IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2
Auteur:
Topic : Boy Love Day Volgende pagina
Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 20-06-2003 23:42 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

Welnu, dit ligt ongetwijfeld vrij gevoelig en het is een vrij volwassen onderwerp. Maar ik wou het toch even peilen.

quote:
Liefde voor jongens centraal op Boy Love Day

Uitgegeven: 19 juni 2003 17:53
Laatst gewijzigd: 19 juni 2003 17:58

ROTTERDAM - Op een geheime locatie in Nederland wordt zaterdag 21 juni de International Boy Love Day (IBLD) gehouden, de samenkomst van pedofielen uit Nederland en België. Ruim veertig pedo's worden er verwacht. De belangstelling voor deze bijeenkomsten groeit omdat pedofielen, door verscheidene affaires de afgelopen jaren, zich steeds meer de paria in de samenleving voelen, stellen Pieter (35) en Roel (26).

Beiden voelen de hete adem van de samenleving in de nek,
omdat seksueel contact met minderjarigen wettelijk is verboden. Ze zeggen geen seksueel contact met jongens te hebben, maar willen in geen geval hun echte namen op papier terugzien. Pieter organiseert de Boy Love Day en Roel is een van de vaste bezoekers van de bijeenkomsten die zijn bedoeld om jongens tussen de 6 en 15 jaar te eren en "samen te praten over onze liefde voor hen".

Honkbalknuppels

Met weinig anderen kunnen ze daar in alle openheid over praten. Waar de hetero en homo de liefde voor iemand in alle openheid kan tonen, moeten pedo's zich stil houden en terugtrekken in de anonimiteit, is hun stelling. Daarom wordt de IBLD op een geheime plaats gehouden, "om niet onverwachts geconfronteerd te worden met mensen met honkbalknuppels".

Internet

Internet is daarom een anoniem medium bij uitstek waarop pedofielen hun toevlucht zoeken om met elkaar te schrijven over onder meer de jongens die ze tegenkomen en de gevoelens die ze daarbij hebben. Dat sommige mensen bijeenkomsten als de Boy Love Day afstotelijk vinden, kan Pieter zich wel voorstellen. "Het is begrijpelijk, maar de Boy Love Day is geen bijeenkomst voor kinderverkrachters of criminelen, er zijn ook pedofielen die alleen willen praten over liefde voor jongens. Wat dat betreft zijn wij 'gewoon anders'. Het gaat om de esthetiek van een kind, de schoonheid, het verwonderlijke en het enthousiasme", zegt Pieter.

"Maar dat mag ook weer geen dekmantel zijn voor de seksuele gevoelens die we toch ook voor jongens hebben", geeft Roel toe. Traditioneel worden tijdens de IBLD blauwe kaarsen gebrand, de kleur van jongens. "Maar door de hetze rond pedo's doen we dat niet meer", aldus Pieter. Kinderen zijn in principe niet aanwezig op de bijeenkomst, al weet Roel zich wel een Boy Love Day te herinneren waar iemand een jongetje bij zich had. "Die kreeg natuurlijk veel te veel aandacht."

Kinderverkrachters

Kinderverkrachters zijn volgens Pieter niet welkom op het 'feest', "maar we kunnen niet voorkomen dat er pedofielen zijn die ooit met justitie in aanraking zijn geweest". Roel en Pieter hebben zelf ooit wegens hun geaardheid op het politiebureau gezeten. Pieter wegens naaktfoto's en Roel omdat hij te intiem met een jongen was geweest.

"Ik kan mezelf wel beheersen als ik met jongens omgang heb", beweert Pieter, "zoals ook een gynaecoloog zich kan beheersen als hij een vrouw onderzoekt." Maar beiden vinden wel dat een zekere intimiteit met jongens eigenlijk moet kunnen. Ze wijzen op allerlei onderzoeken waarin wordt beweerd dat seksueel contact tussen ouderen en jongeren niet per definitie schadelijk voor het kind hoeft te zijn. Er zijn overigens heel veel onderzoeken die het tegendeel beweren. "We blijven ons gedragen binnen de wet", geeft Pieter aan, om daarna lachend te vertellen dat er wel eens een politieman op een IBLD is geweest.

