IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : "It's not a bug, it's a feature" [Mobiele Telefoonstopique] Vorige pagina
Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 20-09-2018 14:29 by Ethereal Wijzig reactieProfiel van EtherealQuote dit berichthttp://www.captainalbatross.nl

De tering, zo'n iPhone X is stiekem toch wel erg vet hoor. Ja, je betaalt de hoofdprijs maar wat werkt dat prettig. Sowieso qua telefoons wel erg iOs-liefhebber, alles logisch en alles werkt gewoon. Face ID is ook wel heel bijzonder, nog geen hapering meegemaakt. Camera is ook waanzinnig, in de portretmodus schiet je echt te gekke foto's.

Aan de ene kant is het absurd om bijna 900 euro voor een telefoon uit te geven. Aan de andere kant is dat voor een laptop weer heel normaal, en als je het aantal scherm-uren van die twee naast elkaar legt is het eigenlijk niet eens zo heel bizar meer. Ja, een telefoon van 300 euro werkt in de meeste gevallen ook prima, maar als je een snelle telefoon wil met veel gebruiksgemak en een steengoeie camera zul je toch wat dieper in de buidel moeten tasten. Zeker als je iOs wil draaien.

Bijkomend voordeel van een iPhone is dat die over 2 jaar ook nog wel redelijk wat knaken waard is. Mijn 7 voor 340 kwijtgeraakt, 280 bij moeten betalen voor de X met hetzelfde abonnement. Al was ik dat verschil weer kwijt aan een case en screenprotector, hehe...

Nouja. Dit is dan weer mijn gebrek, gadgetliefhebber


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen