IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : 20 meiaotzin,Pictura Poesis,Zwelbastard @Asgard Beverwijk Vorige pagina
schmierke
Usericon van schmierke
Posted 27-04-2017 19:53 by schmierke Wijzig reactieProfiel van schmierkeQuote dit bericht


YAOTZIN - Black Metal
YAOTZIN, uit de regio Alkmaar, is oorspronkelijk opgericht in 1995. Eind 2013 pakt Yaotzin de instrumenten weer op, maar heeft een aantal line-up veranderingen ondergaan. De nieuwe line-up bestaat uit; Theo op zang, Bas op drums, Spoor op gitaar en nieuwe rekruten Nick Kühl op gitaar en Jesse Peetoom op bass. Yaotzin heeft nog een officieel extra lid, hoewel hij geen instrument bespeeld. Patrick Daniel is verantwoordelijk voor alle demonische kunstwerken, visuele effecten en het maken van de officiële band foto’s. Yaotzin speelt weer op volle kracht om Chaos te brengen! Januari 2014 ziet de officiële release van de nieuwe ‘Chaosbringer’ MCD. En in begin 2016 Verscheen de gelimiteerde EP genaamd "Visions". Deze opname bevat nieuw materiaal (was meteen tijdens de metal meeting Victorie in Alkmaar uitverkocht) en met deze release is de band klaar voor de grote massa!

Pictura Poesis- Symphonic Death Metal
Pictura Poesis een een symfonische Death Metal band uit het zuiden van het land. Door inspiratie te nemen uit schilderijen en literatuur lukt het de band om een brede stijl klassieke muziek te combineren met opzwepende death metal. Pictura Poesis heeft 2 toetsenisten en gebruikt om die reden ook geen backing tracks voor de orkest lijnen. Hiermee onderscheidt de band zich van veel andere symfonische bands waardoor hun liveshows ook echt live zijn.

Zwelbastard - Melodic Power Metal
ZWELBASTARD is een 4 koppige Melodic powermetalband uit Eindhoven ontstaan in 2008 met prog/heavy/ power metal invloeden.
Zij brengen letterlijk power op het podium met slepende baslijnen, bombastische drums en veel melodieuze gitaarriffs.
De band is continu bezig om de nummers nog strakker, krachtiger en melodieuzer over te brengen aan het publiek, in 2016 is er een begin gemaakt met opnames voor een album...


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2022 Stichting ZwareMetalen