Boy Love Day

De Boy Love Day wordt twee keer per jaar gehouden, in principe rond de zonnewende op 21 juni en 21 december. Gasten zijn er uit alle leeftijdsgroepen, ook getrouwde mannen laten zich zien omdat ze er thuis al helemaal niet over kunnen praten. Pedagoge Ireen van Engelen uit Amsterdam volgt de pedofielen al circa tien jaar, de laatste jaren vooral via internet.

Ze schreef onder meer een boek over pedofilie. De bijeenkomst van zaterdag wijst ze resoluut van de hand. "Veel pedofielen uit mijn onderzoek zijn als kind seksueel misbruikt, affectief verwaarloosd of anderszins mishandeld. Het ontwikkelen van pedofiele gevoelens kan daar het gevolg van zijn. Ze moeten door behandeling tot het inzicht worden gebracht dat kinderen onherstelbare schade kunnen oplopen door seks met een volwassene."

Hoogleraar R. Bullens verbonden aan de forensisch psychiatrische polikliniek De Waag in Amsterdam, bekritiseert de geheimzinnigheid rond de Boy Love Day. "Als ze tijdens zo'n bijeenkomst geen jongens lastigvallen is het niet erg, maar als ze voorbereidingen treffen om ervaringen en adressen uit wisselen en nieuwe methodieken bespreken is het een kwalijke zaak", aldus Bullens.

"Het feit alleen al dat de dag op een geheime locatie wordt gehouden, geeft al aan dat ze dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Als ze echt in het ontwikkelingsbelang van jonge kinderen menen te handelen, moeten ze dit in het openbaar en transparant voor iedereen doen."


Persoonlijk vind ik dat de organisatoren van 'Boy Love Day' mogen worden opgehangen aan de hoogste boom. Niets is zo onbeschermd en kwetsbaar als een kind en als je zo'n kind confronteert met zeer volwassen seksuele fantasieën, neigingen en voorkeuren beschadig je zo'n kind. Ik hoop dat de stichting Martijn (stichting voor pedofielen) zo snel mogelijk ontbonden wordt omdat zoiets de schijn van legitimiteit aan dit soort destructieve praktijken geeft. Als je je afrukt bij de gedachte aan je kleine neefje, OKAY, maar laat het daarbij. Opsluiten en mijden, en bij evt. overtredingen aan de schandpaal nagelen.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 21-06-2003 0:20 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Ben het in eerste instantie met Dwaallicht eens, maar wat vind ge van de Bonobo apen die 98% genetische gelijkenis vertonen met de mens en waar pedofilie schering & inslag is?


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


bazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 21-06-2003 0:25 by bazzio Wijzig reactieProfiel van bazzioQuote dit bericht

quote:
Op 21 juni 2003 0:20 schreef Mutilator het volgende:
Ben het in eerste instantie met Dwaallicht eens, maar wat vind ge van de Bonobo apen die 98% genetische gelijkenis vertonen met de mens en waar pedofilie schering & inslag is?


Ja oké, maar wij hebben een stel hersens meegekregen (alhoewel sommige niet echt).
Ben het overigens helemaal met Dwaal eens. Een langzame dood voor die gore klootzakken.


Bazzio Attacks!!!


SQT
Usericon van SQT
Posted 21-06-2003 0:28 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 21 juni 2003 0:20 schreef Mutilator het volgende:
Ben het in eerste instantie met Dwaallicht eens, maar wat vind ge van de Bonobo apen die 98% genetische gelijkenis vertonen met de mens en waar pedofilie schering & inslag is?

a) Zouden die kinderaapjes daar psychische problemen mee krijgen? (ik weet het niet, ik ben geen dierenpsycholoog)
b) Zij doen dat, zij lijken op ons, mogen wij dat (wetend wat we de kinderen aandoen) dan ook?


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 21-06-2003 0:31 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Echt zieke lui

Pik afhakken!

Goeie actie:

http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?s=&threadid=75265


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 21-06-2003 1:20 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 21 juni 2003 0:28 schreef SQT het volgende:
...
b) Zij doen dat, zij lijken op ons, mogen wij dat (wetend wat we de kinderen aandoen) dan ook?


Goede vraag ; makkelijk antwoord natuurlijk; iemand die ik ken die met verkrachte kids werkt geeft ook aan dat deze kinderen nogal contactgestoord worden; zeer snelle woedeaanvallen enzo om nog maar te zwijgen over de fysieke sporen... castratie voor de pedo's dus


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 21-06-2003 9:49 by Vampie Wijzig reactieProfiel van VampieQuote dit bericht

Ik kan dit niet eens lezen zonder pislink te worden.Van kinderen blijf je met je poten af! Punt!


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 21-06-2003 10:10 by Dwaallicht Wijzig reactieProfiel van DwaallichtQuote dit bericht

quote:
AMSTERDAM - Tegen Joop Schafthuizen, de levenspartner van Gerard Reve, is anderhalf jaar cel geëist voor de rechtbank van Gent. Schafthuizen heeft bekend dat hij een minderjarige buurjongen seksueel heeft betast.

Maar Justitie in Gent heeft laten weten dat wat haar betreft anderhalf jaar voorwaardelijk acceptabel is, omdat Schafthuizen een bekentenis heeft afgelegd en zich laat behandelen door een psychiater. Als de rechtbank daartoe besluit, zal Schafthuizen zich kunnen blijven wijden aan de noodzakelijke verzorging van Gerard Reve.
De ouders van de jongen eisen een schadevergoeding van 10.000 euro, omdat zij zich door de vele publiciteit over de zaak genoodzaakt voelen te verhuizen uit Machelen-aan-de- Leie, waar Schafthuizen de jongen in 2001 misbruikte, al sprak Schafthuizen zelf in dit verband over 'een pielemuisje bewonderen'.
Door de ophef over Schafthuizens optreden ging de Belgische koning Albert eind 2001 niet over tot de uitreiking van de Prijs der Nederlandse Letteren aan Reve.


Twee Nederlandse sodomieten die zijn opgerot naar Vlaanderen... Onbegrijpelijk dat ze al die jaren op vrije voeten zijn gebleven.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 21-06-2003 10:29 by Slechtheid Wijzig reactieProfiel van SlechtheidQuote dit bericht

Hmz, schijnbaar heeft nog niemand iets over het schandaal in Weert gehoord...


Vampie
Firewalking
Usericon van Vampie
Posted 21-06-2003 11:42 by Vampie Wijzig reactieProfiel van VampieQuote dit bericht

Het Rotterdamse gemeenteraadslid Michiel Smit van Nieuw Rechts (voormalig Leefbaar Rotterdam) én raadslid van de deelgemeente Feijenoord Florens van der Kooi, leider van de Nieuwe Nationale Partij (NNP), hebben het Actiecomité STOP MARTIJN opgericht. De naam verwijst naar de pedofielenvereniging Martijn, de Nederlandse belangenvereniging voor pedofielen.

Smit en Van der Kooi willen dat justitie de vereniging Martijn vervolgt. Directe aanleiding voor de oprichting van het actiecomité is de International Boy Love Day (IBLD) voor pedofielen, die vandaag op een geheime locatie in Nederland wordt gehouden.

De vereniging Martijn is in Nederland niet verboden. Op de website van de club staat te lezen dat deze is opgericht in 1982, en strijdt voor de acceptatie van pedofiele relaties. Dit houdt in: het wederzijds als plezierig ervaren relaties tussen jongeren en ouderen waarbij eventueel seks in het spel is. De vereniging geeft ook een blad uit, OK-magazine geheten; een informatiemagazine over vriendschappen, relaties, liefde en seks tussen jongeren (kinderen of tieners) en oudere personen en over de problemen die er in onze maatschappij over ontstaan.

Het actiecomité STOP MARTIJN vindt pedofilie moreel verwerpelijk en heeft tot doel om deze praktijken te stoppen, aldus de twee oprichters. Komende dinsdag zal het comité bij justitie aangifte doen tegen Martijn.

De organisator van de IBLD, ene Pieter die uit angst voor de hetze tegen hem niet met zijn volledige naam naar buiten wil komen, zegt dat het comité maar actie moet gaan voeren: "De actiegroep gaat er vanuit dat de vereniging en de IBLD blijkbaar middelen of inlichtingen verschaft aan pedofielen en daardoor pedofilie uitlokt. Maar dat is niet het geval. Wij willen pedofilie juist bespreekbaar maken. Bovendien is het wettelijk nog steeds niet strafbaar om pedofiel te zijn, wel als je die geaardheid praktiseert."

(bron:FoK!)


Some cause happiness wherever they go , others whenever they go


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 21-06-2003 13:35 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

Ach jee.. Smit zal weer eens niet in de publiciteit willen komen...



MBMarduk
Este usuario está muerto. Q.E.P.D.
Usericon van MBMarduk
Posted 21-06-2003 14:14 by MBMarduk Wijzig reactieProfiel van MBMardukQuote dit bericht

GVD, hebben ze al een BELANGENVERENIGING???
*schudt hoofd* Guess that makes for an easier target. Effe locatie SMS-es naar de lokale NVU-fractie.


Claw
GRAFSTEEN DIAGRAMMEN!
Usericon van Claw
Posted 21-06-2003 14:38 by Claw Wijzig reactieProfiel van ClawQuote dit berichthttp://www.aardtmann.tk/

*wacht met smart op de Internationale Seriemoordenaars Dag*


Death Metal heerscht! Check de nieuwe Suffocation en Prostitute Disfigurement!!! (Veel beter dan Doom Metal )


SQT
Usericon van SQT
Posted 21-06-2003 15:06 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 21 juni 2003 9:49 schreef Vampie het volgende:
Ik kan dit niet eens lezen zonder pislink te worden.Van kinderen blijf je met je poten af! Punt!

Inderdaad
Zoals Dwaallicht al zei, fantaseren mag altijd, maar zoiets uitvoeren en daarmee een kind psychisch (en eventueel lichamelijk) om zeep helpen is een van de ergste misdaden die je kan begaan. Ik snap ook niet hoe je het voor elkaar krijgt een kind te verkrachten terwijl het schreeuwend of met afgeplakte mond voor je ligt. Een liefde voor kinderen maar geen geweten.
Dierproeven op kinderverkrachters, meneer Balkenende, voer dat eens even door.


R.
Usericon van R.
Posted 21-06-2003 15:10 by R. Wijzig reactieProfiel van R.Quote dit bericht

DIe mensen kunnen er ook niks aan doen dat ze ziek zijn.


SQT
Usericon van SQT
Posted 21-06-2003 15:12 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Maar wel dat ze die praktijken ten uitvoer brengen. Ik heb het over kinderverkrachters, niet over pedofielen, die vormen verder geen bedreiging voor de kinderen.


R.
Usericon van R.
Posted 21-06-2003 15:15 by R. Wijzig reactieProfiel van R.Quote dit bericht

Mijn oom was zelf pedo terwijl ie getrouwd was, heeft zelfmoord gepleegt omdat ie het zelf verschikkelijk vond om met dat gevoel te leven. voor die drugsverslaafde komen er wel 100den afkickcentrums maar voor dit soort mensen niet. belachelijk.

En ja, ik ben inderdaad tegen een nationale kinderporno dag.


SQT
Usericon van SQT
Posted 21-06-2003 15:26 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Dat is goed klote voor je oom zeg, gecondoleerd.

Maar denk je dat pedofilie-afkickcentra zouden helpen? Bij drugs gaat het erom (weer) te kunnen leven zonder bepaalde stoffen nodig hebben, maar denk je echt dat je zo'n gevoel (pedofilie) kunt kwijtraken? Zou dat niet gewoon op hypnose of manipulatie neerkomen? En dan zul je ook nog eens gaan zien dat er weer mensen komen die gaan pleiten voor een homofilie-afkickcentrum, "want dat is ook niet maatschappelijk verantwoord."
Misschien heb ik het mis hoor, dat zou goed kunnen, maar zouden er eventueel andere 'oplossingen' zijn?


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 21-06-2003 15:27 by Dunne_Hein Wijzig reactieProfiel van Dunne_HeinQuote dit bericht

sick sick SICK




is dus de omslag van dat pedomagazine...


I can't shoot straight unless I've had a pint!


Dunne_Hein
stfu Donny
Usericon van Dunne_Hein
Posted 21-06-2003 15:31 by Dunne_Hein Wijzig reactieProfiel van Dunne_HeinQuote dit bericht

quote:
Op 21 juni 2003 15:26 schreef SQT het volgende:

Maar denk je dat pedofilie-afkickcentra zouden helpen?


Chemisch castreren


I can't shoot straight unless I've had a pint!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 21-06-2003 15:33 by Iskariot Wijzig reactieProfiel van IskariotQuote dit bericht

quote:
Op 21 juni 2003 15:31 schreef Dunne_Hein het volgende:
Chemisch castreren
Ik denk dat het bij de meeste daar al te laat voor is...


SQT
Usericon van SQT
Posted 21-06-2003 15:37 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Die omslag doet wel heel erg denken aan een blad met kinderporno, hoewel ik me dat echt niet kan voorstellen. Dan vraag ik me wel weer af wat je in zo'n blad plaatst.


NolthuarII
Tijd maak je!
Usericon van NolthuarII
Posted 21-06-2003 15:43 by NolthuarII Wijzig reactieProfiel van NolthuarIIQuote dit bericht

quote:
Op 21 juni 2003 15:31 schreef Dunne_Hein het volgende:
Chemisch castreren


Dat frustreert alleen nog maar meer en dan daar wordt het erger van bij de meesten(voor zover ik weet) aangezien je dan niet van je gevoel af bent.

Bannen die hap! Van zo'n bijeenkomst kom je niet van je probleem af. Verplicht naar de psychiater etc.


bonobo
drs.
Usericon van bonobo
Posted 22-06-2003 0:01 by bonobo Wijzig reactieProfiel van bonoboQuote dit berichthttp://www.moslimswiththeirlimbschoppedoff.gr/eatfun.htm

Moeilijk, moeilijk , moeilijk.. Bonobo vindt dat die fucking pederasten moeten worden vergast in de goede oude Auschwitz-stijl om hun lichamen daarna ten toon te stellen in het Stedelijk museum te Amsterdam. Aan de andere kant heeft bonobo ook een grafhekel aan kinderen. Kinderen zijn de dieven, junks en bedelaars van de toekomst en wij moeten geen kans onbenut laten om hun leven zo zuur mogelijk te maken opdat zij alvast worden bestraft voor hun latere wandaden.

Iemand vroeg laatst aan mij hoeveel kinderen zij moesten nemen. Ik zei 'twee', want dan kun je hun hoofden tegenelkaar bonken.


Nog steeds een drummer + bassist gezocht voor een waardige death metal band met accipiter op gitaar. Stijl: uiterst duistere, technische death metal met invloeden van Morbid Angel, Winter, Excommunion en Candlemass; randstad e.o. - evil_bonobo@hotmail.com


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 22-06-2003 10:08 by ghoulliette Wijzig reactieProfiel van ghoullietteQuote dit bericht

en was het leuk?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-06-2003 15:43 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 20 juni 2003 23:42 schreef Dwaallicht het volgende:
Welnu, dit ligt ongetwijfeld vrij gevoelig en het is een vrij volwassen onderwerp. Maar ik wou het toch even peilen.



Persoonlijk vind ik dat de organisatoren van 'Boy Love Day' mogen worden opgehangen aan de hoogste boom. Niets is zo onbeschermd en kwetsbaar als een kind en als je zo'n kind confronteert met zeer volwassen seksuele fantasieën, neigingen en voorkeuren beschadig je zo'n kind. Ik hoop dat de stichting Martijn (stichting voor pedofielen) zo snel mogelijk ontbonden wordt omdat zoiets de schijn van legitimiteit aan dit soort destructieve praktijken geeft. Als je je afrukt bij de gedachte aan je kleine neefje, OKAY, maar laat het daarbij. Opsluiten en mijden, en bij evt. overtredingen aan de schandpaal nagelen.


Ja, die mensen moeten flink gestraft worden.
Maar ook die dikke vette rijken die naar Thailand vliegen voor een potje kindersex. Die mogen de dans ook absoluut niet ontspringen. En ook die goorlappen niet die bijv. kazaa lite volzetten met die zooi.


Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen