![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 4 pagina's lang: 1 2 3 4 | ||||
Auteur: |
|
|
Vroeger deed ik nog wel eens apfelkorn in m'n bier. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. ![]() |
|
Black Russian, met chocomel ![]() Zelfde recept als de White dus, maar dan met chocomel (originele black russian is overigens zonder chocomel ![]() [Dit bericht is gewijzigd door Argh op 22-07-2009 21:52] Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 ![]() |
|
Een halve fles vodka in je Warsteiner lemonbeer is ook redelijk dodelijk ![]() verder ben ik te lui om cocktails zelf te maken. Haal op festivals nog wel met regelmaat een Sex On The Beach.. vooral op Rock Hard zijn die lekker (en op Metalcamp omdat er daar 3 keer zoveel vodka in gaat) En een fles Malibu en 2 pakken ananassap doen ook wonderen ![]() ![]() |
|
quote: Is dat niet met koffielikeur? Ooit zoiets gehad, doe mij de White versie maar. Bacardi Razz, scheutje frambozenwijn en dan combineren met 7-up.. lekkerrrrr! ![]() ![]() |
|
For the record; Kahlua is een koffielikeur , de originele black is gewoon zonder melk of slagroom [Dit bericht is gewijzigd door Argh op 22-07-2009 22:01] Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 ![]() |
|
quote: Bedoel wat anders. Iets koffie likeur achtigs wat er nog meer doorheen ging. edit: Net eff wezen googlen, vond zelfs een recept waar je bij black, cola doorheen mikt.. yuk! Denk dat ik gewoon een black had en dan met extra scheutje van een of ander extra likeurtje erdoor. Ik kende alleen de white variant destijds, maar 1 keer die black gedronken. Ben toch meer van de zoetigheid of de zurigheid (aardbeitjes of citroen/limoen). [Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 22-07-2009 22:19] ![]() |
|
quote: Ik die mijn zwarte Rus met cola, haalt een beetje die scherpe wodka smaak eraf. ... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore. ![]() |
|
quote: Ik dronk heel vroeger veel smirnoff. Eerst met jus, maar ik kwam er in het leger achter dat cassis veel fijner was, de volgende dag niet zo'n ranzige smaak in je muil én het dronk weg als limonade. Ik drink voor de zekerheid dan ook al jaren en jaren geen sterke drank meer, hehe. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. ![]() |
|
Ik wil zo af en toe eens wat anders nemen dan bier, met name apfelkorn en black russian. Teveel van die twee en ik ben ook slecht de volgende ochtend. ![]() ... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore. ![]() |
|
quote: Net als Beerenburg-Sinas, is godverdomme net Roosvicee hehe. Ook ontdekt in 't leger.[/geheelofftopic] Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft. ![]() |
|
quote: JAAAA!!! Beste cocktail ooit!! Ik maak hem altijd met vanilleijs ipv melk + ijsblokjes, zo lekker dat je blijft drinken tot je omvalt, hahaha ![]() Texas Tea vind ik ook geniaal, die noemen we hier de "Sudden Death" * 1 shot vodka * 1 shot Bacardi * 1 shot gin * 1 shot triple sec * 1 shot tequila * ijsblokjes * scheutje cola voor de kleur (inderdaad, een Long Island Ice Tea met tequila) ![]() |
|
Op de zaak de zaak hebben we ooit een strandtent afgehuurd met cocktailbar. De betreffende cocktailshaker maakte een overheerlijke Tequilla Sunrise ![]() Zijn er hier mensen die tips hebben hiervoor? Misschien dat ik hier ook nog eens een drankcollectie gaan aanleggen hier in huis ![]() ![]() |
|
Een tequila sunrise? Jus, flinke shot tequila, een scheut zwartebessensiroop voorzichtig via de rand van het glas naar de bodem van het glas laten lopen. Met crême de cassis ook erg lekker, ipv zwartebessensiroop. ![]() |
|
Kijk aan, dat kun je een papegaai leren! ![]() Thanks ![]() ![]() |
|
hmm dit soort cocktails klinken wel lekker, maarja bier is zoveel goedkoper hehe. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< ![]() |
|
quote: Dikke vette +1 Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 ![]() |
|
Ja, je kan wel biefstuk willen eten, maar smac is zoveel goedkoper. ![]() ![]() |
|
nouja daarom laat ik biefstuk af en toe ook staan ![]() ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< ![]() |
|
quote: smac! damn, nostalgische gevoelens... al die keren dat mn moeder macaroni met smac maakte.. ik heb ooit eens cocktails gemaakt met bacardi en grapefruitsap. de reactie die ik kreeg was; "is dit gootsteenontstopper?" [Dit bericht is gewijzigd door BitchSlap op 23-07-2009 0:17] ![]() |
|
quote: Hell yeah. ![]() ![]() [Deze realiteit is gemodereerd door Illusione op 28 juni 2009] 'I'm sorry, Wendy, but I just don't trust anything that bleeds for four days and doesn't die.' ![]() |
|
quote: De "truc" is dat de zwartebessenshizzle langzaamaan "wolkig" omhoog gaat, dat is het "sunrise" gedeelte van het drankje. ![]() |
|
In een vlaag van verstandsverbijstering cola bij m'n bier gegooid onlangs. Smaakte erg goed, en hoorde later dat het een bekend drankje in Duitsland is. ![]() |
|
Dat verkopen ze er zelfs pre-mixed. ![]() come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke ![]() |
|
quote: Ik ken hem anders, bij de tent waar ik werkte maakten ze hem met een laagje grenadine, vervolgens Jus D'orange en daarna Tequila erin. Dan krijg je ook echt de sunrise door het langzaam overgaan van het rood van de siroop naar het geel van de jus. ![]() |
|
Ik mis mijn cocktails... Mijn favoriet van de laatste tijd was de blowjob: In een hoog shotglas opbouwen: 4/7 koffielikeur (Kahlua of vergelijkbaar) 2/7 Amarula (Zuid-Afrikaanse roomlikeur) 1/7 ongeslagen room De truuk is om de roomlikeur en de room over de achterkant van een theelepeltje als het ware op de voorgaande laag te leggen. Zo bouwt het mooi op in je glas: Helder donkerbruin, cremekleurig en dan wit. Oh ja, en dan je handen op je rug, het glas met je lippen oppakken en in één keer achterover gieten. Het heet natuurlijk niet voor niets een blowjob. ![]() Hij kan ook met Baileys in plaats van Amarula, maar ik heb deze in Zuid-Afrika leren drinken, dus ja... “Be regular and orderly in your life so that you may be violent and original in your work.” ![]() |
![]() |
Dit topic is 4 pagina's lang: 1 2 3 4 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |