M. |
Schwarzgerät |
|
|
|
Posted 26-12-2005 16:01 by M. |
|
|
Kerststress? Heu, beetje studeren, gisteren lamsbout gegeten. Vandaag nog wat gestudeerd, vanavond kerstdineren in Het Gesprek te W.
Terrine van tamme eendenborstfilet met eendenlever, appelcompôte, en appelsiroop.
Of
Filet Américaine van wilde zalm met groene kruidenmayonaise.
****
Soepje van eekhoorntjesbrood.
****
Duivenborstje met rode portsaus, roergebakken witlof en rösti aardappelkoekje.
****
Zeebaarsfilet op de huid gegrild met lint pasta en courgettes, met coulis van
tomaat en ansjovis.
****
Kalfslendefilet met cognacsaus, geroerbakte garnalen, haricoverts en basmatirijst.
Of
Reebiefstuk met wildjus en truffelolie, hazenkroketjes, rodekool en aardappelmousseline.
****
Tarte Tatin van vijgen met stoofpeer, spoom van appel.
****
Fickt nicht mit dem Raketemensch!!
|