoedeisende hulp. Bijna onmiddelijk arriveerde er assistentie, waaronder senior officiers. Het document rapporteert dat er later ooggetuigen gemeld hadden dat ze vreemde anomalieen gezien hadden, waaronder 'reality bending' effects, als tijdsverplaatsing. Een van de senior officieren was in staat met de wezens te communiceren.

Kolonel Charles Halt, base commander zegt dat het object later door de bomen vloog en in de lucht verdween. Er staat verder dat een onderzoek de volgende dag aangetoond heeft dat er abnormale stralingslevels aanwezig waren op de landingsplek. In dezelfde nacht van het gebeuren, werden er vreemde objecten gezien die zigzaggend door de lucht vlogen. Deze lichten braken uiteen in kleinere lichten en uiteindelijk verdwenen ze uit het zicht.

Halt heeft een 18-minuten durende audio cassette van de communicatie tussen basis en de officieren bij de UFO opgenomen wat in de nacht van de close encounter opgenomen zou zijn. Op de tape zijn verschillende seniour officieren te horen waaronder Halt, die via walkie-talkies met elkaar communiceren, toen ze door het bos liepen om het ongewone object te onderzoeken."It's coming this way. It's definitely coming this way... There's something very, very strange," zegt de deputy commander op een gegeven moment. De stemmen werden paniekerig toen een straal vanuit het object elektrische apparaten in de omgeving stoorde. Klik hier om een fragment te downloaden. Er wordt gemeld dat er foto's gemaakt zijn van dit object. Deze zijn niet vrijgegeven.

Er staat in het document dat de USAF niet akkoord ging met de verklaring dat de Orford Ness vuurtoren aangezien werd voor een UFO. Nochtans is er geen eenduidige verklaring wat het geweest zou kunnen zijn.



De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 06-12-2002 0:01 by rajackar (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van rajackarQuote dit berichthttp://https://www.facebook.com/rajackar

hier is nog een leuke, ook van FOK!

quote:

Een Italiaanse wetenschapper zegt dat de oude Italiaanse schildermeesters UFO's in hun schilderijen schilderden, aldus de nieuwssite news.com.au .

De archeoloog Roberto Volterri, 56 jaar, zegt dat artiesten terug tot 1406 bewijs van 'vreemde objecten in de lucht' in hun schilderijen verwerkten om latere generaties te tonen dat deze objecten werkelijkheid zijn.

Het meest duidelijke voorbeeld is The Madonna and St John, geattributeerd aan Fra Fillippo Lippi (1406-1469) en bewaard in de Palazzo Vecchio in Florence. In het schilderij is een man en een hond te zien die naar een vliegende schotel kijken. Niet minder verbazingwekkend is een schilderij door Masolino de Panicale (1383-1447), The Miracle of the Snow, geschilderd in 1429 en bewaard gehouden in het Capodimonte museum in Napels. "Het schilderij toont een ware gebeurtenis in Rome in de tweede helft van de vierde eeuw" zegt Volterri. "Maar wat zijn deze donkere vliegende schotels in de lucht?".

Volterri zegt dat hij de afbeeldingen vergeleken heeft met foto's genomen in 1955 in Namur, België, waarvan gezegd wordt dat ze sigaarvormige UFO's tonen. In contrast daarmee toont het schilderij Glorification of the Eucharist door Bonaventura Salimbeni (1567-1613) in de kerk van San Lorenzo in San Pietro een object toont "wat erg lijkt op een object als de Russische Spoetnik."

Volterri zegt dat op het schilderij La Tebaide door Paolo Ucello (1397-1475) objecten in de lucht vliegen die indentiek zijn aan foto's van UFO's in de USA in de 50-er en 60-er jaren.

Martin Kemp, professor aan de Oxford Universiteit echter zegt dat de schilders slechts wolken schilderden.



The Madonna and St John door Domenico Ghirlandaio


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 06-12-2002 8:33 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

Zeer interessant, vooral de eerste post. Daar heb ik wel eesn iets over gezien op Discovery maar daar werd het afgedaan met "licht van een nabije vuurtoren".
Dat schilderij is ook erg cool. Vooral dat mannetje dat naar de UFO staat te kijken is frappant. Anders zou je de UFO af kunnen doen als een vlek of zo. Maar zou het geen vervalsing kunnen zijn?

Hier is trouwens een link naar een site waar de halt-tapes staan uitgeschreven:

http://www.rendlesham.com/halttape.htm



[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 06-12-2002 8:52]


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-12-2002 9:06 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

kan raar klinken maar toen ik vorige week over het platteland fietste zag ik ook lichtflitsen in de lucht, kunnen ook reflecties in mn bril zijn geweest maar aangezien het pikkedonker was en ik die reflecties na ruim 10 jaar brildragen wel ken, betwijfel ik dat... iig wel wazig


Je moeder.


Einzelgänger
Usericon van Einzelgänger
Posted 06-12-2002 9:25 by Einzelgänger Wijzig reactieProfiel van EinzelgängerQuote dit bericht

Ik heb een keer [op Discovery meen ik] een programma gezien dat ging over UFO waarnemingen ten tijde van de Middeleeuwen / Renaissance etc. en de verwerking daarvan in de kunst en literatuur. Daarbij lieten ze vooral illustraties zien waarbij duizenden lichtflitsen uit de hemel kwamen, of een heilige die neerdaalde. Dit werd dan gekoppeld aan de UFO theorie. Zo 'direct' als op het hier vertoonde schilderij werd het echter niet vertoond en heb ik ook nooit elders gezien. Wel grappig.


TNightmare
Usericon van TNightmare
Posted 06-12-2002 13:27 by TNightmare (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van TNightmareQuote dit bericht

Idd interessant ja... Het feit dat de foto's niet vrijgegeven worden geeft ook te denken, en dat kan twee kanten op: flinke oplichterij, OF er is veel meer dat geheim gehouden wordt op dit gebied...


King of the Damned
Usericon van King of the Damned
Posted 06-12-2002 18:03 by King of the Damned Wijzig reactieProfiel van King of the DamnedQuote dit berichthttp://blaaaaaaaaaaaaaaaaat

we are not alone! (de ufo docus op discovery zijn wel vet!)


fear my moo of wrath


F.Jacobse
Wimfluencer
Usericon van F.Jacobse
Posted 21-11-2018 22:54 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Ojee.

Former MORBID ANGEL guitarist Richard Brunelle has launched a new project called MOSAIC COVENANT. He is joined in the group by drummer Brandon Thomas Lyons.

MOSAIC COVENANT recently released its first two songs via Knife Fight Media, "Silence The Dead" and "The Sun Never Stops The Rain".

Brunelle stated about MOSAIC COVENANT's music: "It is Alien Metal!!! Do you believe in Aliens? What if Aliens are really GOD? The MOSAIC COVENANT (named after Moses), also known as the Sinaitic Covenant (named after the biblical Mount Sinai), refers to a biblical covenant between God and the biblical Israelites, including their proselytes aka The 10 Commandments.

"I feel this music I am releasing was given to me by Aliens what I believe to be the true God. It is the beginning of what is hoped to be much more to come of them making their presence known. It is not me creating this music it is them. By all means do not take this as some Christian religious expression. This is to open the eyes of humanity to the existence of Aliens.

"WE ARE NOT ALONE!!!"

http://www.blabbermouth.net/news/former-morbid-angel-guitarist-richard-brunelle-launches-new-project-mosaic-covenant/

Beide nummers geluisterd, ik geraak er niet in hogere sferen door.




"De Tegenpartij, de partij voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kenne!"


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 22-11-2018 6:13 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Je bent zelluf!


When your people matter, menstrual health matters


Dweller
Deus Nova
Usericon van Dweller
Posted 22-11-2018 8:31 by Dweller Wijzig reactieProfiel van DwellerQuote dit berichthttp://www.kong.nl

quote:
Op 21 november 2018 22:54 schreef F.Jacobse het volgende:

Ojee.

Former MORBID ANGEL guitarist Richard Brunelle has launched a new project called MOSAIC COVENANT. He is joined in the group by drummer Brandon Thomas Lyons.

[..[

Beide nummers geluisterd, ik geraak er niet in hogere sferen door.

Hashtag "weg kwijt", zou ik denken.

(de nummers staan trouwens in het MA topic)

[Dit bericht is gewijzigd door Dweller op 22-11-2018 8:32]


Vox Clamatis in Deserto


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2018 8:18 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 21 november 2018 22:54 schreef F.Jacobse het volgende:
Ojee.

Former MORBID ANGEL guitarist Richard Brunelle has launched a new project called MOSAIC COVENANT. He is joined in the group by drummer Brandon Thomas Lyons.

MOSAIC COVENANT recently released its first two songs via Knife Fight Media, "Silence The Dead" and "The Sun Never Stops The Rain".

Brunelle stated about MOSAIC COVENANT's music: "It is Alien Metal!!! Do you believe in Aliens? What if Aliens are really GOD? The MOSAIC COVENANT (named after Moses), also known as the Sinaitic Covenant (named after the biblical Mount Sinai), refers to a biblical covenant between God and the biblical Israelites, including their proselytes aka The 10 Commandments.

"I feel this music I am releasing was given to me by Aliens what I believe to be the true God. It is the beginning of what is hoped to be much more to come of them making their presence known. It is not me creating this music it is them. By all means do not take this as some Christian religious expression. This is to open the eyes of humanity to the existence of Aliens.

"WE ARE NOT ALONE!!!"

http://www.blabbermouth.net/news/former-morbid-angel-guitarist-richard-brunelle-launches-new-project-mosaic-covenant/

Beide nummers geluisterd, ik geraak er niet in hogere sferen door.



Oh dear wat slecht. Echt héél erg slecht


When your people matter, menstrual health matters


F.Jacobse
Wimfluencer
Usericon van F.Jacobse
Posted 31-01-2022 7:37 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487



"De Tegenpartij, de partij voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kenne!"


BillekeAlwerti
watch?v=dQw4w9WgXcQ
Usericon van BillekeAlwerti
Posted 31-01-2022 8:11 by BillekeAlwerti Wijzig reactieProfiel van BillekeAlwertiQuote dit bericht

quote:
The self-proclaimed psychic thinks it means aliens are heading our way.


SHcookie


F.Jacobse
Wimfluencer
Usericon van F.Jacobse
Posted 31-01-2022 8:37 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Veel YouTube gestudeerd?!?!




"De Tegenpartij, de partij voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kenne!"


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 31-01-2022 10:44 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

Toch niet. Dat befaamd fenomeen, ze hebben er ondertussen wel al een verklaring voor, iets van een supernova..komt alleen blijkbaar niet zo veel voor.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 31-01-2022 10:59 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Een champagne supernova?


When your people matter, menstrual health matters


F.Jacobse
Wimfluencer
Usericon van F.Jacobse
Posted 31-01-2022 11:07 by F.Jacobse Wijzig reactieProfiel van F.JacobseQuote dit berichthttp://www.metal-archives.com/artists/Wim_van_Burken/73487

Where were you when we were getting high?




"De Tegenpartij, de partij voor alle Nederlanders die niet meer tegen Nederland kenne!"


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 31-01-2022 11:12 by Fusion Wijzig reactieProfiel van FusionQuote dit berichthttp://mystic.bandcamp.com/

Ik zeg misschien...


When your people matter, menstrual health matters


spectre
Usericon van spectre
Posted 31-01-2022 11:29 by spectre Wijzig reactieProfiel van spectreQuote dit bericht

But I forgot my pen


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


BillekeAlwerti
watch?v=dQw4w9WgXcQ
Usericon van BillekeAlwerti
Posted 31-01-2022 11:37 by BillekeAlwerti Wijzig reactieProfiel van BillekeAlwertiQuote dit bericht

quote:
Op 31 januari 2022 10:44 schreef PandroidJack het volgende:
Toch niet. Dat befaamd fenomeen, ze hebben er ondertussen wel al een verklaring voor, iets van een supernova..komt alleen blijkbaar niet zo veel voor.
Tot supernova dacht ik dat je het over Uri Geller had.

SHcookie


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 31-01-2022 11:51 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/01/27/zeer-mysterieus-nooit-eerder-gezien-object-gespot-in-de-melkw/

"Wat is het nu precies?

Objecten die als een knipperlicht "aan" en "uit" gaan komen wel vaker voor in ons heelal. Astronomen noemen ze transiënten. Ze kunnen in alle vormen en maten voorkomen. Maar een object dat zich telkens voor een volle minuut aanschakelt is "heel vreemd", zo zegt Gemma Anderson van het ICRAR. "Wanneer je transiënten bestudeert, ben je eigenlijk getuige van het sterven van een grote ster of de activiteiten van haar restanten."

Zogenoemde trage transiënten - zoals supernova's - kunnen in de loop van enkele dagen verschijnen en na enkele maanden opnieuw verdwijnen. Snelle transiënten - zoals een snel ronddraaiende neutronenster of pulsar - flitsen dan weer aan en uit binnen enkele milliseconden of seconden. Het nieuwe object zit ergens tussen de snelle en trage transiënten in.

"Eigenlijk is het een trager draaiende neutronenster, iets waarvan het bestaan voorspeld was. Maar niemand had verwacht om er meteen een te ontdekken, omdat we niet verwachtten dat ze zo helder zou zijn. Op een of andere manier zet ze magnetische energie om in radiogolven op een efficiëntere manier dan we ooit gezien hebben", besluit Hurley-Walker. "


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2023 Stichting ZwareMetalen