IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Auteur:
Topic : Amateurvoetbal Vorige pagina | Volgende pagina
Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 13-09-2008 19:58 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

Vandaag met 5-1 ingemaakt, wat een pot, we zijn volledig van het veld geveegt.


Against God and Government


Mies
...
Usericon van Mies
Posted 13-09-2008 20:22 by Mies Wijzig reactieProfiel van MiesQuote dit berichthttp://www.terrafyght.com

voetbal je dan in de jeugd of bij de veteranen? dat je op zaterdag moet voetballen.



Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 14-09-2008 17:21 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

quote:
Op 13 september 2008 20:22 schreef Mies het volgende:
voetbal je dan in de jeugd of bij de veteranen? dat je op zaterdag moet voetballen.


We hebben een zaterdag en zondag competitie, ik zit bij de zaterdag omdat ik zondag moet uitslapen. Wij zijn ook ene recreatie team in plaats van een prestatie team, gewoon alles voor de fun zeg maar.


Against God and Government


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 14-09-2008 17:22 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Is alcohol dan ook toegestaan tijdens de wedstrijd?


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 14-09-2008 22:50 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

quote:
Op 14 september 2008 17:22 schreef Lionheart het volgende:
Is alcohol dan ook toegestaan tijdens de wedstrijd?


Voor jou wel.


Against God and Government


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 17-09-2008 2:58 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

C1 wint zwaar bevochten wedstrijd

In een harde wedstrijd hebben de jongens van C1 vanavond de punten in Grou weten te houden. Ramon van Althuis was tweemaal trefzeker, met een krappe 2-1 eindstand als resultaat. En dat betekende de eerste driepunter deze competitie.

Vanaf de aftrap is meteen duidelijk dat er veel meer venijn in het team zit, in vergelijking met afgelopen zaterdag. Er wordt harder voor de bal gevochten en er zit veel meer combinatiewerk in het spel. Maar die felheid is bij Balk ook aanwezig en dit team creëert dan ook de meeste kansen. Gelukkig voor ons falen echter een aantal malen met de afronding. Maar het is af en toe flink billenknijpen voor de Grouster toeschouwers. In de vijfde minuut moet Simon al een acrobatische snoekduik uitvoeren om de bal uit het net te houden. Het schot wat de daarop volgende corner komt wordt ver over geschoten, zodat het gevaar weer even weg is. Het spel verplaatst zich weer naar de overzijde, waar Ramon van Althuis uit een corner van Yannick net naast kopt. Halverwege de eerste helft eist Jelmer nog even de hoofdrol voor zichzelf op, om op koelbloedige wijze de bal van de lijn af te halen. Een hele mooie actie! Hierna lijkt Grou wat te verslappen en is Balk weer de bovenliggende partij. Het publiek uit Balk mag voor de rust nog bijna van blijdschap juichen, maar wederom faalt de afwerking en de bal zeilt weer ver over. Vervolgens krijgt scheidsrechter Johan nog het nodige te verduren, omdat hij in de ogen van de fanatieke supporters uit Balk niet goed fluit. Met de ruststand 0-0 mogen de heren pauze houden.

De tweede helft start weer vrij chaotisch. Even lijkt er sprake te zijn van een zware blessure aan de kant van de bezoekers na een harde botsing met keeper Simon, maar gelukkig blijkt dit vervolgens mee te vallen. Het is echter tekenend voor de wedstrijd, die af en toe tegen het randje aanzit. En na een dik kwartier spelen valt daar dan eindelijk de eerste treffer. Grou kijkt na een mooie actie van Balk tegen een 0-1 achterstand aan. De tijd zit er echter nog lang niet op en de jongens blijven dan ook fel spelen. Zo fel, dat amper twee minuten later de stand alweer gelijk is getrokken. 1-1. Als Jelte vervolgens nog tegen de grond wordt gehaald, volgt er nog een vrije trap vanaf een aardige positie. Jelte neemt, en bereikt Yannick die de bal hard op de paal schiet. In de rebound weet Ramon zijn tweede van de wedstrijd te maken. In de resterende tijd krijgen we geen mooi voetbal meer te zien, het duel wordt alsmaar harder, en de resterende kansen zijn vrijwel allemaal voor de bezoekers. De opluchting bij de Grouster supporters is dan ook groot als eindelijk het eindsignaal klinkt. Met de 2-1 overwinning is de buit binnen!

Gurbe van der Wal




spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 11-10-2008 9:58 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Zo maar es de auto in. Journalist weer effe uithangen. Vorige week was alles afgelast, maar het weer is nu weer perfect om te voetballen. Vandaag de jeugd, en morgen de derby Grou - Irnsum Wordt weer een vol veld morgen


spelfout weggehaald...


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 11-10-2008 11:48 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

Vanmiddag tegen Winterswijk, altijd gezellig, mijn harnas maar aan doen vandaag denk ik.


Against God and Government


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 11-10-2008 20:37 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

C1 verliest door eigen schuld zwaar met 9-3


Vandaag staat de uitwedstrijd tegen koploper Wolvega op het programma. Gemotiveerd tot op het bot reist het team af, klaar om gehakt van Wolvega te maken.


Dit lijkt in het begin van de wedstrijd te gaan lukken. Hoewel Wolvega de nodige druk op de Grouster defensie zet, kunnen onze aanvallers af en toe dicht het doel van de tegenpartij benaderen. Vanuit een vrije trap van Jelte en de daaropvolgende flipperkastsituatie, weet Bram zelfs de 0-1 voorsprong binnen te schieten. Wolvega heeft het echter niet in de planning om te verliezen, en gaat vol in de aanval, met enkele schoten op doel als gevolg. De afwerking laat echter nog wat te wensen over en de pogingen gaan ver over het doel van Simon heen. Het spel blijft over en weer gaan en ook GAVC krijgt kansen. Nick kopt op aangeven van Ramon Smit net over en Grou weet helaas niet de 2-0 te scoren. En na slecht uitverdedigen van de Grouster defensie, is het Wolvega die de stand met 1-1 gelijk trekt. GAVC weet gelukkig nog van geen opgeven en gaat op zoek naar een doelpunt om weer op voorsprong te komen. En dit lukt! Ramon Smit weet met een mooi afstandsschot de 1-2 te maken. Toch kunnen we niet met een voorsprong de rust in, want de thuisploeg weet in de slotminuten 2-2 op het bord te zetten.

Over de tweede helft kunnen we redelijk kort zijn; het is bedroevend en beschamend wat GAVC laat zien. Het is alsof bejaardenelftal SC Reumatiek de plaatsen van C1 heeft ingenomen. Het is werkelijk waar huilen met de pet op. Het is ons in de eerste helft bespaard gebleven, maar in de tweede helft weet de tegenstander weer eens binnen de minuut te scoren. Grou verslapt hierna dermate dat opdrogende was aan de waslijn spannender is om naar te kijken dan het voetbal. De uitverkoop van de Wibra biedt meer actie. Wolvega weet doelpunt na doelpunt te maken en binnen de kortste keren staat het 7-2. Ramon Smit weet nog iets terug te doen, maar het is al te laat. Het trieste eindresultaat is een 9-3 verlies. De waarheid mag gezegd worden; de tweede helft was van dramatisch laag niveau, en wil C1 niet de titel degradatiekandidaat opgespeld krijgen, dan mag er wel eens iets gebeuren, want op deze manier komen er geen punten binnen.


Gurbe van der Wal






spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 11-10-2008 22:49 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Jouw geteelde pepers komen straks goed van pas.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 12-10-2008 3:36 by mental Wijzig reactieProfiel van mentalQuote dit bericht

het is niet voor niks amateurvoetbal.


Fuck the world and fuck you


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 12-10-2008 9:36 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Ja, dat van die pepers heb ik al eens gebruikt in een verslag ghehe. Maar serieus, ik kan wel janken van wat ze momenteel presteren. De eerste twee bekerwedstrijden liepen geweldig, prachtig voetbal om te zien, en mooie overwinningen. Na de dikke nederlaag op Cambuur is de hele boel ingekakt. Als ze zo doorprutsen, is het volgend seizoen weer eerste klasse


spelfout weggehaald...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 12-10-2008 10:12 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

Het is maar een spelletje Gurbe



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 12-10-2008 10:14 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 12 oktober 2008 10:12 schreef Judge M. het volgende:
Het is maar een spelletje Gurbe


Ja, dat zal allemaal best, maar als een team met zoveel kwaliteit zó over zich heen laat lopen, dan sta ik bijna te janken bij de kant In de beker walsten ze over teams heen die derde divisie landelijk speelden, echt supergoed voetbal, en nu is het dramatisch


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 25-10-2008 17:24 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Eindelijk weer winst voor C1!


De mannen van C1 lijken zich te hebben hervonden. De Flevoboys zijn met een 5-0 nederlaag terug naar de polder gestuurd. De drie punten zijn binnen.

Na de (onnodige) nederlaag tegen Drachten, waarbij ik helaas door cursusverplichtingen van mijn werk niet aanwezig kon zijn, kan ik vandaag de pen weer in de hand nemen, en eindelijk weer eens een positief verslag schrijven.
GAVC laat vanaf de aftrap zien dat ze er zin in hebben. De druk richting het vijandelijke doel wordt meteen na de aftrap ingezet, en al snel moet hun keeper ingrijpen. Hij doet dit door de bal paniekerig over de zijlijn te schieten. De verdediging van de Flevoboys ziet weinig andere oplossingen dan overtreding na overtreding maken. In de zesde minuut schiet Ramon na een vrije trap net voor het doel langs. Het eerste doelpunt laat daarna niet lang meer op zich wachten. De goed spelende Wessel wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. Ramon neemt de penalty en laat de keeper kansloos. Hierna proberen de mannen van de Flevoboys iets meer druk te zetten, maar dat lukt maar matigjes. GAVC is duidelijk de betere partij vandaag. In de achttiende minuut wordt het 2-0. Uit een vreemde scrimage-situatie weet Nick de bal in het net te krijgen. Op een schaal van 1 tot 10 voor schoonheid voor dit doelpunt komen we niet veel verder dan een 1, maar tellen doet ie zeker; 2-0! Dit is ook de stand waar de ploegen de rust mee ingaan.

Na de rust wordt GAVC fysiek nog wat sterker doordat Bram en Thomas (van C2) Samuel en Jesse vervangen. GAVC moet nu echter wel tegen de vrij stevige wind in voetballen. En dan heeft de tegenpartij logischerwijs de wind mee. Ze lijken hiervan te profiteren, want de eerste kansen zijn voor de bezoekers. Ze weten dezen echter niet te verzilveren, en dat doet GAVC vandaag wel. Er is vandaag absoluut geen discussie mogelijk over het mooiste doelpunt. Deze komt op naam van Jelte te staan, die vanaf een flinke afstand de bal zo´n beetje dwars door het net heen knalt. De keeper stond erbij en keek ernaar… De 4-0 laat ook niet zo lang op zich wachten, een mooie pass van Nick bereikt Ramon S, die de hoogste versnelling inzet en alleen op het doel afstormt. En wederom heeft de keeper geen idee wat hem overkomt. Dezelfde Ramon is de aangever van de 5-0. Uit een prima genomen vrije trap weet hij Nick te vinden die de bal vrij in kan trappen. Een hattrick net als tegen Drachten zit er voor Nick echter niet in, de stand blijft 5-0. Dit is een prima resultaat, en de complimenten zijn voor het hele team, inclusief de invallers van C2, die zeer goed meededen. Er was vandaag weer inzet en vechtlust. De kleine foutjes die werden gemaakt, werden vaak weer meteen opgelost. De weg naar boven lijkt gevonden!


Gurbe van der Wal








Liep als een trein vandaag


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 25-10-2008 19:09 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Het is toch Flevo Boys ipv de Flevoboys?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 25-10-2008 20:48 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 25 oktober 2008 19:09 schreef Lionheart het volgende:
Het is toch Flevo Boys ipv de Flevoboys?


Ja, je hebt gelijk. Ach, pech dan. Stukkie staat al op internet en is al naar de redactie van het clubblad gestuurd.


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-10-2008 10:51 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Zaterdag naar Staphorst. Effe flink vloeken aan de kant daar


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 27-10-2008 17:50 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Wat zijn we weer kinderachtig.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 28-10-2008 9:26 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 27 oktober 2008 17:50 schreef Lionheart het volgende:
Wat zijn we weer kinderachtig.


Ja, stiekum wel hehe...


spelfout weggehaald...


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 28-10-2008 10:06 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

FC KUNDE DA2 is de beste!

we staan nu 4e in onze competitie. Afgelopen zondag met 5-0 gewonnen, en zondag ervoor met 7-0. Zondag wordt het spannend tegen Achilles. Als we dat winnen staan we misschien wel bovenaan! Helaas kan ik zelf niet meespelen omdat een muts vorige week zondag haar knie in mijn spier plaatste en ik nu een hoogst irritant ijsbeen heb.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 01-11-2008 16:05 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

C1 moet zich tevreden stellen met 1 punt.


In een wedstrijd waarin GAVC af en toe goed voetbal laat zien en eigenlijk de partij is die de volle 3 punten verdient, is de uitslag toch op een 2-2 gelijkspel blijven hangen. Met zeer twijfelachtige hoofdrollen voor de grens- en de scheidsrechter…


De reis gaat vandaag richting Staphorst, waar de bevolking nog in een ander tijdperk leeft en in klederdracht over de velden achter een opgepompte varkensblaas aanhobbelt. Eenmaal aangekomen blijkt dit toch enigszins mee te vallen. Men spreekt redelijk verstaanbaar Nederlands en het voetballen gebeurt net als hier op keurig uitgelijnde velden en in hypermoderne sportkleding. Nadat de aanhang van Grou, na het nuttigen van een warme bak pleur, plaats heeft genomen in de royale dug-out, kan het spel beginnen. Het C1 team is wat op de schop gegaan en nieuweling Jorn mag in de basis beginnen. En hoewel GAVC vanaf het begin probeert om de druk te maken, komt Staphorst toch een aantal keren dichtbij het doel, waar Jorn een aantal keren goed in weet te grijpen en daarmee keeper Simon de nodige rust gunt. In de twaalfde minuut lijkt het raak te zijn voor GAVC als Ramon van A. een mooie bal richting Nick verstuurt, die deze in weet te koppen. Echter, de man met de `spastische vlagarm` staat met de vlag omhoog. Helaas neemt de scheidsrechter klakkeloos alle vlagsignalen van de grensrechter over, wat op een gegeven moment voor veel irritatie bij GAVC en de aanhang zorgt. Regelmatig wordt er op de meest dubieuze momenten gevlagd. Een kwartier voor de rust komt GAVC toch op de dik verdiende voorsprong als Nick op aangeven van Ramon S. de bal in kan tikken. Staphorst probeert het nog wel een paar keer, maar GAVC weet de voorsprong te behouden.


Na de rust komen beide teams in een wat andere samenstelling het veld op. Jelmer en Ramon van A. maken plaats voor Ludo en Thomas. Vooral Ludo krijgt het zwaar te verduren. Hij moet een dame bewaken. En niet zomaar een dame, nee, deze meid zit op de voetbalschool van Heerenveen en blijkt ook nog eens in de selectie van Jong Oranje onder de 16 te zitten. Dat Ludo niet zomaar met een `chickie` heeft te maken, komt GAVC pijnlijk snel achter. Hij let even niet op en ze is er vandoor. Simon is kansloos en weg is de voorsprong; 1-1. Op zich nog niet zo´n ramp, maar amper een minuut later speelt Wessel de bal net even te kort terug op Jelte, waardoor de tegenpartij kan onderscheppen en wederom Simon weet te passeren. En zo staat Staphorst dus met 2-1 op voorsprong. Tijd voor nog een verse kracht op het veld. Iede mag het van Bram overnemen. Maar eerst gaat de aandacht maar weer eens naar de scheidsrechter, die GAVC een hoekschop onthoudt en Staphorst een doeltrap toekent. Gelukkig weet Staphorst hiervan geen gebruik te maken, maar wordt de bal vrij snel weer bij GAVC ingeleverd. Iede kan op het doel afstormen. Zijn schot treft geen doel, maar komt terug in het veld waarop Nick kan uithalen en zo de 2-2 kan maken. Zo moet C1 zich tevreden stellen met 1 punt, maar als de arbitrage iets anders (eerlijker…) had gevlagd en gefloten, waren er 3 punten mee terug naar Grou gekomen.


Gurbe van der Wal


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 01-11-2008 16:37 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Nog meer gevloekt zeker?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 01-11-2008 18:53 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 1 november 2008 16:37 schreef Lionheart het volgende:
Nog meer gevloekt zeker?


Op een gegeven moment flink richting arbitrage gevloekt ja, wat een schijnheilig gereformeerd stelletje thuisfluiters.. Dan hou ik m´n godverdomme´s niet binnensmonds...


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 08-11-2008 16:54 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Sneu en onnodig verlies C1

De kop van het stukje verraad al dat er vandaag helaas weer is verloren. Maar C1 had toch minstens een punt verdiend. Want als je vanaf een 0-2 achterstand terug weet te knokken naar 2-2, bewijst dat er voldoende vechtlust aanwezig is. Helaas valt er in het slot van de wedstrijd dan toch nog weer een onnodige tegengoal.


Met de Zeerobben weet je dat je een waardige tegenstander zult treffen. Slechts eenmaal heeft deze ploeg tot nu toe verloren. Ze bezetten de vierde plaats. GAVC C1 staat drie van onderen en heeft nog een lange weg te gaan. De eerste helft is redelijk in evenwicht met maar een licht overwicht voor de Harlingers, die grossieren in kleine overtredingen. Gelukkig staat er in tegenstelling tot vorige week nu wel een scheidsrechter in het veld met kennis van zaken. Vrijwel elke duw en onreglementaire tackle wordt door deze man opgemerkt. Regelmatig mag Grou dan ook een vrije trap nemen. Resultaat uit deze vrije trappen blijft helaas uit. De Zeerobben weten echter na een kwartier wel te profiteren en weten het doel te vinden; 0-1. De onophoudelijke stroom van overtredingen begint op een gegeven moment bij Bram de nodige irritatie op te wekken waarop hij de confrontatie met één van de tegenstanders zoekt. De scheids is hier niet van gediend en zet Bram even op zijn plaats. Beide teams krijgen tot voor de rust nog enkele kansen, maar gescoord wordt er niet meer.

Na de rust zijn Bram en Thomas gewisseld voor Wessel en Iede, die beide nog fris zijn. Grou probeert meteen druk te zetten om zodoende de gelijkmaker te forceren. Maar het wil nog even niet lukken. Een vrije trap van Jelte gaat hard over. Uit de tegenaanval die de Zeerobben daarop inzetten, versieren ze een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Deze wordt benut en een 0-2 stand komt hiermee op het bord te staan. Grou begint nu eindelijk feller te voetballen en komt meer op de helft van de tegenstander. Na pakweg zes minuten mag Ramon S. een corner nemen. De bal komt voor de voeten van Fons terecht die hierop hard uithaalt. Helaas levert dit schot meer gevaar voor het vliegverkeer in het luchtruim op, dan voor de keeper van de tegenpartij. Ludo is inmiddels moegestreden en mag op de bank plaatsnemen. Jorn neemt zijn taken over. Grou blijft de druk opvoeren en nu met resultaat. Een mooie voorzet van Ramon S. belandt op het hoofd van Nick, die de 1-2 weet te maken. Dit smaakt naar meer natuurlijk en Grou wordt dapper. Ramon van A. gaat op avontuur en weet zo ongeveer het hele veld met de bal over te steken. Via aardig combinatiewerk mag Ramon S. een poging wagen. Helaas staat de keeper in de weg. Het combineren van Grou begint echter zijn vruchten af te werpen als Fons een mooie pass op Ramon S. geeft die de bal wederom keurig voor het doel brengt, waarop Nick zijn tweede van de wedstrijd mag maken. 2-2. En nu moet Grou de bal in het bezit proberen te houden en blij zijn met het verschalkte puntje. De mannen worden echter overmoedig en denken aan een overwinning. En dan kan het natuurlijk alleen nog maar fout gaan. Eén counteraanval van de Zeerobben is voldoende om alsnog de 2-3 te maken en met 3 punten terug te gaan richting Harlingen. Het gevloek aan de kant zal nog dagenlang napiepen in de oren…

Gurbe van der Wal







Tja, jammer. Maar mijn nageslacht heeft inmiddels dit seizoen maar wel mooi 15 treffers op z´n naam.


spelfout weggehaald...


Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen