|
Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3 | ||||
Auteur: |
|
|
LOL Omdat Vargen niet zo'n kooktalent is, beginnen we bijzonder simpel: Spaanse Frieten! Aardappels, in frieten snijden. Vier à vijf minuten voorbakken in de frietpan op 140 graden. Tien minuten laten uitlekken, en flink heen en weer smijten en schudden enzo (want da's leuk en staat stoer). ca. vier à vijf minuten afbakken op 180-190 graden in de frietpan. Beetje zout erover, paar drupjes citroensap en oregano (en weer veel schudden, met grootse armbewegingen enzo). LEKKER! |
|
Men neme: -Aardappels -Een aardappelschilmesje -Een frituurpan Men snijde de aardappels in vijfpuntige stervorm. Men flikkere dees' in des vets' frituur. 2 uur Wachten, en klaar! Een blasfemische aardappelVER-ASSING Dit slaat nergens op. |
|
Klinkt erg lekker... kan daar op gevarieerd worden met een beetje pindasaus er bij? [edit] dit was een reactie op Dwaallicht, maar kan ook van toepassing zijn op Mörke's recept [/edit] [Dit bericht is gewijzigd door Vargen666 op 13-12-2001 16:11] |
|
Wortelsalade: Raps de wortel (na het wassen), flikker der azijn bij (beetje!), en dan een bak met rozijnen der bij die je eerst een half daggie in de water heb laten staan. Ziet er erg kleurig uit, maar kost geen FUCK! Dit slaat nergens op. |
|
Vargen, met die Spaanse friet zou ik geen pindasaus proberen. Rode ui-salsa: rode ui in stukjes, tomaat in stukjes, verse korianderblaadjes en 2 drupjes citroensap, door elkaar flikkeren, lekker bijgerecht bij hete shit zoals mexicaans of een fikse curry. |
|
Hmmmmm... klinkt allemaal lekker. Deze dame gaat nu witlof met ham en kaas uit de oven maken. Hier hoef ik het recept denk ik niet van te posten; dit is zo makkelijk als ik weet niet wat... [Dit bericht is gewijzigd door Amarantha op 13-12-2001 17:23] No regrets and no remorse... |
|
quote: Oooohhh Can anybody see the light.. Where the morn meets the dew... And the tide rises...Did you realise no one can see inside your view... Did you realise forwhy this sight belongs to you... |
|
Witlof... ik heb eergister die andere op. Hmm, ben de naam kwijt. |
|
quote: Meatloaf?? Can anybody see the light.. Where the morn meets the dew... And the tide rises...Did you realise no one can see inside your view... Did you realise forwhy this sight belongs to you... |
|
Nee... kut ik heb ik een groentegroothandel gewerkt en hoor het te weten... Fuck ik kan er echt niet op komen. Van die grote harde witte dingen met draadjes er in. Hier eten we het altijd met kaassaus erdoor. |
|
Selderij geloof ik... |
|
hmmmmmmmmmmm dit is wel handig /me kan totaal niet koken (frituren lukt net) |
|
lol, ik ga een afbak maaltijd bikken (hopla in de koekepan, 10 min wachten en klaar), want ik moet zo weer weg... Valar Morghulis! All men must die -- Jaqen H’ghar |
|
quote: Asperges, man. Ik ga nu aardappel-prei-curry met kokossambol maken. Zeer ongans veel kruiden erin, lekker man. |
|
quote:Nee geen asperges. Ik heb hem al weer: BLEEKSELDERIJ |
|
Ja maar wat bedoel je dan met 'die andere'? Want witlof lijkt helemaal niet op bleekselderij... Bleekselderij is hard en knapperig en fris, en witlof als je het kookt of in de oven doet is zacht en bitter. Je kunt ook een witlof-eiersalade maken, dan is het hard en bitter. OK, en ook wel fris. Maar bleekselderij is niet bitter |
|
Maar het groeit allebei onder de grond en is wit. En nee bleekselderij is niet bitter. Veel beter te pruimen (hee, koken met pruimen!) dan witlof. [Dit bericht is gewijzigd door Vargen666 op 13-12-2001 18:52] |
|
Bleekselderij is GROEN. |
|
quote: Bestaat er fruit dat onder de grond groeit of in het donker?? the only pleasure is pain |
|
quote:Goeie vraag, ik weet het niet... Gember misschien? |
|
Een echte underground maaltijd kent niemand behalve de mensen in de underground. Een undergroundmaaltijd is voor bijna alle mensen niet te pruimen, anders was het geen underground... Men neemt een hark/schep en gaat op een mooie dag in de grond lopen peuren. Een oude legende leert ons dan dat er wormpjes uit de grond komen. Wormen zijn TROE! Als je dan de wormen hebt gevangen hak je ze in stukjes. Hierbij gebruik je een bijl. Vervolgens neem je een peen (deze schil je niet!) Je boort hier in de lengte een gat in met een boor ofzo En je doet de kronkelende wormen in het gat. Deze mag je ook niet koken! Koken is voor posers, voor de zwakkeren! Vervolgens eet je de peen met inhoud op. Eet duivelijk! Jesus wept so man could live forever on earth. In peace. But my tears. They fall for you. Only you |
|
quote: Volgens mij is gember ook geen fruit. Ik vind gember trouwens ontzettend goor. the only pleasure is pain |
|
Ja, ik hoorde van Dwaallicht dat er 2 soorten gember zijn. 1 die op koekjes zit ( ) en 1 die lekker schijnt te zijn: gemberwortel. |
|
ferrarie je perst 3 sinnasappelen doe je melk 4 liga's in die prak je helemaal en daarna 2 bananen er in, en die prak je ook helemaal tot je een papje hebt echt heerlijk, eet ik ook elke dag |
|
quote:Ehhh, volgens mij komen geen 1 van deze ingredienten van onder de grond... |
Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3 |
Index / Algemeen | Volgende pagina |