IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Dope Games Part IV Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-04-2008 11:10 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 23 april 2008 10:48 schreef Ralph Plug het volgende:
Gisteren GTA IV besteld, zal mij benieuwen. Tot die tijd vermaak ik me nog wel even met Civilization IV.

En natuurlijk WoW en Guild Wars.
GTA IV niew top PC neem ik aan


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 11:14 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Gaat ie niet trekken ben ik bang. Daarnaast speel ik dat soort games altijd toch liever op de console.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 23-04-2008 11:14 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Dat duurt nog wel even, voor die op PC uit is.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-04-2008 11:18 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ja daar baal ik van ..

GTA SA zo onderhand wel gezien ..

Weet iemand of Vice City goed draait op Vista? Anders koop ik die eerst.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 11:19 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Zal toch haast wel, als SA goed draait?


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-04-2008 14:22 by Schaep Profiel van Schaep

Kom op mensen, ga hem spelen, jullie zijn nog niet te laat!

Koop hem voor 20 euro op Bol.com, download hem op je Xbox 360 of speel hem gewoon op je Xbox.



Tim Schaeffer is de koning.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 14:24 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Wat, SPEEL WAT?

Psychonauts?
Sam & Max?

WATTTTTT?


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-04-2008 14:25 by Schaep Profiel van Schaep

Psychonauts, zie het jongetje.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 14:28 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Ik dacht het al maar wist het niet zeker.

Vet spel idd!


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-04-2008 15:01 by Schaep Profiel van Schaep

Brussel wil regels voor verkoop videogames

BRUSSEL - De Europese Commissie wil regels voor de verkoop van videogames aan kinderen. Brussel gaat met de industrie in gesprek over een gedragscode voor verkoop aan minderjarigen van games die bedoeld zijn voor volwassenen. Die moet er binnen twee jaar komen.

Dat heeft de Commissie, het dagelijks bestuur van de EU, dinsdag gemeld. Aanleiding voor het pleidooi is de toegenomen zorg over de effecten van geweld in videospelletjes op het gedrag van kinderen of pubers. De Commissie verwijst naar het bloedbad dat een Finse jongen afgelopen november op zijn school aanrichtte. Daarbij kwamen zes kinderen en twee volwassenen om.

Volgens de Commissie is de gemiddelde leeftijd van de gamers 23. De spelen zijn daar op gericht en vaak te gewelddadig voor minderjarige jongeren. De classificaties op de spelletjes blijken bovendien vaak averechts te werken. Waarschuwingen voor geweld, of leeftijdsadviezen, zijn voor kinderen soms juist een reden een spelletje te kopen.

Tweede Kamer

In Nederland wil de Tweede Kamer een verbod op zeer gewelddadige spelletjes, zoals Manhunt 2. Een Kamermeerderheid heeft minister Ernst Hirsch Ballin van Justitie vorig najaar gevraagd of hij daartoe de wet kan aanscherpen.

De minister liet eerder weten dat hij Manhunt 2 op basis van de bestaande wetten niet kon verbieden. Hij kan er slechts voor zorgen dat het gewelddadige spel niet aan jongeren onder de zestien jaar wordt verkocht.

Zelfregulering

Hirsch Ballin zei vorig jaar ook dat hij geen vertrouwen meer had in zelfregulering en de "goede voornemens" bij verkopers en fabrikanten. Verkopers die willens en wetens gewelddadige spelletjes aan (te) jonge kinderen verkopen, zullen via het strafrecht harder worden aangepakt, aldus Hirsch Ballin vorig jaar juni.

In de Europese branche van videospelen gaat ongeveer 7,3 miljard euro per jaar om. De spelletjes kunnen steeds vaker via internet of mobiele telefoons gespeeld worden. De inkomsten van de branche zijn al hoger dan die van de bioscopen in Europa.

[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 23-04-2008 15:02]


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 15:02 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Is het nou nog niet gedaan met dat gezever?


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-04-2008 15:07 by Schaep Profiel van Schaep

Juíst niet.

Dijsselbloems tweede kans

15 april 2008

Jeroen Dijsselbloem van de PvdA staat bekend als de Jack Thompson van de Lage Landen, de Nederlandse Hillary Clinton, kortom; een vijand van het gamersdom. Maar verdient de politicus deze benaming wel? Helemaal nu lieden zoals Hirsch Ballin rondlopen met concrete plannen om `ontoelaatbare mediacontent’ te verbieden, lijkt Dijsselbloem nog een behoorlijke softy als het games aangaat. Aangezien wij van de PU verantwoordelijk zijn voor z’n slechte reputatie, hebben we de heer Dijsselbloem een kans gegeven om in een gunstiger daglicht te komen te staan. Of hij die grijpt, lees je hier…

Omdat Freek journalistiek studeert en ik mezelf (in theorie) journalist mag noemen, waren wij de aangewezen personen om de heer Dijsselbloem subtiel opdringerig aan de tand te voelen. Onze ervaring met het binnenstebuiten keren van politici zou ervoor moeten zorgen dat we daadwerkelijke antwoorden zouden krijgen, in plaats van dat eeuwige er-omheen-gedraai waar de regeerders van ons land bekend om staan. En we kregen inderdaad wat we wilden…

Stigma

De heer Dijsselbloem is zich bewust van het stigma dat hij draagt: `Ik word een beetje gezien als een boeman onder jullie gamers, of niet?’ Blijkbaar zag de man de humor er wel van in en dat vond ik op mijn beurt ook wel weer grappig.
‘Nou, die rol heeft Hirsch Ballin inmiddels een beetje overgenomen,’ reageerde ik, maar zonder opluchting aan de kant van Dijsselbloem op te merken. Hij leek eerder een tikkeltje teleurgesteld, of zag ik dat nou verkeerd?
Hoe dan ook, meneer Dijsselbloem had niet veel tijd en wij hadden wel veel vragen. Dus nam Freek zijn lijstje voor zich en gingen we er eens goed voor zitten.

Moraalridder

Als eerste wilden we een paar controversiële games de revue laten passeren, eigenlijk om de PvdAer zijn gamekennis te testen. Het is per slot van rekening niet geheel onbelangrijk om iets te weten over de spellen waar je als politicus wat op te zeiken hebt. Als eerste Bully:
`Het ging mij in de eerste plaats om de leeftijdsgrens, die ik simpelweg veel te laag vond. Ten tweede was er de context van de school. We kampen al jaren met het probleem pesten en om dit gegeven te misbruiken als amusement, vond ik zeer ongepast. Ik heb ook het idee dat ze in de uiteindelijke versie het pesten een stuk minder belonend hebben gemaakt. Ze hebben het spel wat “liever” gemaakt.’
Toen Freek vroeg wat Dijsselbloem zelf van de game vond, zei hij botweg: `Ik vond het eigenlijk ontzettend saai.’
Ik vroeg Dijsselbloem vervolgens of hij zich al zorgen maakte over de release van GTAIV, maar de politicus was niet op de hoogte van deze toekomstige kraker. `Zit er iets in waar ik me als moraalridder druk om moet maken?’ Toen ik half glimlachend deze opmerking begon te noteren, lachte de man en zei: `Ja kijk, dat schrijft ie snel op!’

Te saai voor Dijsselbloem

Nu wist ik uit mijn eerdere interview dat Jeroen Dijsselbloem zelf ook kinderen heeft, en Freek en ik vroegen ons af onder wat voor naziregime zij games mogen spelen. Óf ze überhaupt wel mogen gamen… `Mijn kinderen zijn 9 en 12 en we hebben thuis een Xbox staan plus heel veel games, waar binnenkort waarschijnlijk een Wii bijkomt. We maken afspraken over hoelang ze mogen gamen. Meestal komt dat neer op een uurtje, ofzo, maar ze mogen wel langer televisie kijken.’
Toen ik vroeg waarom dit verschil maakt, zei Dijsselbloem: `Tja, gamen is veel actiever en dat merk je ook. Mijn kinderen mogen dan ook echt niet computeren voordat ze gaan slapen, want het is veel moeilijker om dit naast je neer te leggen zodra je je kussen raakt. Als ik, voordat ik naar bed ga, achter de PC heb gezeten, dan zie ik dat scherm ook nog steeds voor mijn ogen langskomen.’ Dijsselbloem illustreert dit door zijn wijsvingers voor zijn ogen op en neer te bewegen.
Op de vraag of hij wel eens mee gamed met zijn kinderen, antwoordt hij: `Ik heb het wel eens gedaan, maar vind het te saai en verveelde me al snel.’

Gamesector volwassen

Natuurlijk is een van de meest brandende vragen of Dijsselbloem het eens is met Balins idee om bepaalde media gewoon te verbieden, mocht dat volgens de politiek nodig zijn: `In principe ben ik voor het vrijelijk uiten van je mening, dus ook middels games of films. Maar ik vind dat de gamesector een volwassen industrie is en zich ook zo moet gedragen. Het is prima dat ze zelfregulerend zijn wat betreft ratings, maar dan moeten ze games wel naar behoren beoordelen. Doen ze dat niet en moet de politiek zich ermee bemoeien, dan mogen we ons het recht ook behouden om bepaalde titels te verbieden. Ik hoop dat het nooit zo ver zal komen.’
`Is het gamegedrag van kinderen niet gewoon de verantwoordelijkheid van de ouders?’ vraagt Freek.
`Mijn kinderen kijken vaak naar dat superirritante Nickelodeon. Nu is er ook een tekenfilmpje waar voortdurend in geboerd wordt. Moet ik er dan bij gaan zitten en elke keer als zo’n ventje boert zeggen: “Bah, dat is vies” of “Dat is niet netjes, hoor”? Dat werkt niet. Nu er zoveel media is, overal waar je kijkt, moeten wij ouders ons erbij neerleggen dat we veel minder controle hebben op de omgeving van onze kinderen.’
`En dus ligt de verantwoordelijkheid bij de game-industrie?’
`Ja. Als ik een televisie van Phillips koop die morgen ontploft, dan is dat de verantwoordelijkheid van Phillips, toch?’

Mr. Nice Guy of Satan?

Na ongeveer anderhalf uur geluld te hebben, vonden we het wel welletjes. We schudden de heer Dijsselbloem de hand en beloofden een net artikel over het gesprek te schrijven. Of het zijn reputatie zal lijmen, dat ligt natuurlijk allemaal aan jullie. Wij gaan ons in ieder geval concentreren op die Hirsch Ballin, want dat schijnt toch een enorme modderfokker te zijn…

Edit: De nieuwe Zelda-film wordt de shit!

http://movies.ign.com/dor/articles/863515/legend-of-zelda-movie-trailer/videos/legendofzelda_filmtrailer_040108.html

[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 23-04-2008 15:25]


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-04-2008 16:09 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Ghehe, wat een Jan-Jaap, die gast.

En even over die Zelda film: dat was een 1 april-grap van IGN. Ik heb echter het knagende gevoel dat daar de kous niet mee af is.

Los van het feit dat die trailer (en de muziek erbij) wel erg fucking cool is, heeft dat ding een eigen, afgeschermde IMDB-pagina met de vermelding van een release in 2009, en zo kom ik nog wel meer tegenstrijdige berichten tegen waardoor ik het niet meer weet.

Hoop in ieder geval dat die film er komt, lijkt mij vet.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-04-2008 16:14 by Schaep Profiel van Schaep

Dat het een 1 april-grap was wist ik, maar de rest nog niet! Wel erg interessant. Ik weet niet of ik een Zelda-film wel zo vet kan worden, ik wil me best laten overtuigen, maar ik heb er weinig vertrouwen in.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 23-04-2008 16:17 by Lionheart Profiel van Lionheart

quote:
Op 6 april 2008 1:03 schreef Lionheart het volgende:
Link van de trailer: http://www.tm-united.com/trailers/tmnf/



Is hier ook animo om met een paar lui van ZM tegen elkaar te gaan racen als het spel uitkomt?


Mensen ondertussen deze gratiz game al uitgeprobeerd?


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 23-04-2008 17:15 by Nimbus Profiel van Nimbus

quote:
Op 21 april 2008 1:25 schreef Nimbus het volgende:
Net even gespeeld en best leuk, tenminste uitgebreider dan het vorige deel.

Net ook wat rondes Red Orchestra gedaan, dat blijft toch echt goed. Lekker knokken met fascisten of communisten.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 24-04-2008 10:26 by Schaep Profiel van Schaep

Ik denk dat ik zo een Pocket Dream Console ga kopen.



10 x 5 cm (l x b). 2,5 "TFT kleurenscherm voor haarscherpe weergave. Kleur roze/wit. Werkt op batterijen. Los verkrijgbaar AV kabel voor TV € 4.99. Met de AV kabel is het mogelijk om de PDC op je televisie of DVD aan te sluiten. De Pocket Dream Console heeft 60 ingebouwde games (o.a. poker) die garant staan voor uren speelplezier.


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 24-04-2008 10:34 by Metalhead22 Profiel van Metalhead22http://www.last.fm/user/kledur

quote:
Op 23 april 2008 11:18 schreef Jenje het volgende:
Ja daar baal ik van ..

GTA SA zo onderhand wel gezien ..

Weet iemand of Vice City goed draait op Vista? Anders koop ik die eerst.


Doet het hier prima


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 24-04-2008 10:35 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Tanks!


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 24-04-2008 10:51 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 24-04-2008 11:00 by Schaep Profiel van Schaep

Nee, ik blijf sterk, ik koop hem niet, ik wil hem alleen maar hebben om het hebben.


JuronymouS
Usericon van JuronymouS
Posted 24-04-2008 14:25 by JuronymouS Profiel van JuronymouS

Zo dadelijk naar de winkel om te kijken of ik Time Crisis 4 voor PS3 kan scoren!


Op je knie en pijp voor genade!


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 24-04-2008 14:28 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 24 april 2008 10:51 schreef Ralph Plug het volgende:



Dat zijn veredelde lada's man.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


JuronymouS
Usericon van JuronymouS
Posted 25-04-2008 8:51 by JuronymouS Profiel van JuronymouS

quote:
Op 24 april 2008 14:25 schreef JuronymouS het volgende:
Zo dadelijk naar de winkel om te kijken of ik Time Crisis 4 voor PS3 kan scoren!


Kom ik met spel thuis gisteren, alles uitgepakt, blijken de sensoren te ontbreken...
Gelukkig nog even terug kunnen gaan naar de winkel en ze als nog gekregen.
De sensoren zijn vreselijk lelijk (evenals de oranje kleur van de GunCon3, maar dat was al bekend) en staan afschuwelijk op iedere tv. Verwacht geen slank balkje, ala Wii. Beschrijving voor plaatsing van de sensoren is ook erg beknopt. 1 maal geïnstalleerd loopt alles redelijk, al is de snelheid van het laden nogal traag, zeker aangezien er 2500 MB naar de harde schijf wordt gebraakt om het allemaal wat vlotter te laten lopen.
Graphics zien er gelikt uit en spel speelt lekker. Heb nog maar heel even gespeeld, dus kan ik er verder nog niet veel over zeggen. Wel is het waarschijnlijk het prettigst spelen als iedere speler van te voren zelf de GunCon3 calibreert aangezien iedereen anders voor de tv staat en richt.
Van het weekend proberen wat meer te


Op je knie en pijp voor genade!


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 27-04-2008 14:19 by Metalhead22 Profiel van Metalhead22http://www.last.fm/user/kledur

Denk dat ik maar weer eens aan Far Cry begin


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen