|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Geitenballen.. |
|
quote:Heb je aan FearFactor meegedaan? Dat ga je toch niet voor je lol eten zeker? Zelf heb ik een gloeiende hekel aan komkommer, aubergines, courgettes, warme champignons en uien, lever en nog wel het een en ander... |
|
Vlees en boter .. Some men see things as they are and ask why. I dream things that never were and ask why not. |
|
quote: Hmmmm fearfactor, hebben ze nu ook in België. Wat ze daar soms moeten eten is echt goor. Wat dacht je van een milshake met de anus van een krokodil, en als hoofdgerecht hebben we hersens van paarden op het menu staan... |
|
Kebab, wat was dat smerig. |
|
wat te denken van paté? SMEERBAAR vlees??? |
|
Grieks, met van die gore geitenkaas |
|
Grieks is juist mijn favoriete keuken! Heelijk, feta en giros. Jammie ! So you can make me come that doesn't make you Jesus (Tori Amos) |
|
olijven Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
vis vink ik vreselijk ranzig. Gadverdamme. So you can make me come that doesn't make you Jesus (Tori Amos) |
|
champgnons. BAH. So you can make me come that doesn't make you Jesus (Tori Amos) |
|
quote: Mijn ouders hebben een champignonnekwekerij Ik distancieer me volledig van ZM |
|
Levende krekels...was op zich niet vies |
|
kindervitamine-snoepjes bij de etos uit zo'n pot... echt enorm vies, daarna minstens 5 minuten water blijven drinken om die vieze smaak weg te spoelen. Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER |
|
quote: Nee.. ik heb n hele leuke baas.. Hij heeft me toen verteld dat het stukjes kip waren, maar toen het door mn keel heen glibberde ben ik toch wel heel even boos geworden! Verder gaan champignons, paprika, ei, vis, groentes, aardappels en wortels er bij mij niet in.. [Dit bericht is gewijzigd door Filthgrinderr op 26-03-2003 11:34] |
|
quote: Raarste: ik vind eigenlijk niks echt raar wat dat betreft. Nou misschien een 'beef jerky' dan Goorste: Groenten Hollandaise.....oftewel pak allerlei lekkere groenten en kook ze net zo lang door dat ze uit elkaar vallen. Waarom is de Hollandse culinaire kunst beperkt tot: 1.Kook uw groenten gedurende drie uur 2.Voeg er vervolgens zetmeel, zout en peper aan toe een noem het een saus. 3.Pak een stuk vlees en bak/braad/kook die minstens net zo lang als de groente maar minimaal totdat het de consistentie van een baksteen bereikt. 4.Zorg dat het eten geprakt kan worden. Dat is namelijk bon ton. 5.Vermijd alle tekens van smaak en geur in uw gerechten. KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Harry Pottersnoepjes Nu hoef ik dat boek helemaal niet meer te lezen. one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe |
|
Het enige dat ik echt pertinent niet eet is lever. En dat schijnt voor sommige mensen een uitdaging te zijn om dan hun fantastische lever-recepten aan me te voeren onder het mom van "Ja, maar dan lust je het wel" en het blijft smerige droge rommel. Dus! You see what happens when you fuck a stranger in the ass?!! |
|
quote: Dan blijf ik erbij...ze kunnen dus geen lever klaarmaken. Want droog hoort het niet te zijn.... KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
Nou heb ik je toch niet uitgedaagd he... You see what happens when you fuck a stranger in the ass?!! |
|
Artisjokken zit wel de vreemdste smaak aan en is tegelijkertijd goor. Verder zou ik het zo niet weten "This one is older than shit, heavier than time!" |
|
Ik had een keer een kauwgompje in mijn mond.. En ik dacht wel even aan de andere kant van mijn mond een patatje te kunnen eten...hahaha Niet dus.. Als je dat per ongeluk mengt is erug vies..... On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
ook wel iets goors gegeten, maar weet niet meer wat. |
|
quote: probeer ik dus ook altijd |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |