IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3
Auteur:
Topic : VN luidt alarm over dodelijke ziekte Vorige pagina
De Demoon
Usericon van De Demoon
Posted 17-03-2003 14:54 by De Demoon Wijzig reactieProfiel van De DemoonQuote dit bericht

*Uche uche*
Slaat een beetje op m'n longen..
Is die longontsteking *uche* ook digitaal overdraagbaar?


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 17-03-2003 14:57 by helmet Wijzig reactieProfiel van helmetQuote dit berichthttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 17 maart 2003 14:54 schreef De Demoon het volgende:
Is die longontsteking *uche* ook digitaal overdraagbaar?
Pfff, ik heb toch een virusscanner


I'm not being rude. You're just insignificant.


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 17-03-2003 15:01 by Azagthoth Wijzig reactieProfiel van AzagthothQuote dit berichthttp://www.playsomeguitar.com

quote:
Op 17 maart 2003 13:56 schreef helmet het volgende:
Stijlvorm: personificatie

En balans is niet voor niets een heel natuurlijk iets.. ergens vandaan wordt er een staat van evenwicht gedicteerd (of dat nou God is, moeder aarde of simpelweg natuurwetenschappen maakt geen ene fluit uit). Daar valt ook onder dat als er in een gebied teveel van een bepaalde soort aanwezig is, er vanzelf iets gebeurt waardoor die soort verdwijnt.

En @Slechtheid: mensen zijn mensen ja, maar mensen zijn nu eenmaal hypocriet. Dus een flink deel (schat ik zo) van de mensen die nu zo luchtig er over doet zal ineens van standpunt omslaan mocht een familielid of goede bekende slachtoffer worden.


Mensen zijn niet hypocriet van oorsprong, de hypocrytie wordt gevoed door "moraal", moralen die tegen het menselijk natuur ingaan. De "pure" mens, dus de mens die wordt gevormd door natuur en niet door moralen, is niet hypocriet. Ik durf te beweren dat moralen "onmenselijk" zijn. De mens is niet hypocriet, het is "de moraal" die hypocriet is, een zeer gniepige ziekte waar het menselijke verstand nog geen adequate immuunsysteem voor heeft ontwikkeld. Als hier niets tegen gevonden wordt, zal het moraal het einde van de mensheid betekenen. Het moraal is "tegennatuurlijk", tegen natuur is tegen het leven, want natuur = leven.
"If you push nature, nature will push back."

[Dit bericht is gewijzigd door Azagthoth op 17-03-2003 15:03]



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 17-03-2003 16:00 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

[quote]Op 17 maart 2003 15:01 schreef Azagthoth het volgende:
want natuur = leven.
quote]

beter: natuur = leven en sterven


De Demoon
Usericon van De Demoon
Posted 17-03-2003 16:08 by De Demoon Wijzig reactieProfiel van De DemoonQuote dit bericht

natuur is overleven, concurreren, domineren en evolueren versus sterven


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 17-03-2003 16:14 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

quote:
Op 17 maart 2003 15:01 schreef Azagthoth het volgende:
Mensen zijn niet hypocriet van oorsprong, de hypocrytie wordt gevoed door "moraal", moralen die tegen het menselijk natuur ingaan. De "pure" mens, dus de mens die wordt gevormd door natuur en niet door moralen, is niet hypocriet. Ik durf te beweren dat moralen "onmenselijk" zijn. De mens is niet hypocriet, het is "de moraal" die hypocriet is, een zeer gniepige ziekte waar het menselijke verstand nog geen adequate immuunsysteem voor heeft ontwikkeld. Als hier niets tegen gevonden wordt, zal het moraal het einde van de mensheid betekenen. Het moraal is "tegennatuurlijk", tegen natuur is tegen het leven, want natuur = leven.
"If you push nature, nature will push back."

Er zijn dan ook geen universele normen en waarden. Net zoals er geen universele ideologien zijn. Het is allemaal kunstmatig.


linknl
MONEY talks BULLSHIT walks
Usericon van linknl
Posted 17-03-2003 18:20 by linknl Wijzig reactieProfiel van linknlQuote dit bericht

Longziekte doorgedrongen in Europa
Gepubliceerd op maandag 17 maart 2003 13:27

Laatste update: 13.00
De mysterieuze longontsteking die volgens de Wereldgezondheidsorganisatie een bedreiging vormt voor de gezondheid in de hele wereld, is mogelijk ook in Europa doorgedrongen. In Zwitserland en Slovenië zijn mogelijk mensen besmet.

Het gaat om drie 'vedachte' personen die allen recentelijk zijn teruggekeerd van een reis naar Azië, waar de ziekte vooralsnog het meeste woedt.

Toezicht

Op de luchthaven van Genève zijn twee zieke mensen onder toezicht gesteld. Zij hadden zich zondagavond zelf gemeld bij de autoriteiten. In een ziekenhuis in de Sloveense hoofdstad Ljubljana ligt een vrouw die mogelijk SARS heeft, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie WHO de ziekte voorlopig heeft genoemd. De Australische autoriteiten onderzoeken een man die symptomen van SARS vertoont.

Vliegtuig

De aandoening reist per vliegtuig. Vliegmaatschappij Cathay Pacific onderzoekt alle passagiers op griepsymptomen. De maatschappij heeft dat besloten vanwege de uitbraak van een de besmettelijke longontsteking, die nog vooral in Azië heerst en waaraan al negen mensen zijn overleden.

Inmiddels zijn overal ter wereld luchthavens begonnen met extra veiligheidsmaatregelen in te voeren. Zo is er op verschillende vliegvelden, waaronder Schiphol, verscherpt toezicht en ordt er extra observatieruimte vrijgehouden in omliggende ziekenhuizen.

Ernstige waarschuwing

Wereldgezondheidsorganisatie WHO deed zaterdag een ernstige waarschuwing uitgaan voor de ziekte, waarvan nog onduidelijk is of het om een virus of een bacteriële infectie gaat. De WHO heeft de afgelopen week melding gekregen van meer dan 150 nieuwe gevallen van het Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS), dat zij omschrijft als een a-typische longontsteking.

Symptomen

De symptomen van de ziekte doen in eerste instantie denken aan griep: koorts en hoofd- en keelpijn. De patiënt gaat kuchen en ontwikkelt uiteindelijk een zware, soms dubbele longontsteking en ademhalingsproblemen. De incubatietijd, de tijd tussen besmetting en de eerste ziekteverschijnselen, bedraagt maar een paar dagen. Onderzoek in laboratoria heeft nog niet aan het licht gebracht of de ziekteverwekker verantwoordelijk voor SARS een virus of bacterie is. Patiënten hebben geen baat bij virusremmers noch bij antibiotica die worden ingezet tegen bacteriën.

Negentig besmettingen

De ziektegevallen zijn gemeld vanuit Canada, China, Hongkong, Indonesië, de Filipijnen, Singapore, Thailand en Vietnam. Een Amerikaanse zakenman overleed donderdag in Hongkong aan de ziekte. In ziekenhuizen in Hongkong en Vietnam zijn in totaal ruim negentig mensen opgenomen die zijn besmet.

Zeker 48 mensen in Vietnam zijn besmet. In een ziekenhuis in Hanoi lijkt de situatie, met 32 gevallen, onder controle. Maar in een andere kliniek in de hoofdstad zijn er zondag acht gevallen bijgekomen en verkeren vijf mensen in levensgevaar. De klinieken worden ontsmet, niemand mag de patiënten bezoeken en de behandelend artsen mogen geen andere patiënten onderzoeken, aldus een ziekenhuismedewerker.

In Canada zijn inmiddels twee personen aan het virus overleden. Het totale aantal doden is daarmee op negen gekomen. Het eerste geval brak een maand geleden uit in China. De besmette mensen in Amerika hebben onlangs het besmette gebied in Azië bezocht.

Kritieke toestand

Cathay besloot de passagiers te controleren op ziekteverschijnselen nadat de ziekte zondag in Hongkong bij nog eens vijf ziekenhuismedewerkers was geconstateerd. Vorige week had de maatschappij een passagier met ademhalingsproblemen aan boord.




King of the Damned
Usericon van King of the Damned
Posted 25-03-2003 21:17 by King of the Damned Wijzig reactieProfiel van King of the DamnedQuote dit berichthttp://blaaaaaaaaaaaaaaaaat

1: moeder natuur ruimt zkr wel, kijk maar als er te veel konijnen zijn loopt er pus uit hun oog, gaan ze op de weg zitten en worden ze dood gereden

2: ik kan me er absoluut niet druk om maken, 17 mensen in de hele wereld dood, tis wel lullig voor die mensen, maar wat is 17 bij 6 miljard, kom maar terug als er 100.000 doden zijn binnen een paar weken, dan kunnen we er wel ff wat aandacht aan besteden!!!


fear my moo of wrath


Sporty Voleg
Dude Nukem v2.0
Usericon van Sporty Voleg
Posted 26-03-2003 15:02 by Sporty Voleg Wijzig reactieProfiel van Sporty VolegQuote dit bericht

Tuurlijk, knul.

En als er eenmaal 100.000 slachtoffers zijn gevallen, zeggen ze: "Hadden we er maar wat eerder aandacht aan besteed."


Touché, pussycat!


Follow the Rapist
Prepare for the Wormageddon!!
Usericon van Follow the Rapist
Posted 26-03-2003 18:49 by Follow the Rapist Wijzig reactieProfiel van Follow the RapistQuote dit berichthttp://www.cu2.nl/metal-grindcore

Ach, zolang die ziekte maar niet hier komt


Jeffrey Dahmer Rules!!


Gunman
the destroyer
Usericon van Gunman
Posted 26-03-2003 19:07 by Gunman Wijzig reactieProfiel van GunmanQuote dit bericht

Ik snap nog steeds niet waarom ter dood veroordeelden niet als proefkonijn voor nieuwe vaccins worden gebruikt.


I'm a picture of ugly stories www.deathmetal.be


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 26-03-2003 19:08 by Azagthoth Wijzig reactieProfiel van AzagthothQuote dit berichthttp://www.playsomeguitar.com

Omdat dat onmenselijk is.



Gunman
the destroyer
Usericon van Gunman
Posted 26-03-2003 19:10 by Gunman Wijzig reactieProfiel van GunmanQuote dit bericht

quote:
Op 26 maart 2003 19:08 schreef Azagthoth het volgende:
Omdat dat onmenselijk is.

Eh, als het veronderstelt wordt van te werken? En als ze dat nu een week ofzo vOOr de dodelijke injectie doen, spaart dat in het ergste geval gelijk wat prikken uit.


I'm a picture of ugly stories www.deathmetal.be


Chantalie
Prrrrrrrrrrrrr
Usericon van Chantalie
Posted 26-03-2003 19:14 by Chantalie Wijzig reactieProfiel van ChantalieQuote dit bericht

waarom weet nog trouwens niemand of het om een virus of een bacterie gaat? Is dat zo moeilijk te zien? 't Zou de behandeling nl. wel een stuk makkelijker maken volgens mij.


So you can make me come that doesn't make you Jesus (Tori Amos)


King of the Damned
Usericon van King of the Damned
Posted 29-03-2003 15:08 by King of the Damned Wijzig reactieProfiel van King of the DamnedQuote dit berichthttp://blaaaaaaaaaaaaaaaaat

tis toch een virus, das toch allang bekend


fear my moo of wrath


Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen