IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2
Auteur:
Topic : Muziekverkoop stijgt voor het eerst in vier jaar.. Vorige pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 01-10-2004 9:56 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Goeie zaak ...


Sharteel
Mesmerized
Usericon van Sharteel
Posted 04-10-2004 15:38 by Sharteel Wijzig reactieProfiel van SharteelQuote dit berichthttp://www.photopit.be


(Belga) Het Japanse concern Sony gaat in de toekomst geen cd's met ingebouwde bescherming tegen illegaal kopiëren meer op de markt brengen. Dat meldt de Britse nieuwszender BBC maandag.

De speciale cd's van Sony zorgen er nu voor dat de gebruikers de muziek slechts eenmaal gratis op hun eigen computer kunnen downloaden. Bij meerdere kopieën van dezelfde cd moet een vergoeding betaald worden. Sony Music Entertainment stopt naar eigen zeggen met de productie van deze cd's omdat de boodschap tegen het illegaal kopiëren al doorgedrongen is. Het speciale systeem van bescherming tegen illegaal kopiëren werd twee jaar geleden geïntroduceerd door platenmaatschappijen die door het overmatig kopiëren van cd's slechtere verkoopcijfers behaalden. De beschermde cd's zorgden er echter ook voor dat gewone fans hun muziek niet meer konden beluisteren. In januari lanceerde de Belgische consumentenorganisatie Test-Aankoop dan ook een oproep aan EMI, Universal, Sony en BMG om de productie van de speciale beschermde cd's stop te zetten. In 2000 bedroeg de verhouding illegale/legale cd één op vijf, in 2003 was dat één op drie. (DRM)


Can anybody see the light.. Where the morn meets the dew... And the tide rises...Did you realise no one can see inside your view... Did you realise forwhy this sight belongs to you...


Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen