IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Dynamo Metalfest, 17+18 juli 2020
Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 29-09-2019 17:37 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

Ook dit jaar weer twee dagen.

Vier bands die reeds bekend zijn:

Sepultura
Heaven Shall Burn
Jinjer
Beast in Black

Kaarten voor beide dagen zijn 59 Euro.


En niet geheel onbelangrijk, er is een VIP dek.

Spannender kunnen ze het tot nu toe niet maken.
Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden.


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 26-06-2020 19:52 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

Ach, fuck it.
Ik wil wat doen in mijn vakantie.

Tickets gekocht voor het streamgedoe in de ijsbaan onder het genot van wat bier en als ik het goed heb wat bbq gedoe.

Voor dat geld zien we wel wat het wordt.[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 26-06-2020 19:53]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 26-06-2020 19:59 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit bericht

quote:
Niets doen lukt ons niet
We gaan streamen en jij kunt erbij zijn!

Niks doen vanwege corona? Lukt ons niet! Dus we zijn heel blij dat we kunnen aankondigen dat we toch een soort van festival zullen organiseren op 17 en 18 juli, volgende maand dus, in het weekend dat we eigenlijk Dynamo Metalfest zouden doen. Je ziet wel meer festivals nu komen met een stream met archiefopnames. Wij hebben zes bands bereid gevonden om een nieuwe set te gaan spelen. Dat doen ze vanuit de Effenaar in Eindhoven. Maar daar kan geen publiek bij aanwezig zijn. Dus hebben we het Ijssportcentrum bereid gevonden om de deuren te openen voor 100 bezoekers per dag. We willen zoveel mogelijk verschillende mensen de gelegenheid geven om hierbij, met ons, aanwezig te zijn dus er zijn geen combi tickets verkrijgbaar.

Wat kun je verwachten? Nou, onze fameuze artiesten-lounge barbecue met de Bacon Explosions zal nu ook toegankelijk zijn voor iedereen bijvoorbeeld, er is bier, we hebben een groot scherm waarop de bands te zien zullen zijn en we zullen live reportages maken en de bands interviewen voor LNTV. Oh ja, en met 100 man is er plek zat voor alle noodzakelijke covid-19 maatregelen die we in acht dienen te nemen. Maar dat is dan ook de max. Heb je geen zin om naar de ijsbaan te komen (we kunnen ons het haast niet voorstellen), dan kun je de livestream gewoon vanuit je tuin, vanaf je bank, of waar dan ook met een internetverbinding gratis kijken, onder andere via loudnoise.tv, ons online tv-kanaal waar we ook iedere donderdagavond een metalprogramma verzorgen.

Ok, allemaal leuk en aardig maar welke bands spelen er dan? We hebben niet de minste Nederlandse bands geprogrammeerd! De volledige line up is Legion Of The Damned, Heidevolk, Martyr, Graceless en last but not least Inferum (er wordt nog 1 band later toegevoegd)! En er zullen bijdragen zijn van diverse bands die op het festival zouden spelen. Maar wat dat verder inhoudt, daar komen we later op terug. Kaarten voor het bijwonen van dit exclusieve 'festival' op de Ijsbaan kosten 12,50 en maar we hebben ook bundels met een exclusief 'i was there'-t-shirt die je alleen in de voorverkoop kunt kopen. Zo'n bundel van ticket met exclusief shirt kost 32,50 euro. De voorverkoop start op vrijdag 19 juni. We verwachten dat de tickets hard zullen gaan, dus wacht niet te lang.

Overigens komt de opbrengst van de kaartverkoop voor het grootste deel ten goede aan de bands dus je steunt niet alleen ons maar vooral ook de bands. We zien je graag op 17 of 18 juli in Eindhoven! Als je al een ticket had voor Dynamo Metalfest, dan blijft die gewoon geldig voor volgend jaar. via ticketmaster.nl kun je inzien wat je opties zijn met betrekking tot je ticket.


Op 3 december 2020 13:52 schreef faalhaas het volgende: Het is duidelijk dat wij er andere parameters op nahouden.


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2021 Stichting ZwareMetalen