IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3
Auteur:
Topic : Bin Laden zet prijs op hoofd Annan... Vorige pagina
Oebe
Usericon van Oebe
Posted 13-06-2004 17:32 by Oebe Wijzig reactieProfiel van OebeQuote dit bericht

quote:
Op 9 mei 2004 17:09 schreef Chelman het volgende:
Sinds wanneer gebruiken we onze gevangenissen om stukjes verkoold DNA erin op te slaan?


Deze opmerking noopt mij tot een aantal aantekeningen:

1. Het DNA

Allereerst moet even worden vermeld dat geen van de gevonden DNA mosters is geidentificeerd als zijnde afkomstig van overblijfselen van een van de 19 door de FBI aangewezen "kapers." In het geval van de wonderlijke manouvre die "Hanjour" (een man die nog niet vertrouwd was om met een Cassna'tje op stap te mogen) met een Boeing 757-223 tussen de lantaarnpalen door het Pentagon op minder dan een landingsgestellengte hoogte (het grasveld is ongeschonden) in een zijmuur te vliegen tegenover de sectie waar wel belangrijke mensen zitten, is het DNA onder uitsluiting geidentificeerd, hetgeen wil zeggen dat het DNA dat niet bij een van de op de incomplete lijsten vermelde passagiers behoort automatisch aan de "kapers" is toegeschreven. Enkele families van de "kapers" hebben toegezegd DNA te willen afstaan, maar hieraan is verder geen gehoor gegeven. Er is uberhaupt een zeer opmerkelijke onwil om 911 te onderzoeken.

Nog steeds onopgehelderd is de vraag waarom de i.e.g. vijftal nog levende "kapers" nog steeds bij de 19 op de F.B.I. site staan, alsmede tal van vragen rond de identificatieprocedure.

2. De Gevangenis Van Discussieruimte

Volgens de berichtgeving die vlak na de aanslagen naar buiten kwamen moesten we geloven dat Mohammed Atta volgens de in zijn bagage meegenomen testament uit 1996, dat op een even wonderlijke, doch niet dezelfde wijze evenals zijn paspoort gered is van het inferno dat zich zou gaan ontspinnen op die catastrofale dinsdag in 2001, wel hebben geloofd dat zijn ontzielde maar verder ongeschonden lichaam kon worden gehaald uit een crash met een ca. 800 km/h vliegende afgetankte Boeing 767 en een met uitzonderlijk sterke en speciaal voor het WTC ontwikkelde constructiestaal vervaardigde World Trade Centre. Er volgen zelfs instructies over het dragen van handschoenen bij de wassing rond zijn geslachtsdelen en wie er allemaal wel en niet naar zijn dood gezichtje mogen komen kijken.

http://abcnews.go.com/sections/us/DailyNews/WTC_atta_will.html

Dezelfde Mohammed Atta komt overigens heel anders naar voren bij de beschrijving van zijn gedragingen in Venice, alwaar hij zijn vluchtopleiding i.e.g. gedeeltelijk heeft afgelegd. Volgens ene Daniel Hopsicker die onderzoek doet naar de gang van zaken rond Atta en Venice was Atta al een piloot.

"Atta was already a licensed pilot when he arrived in the US., with pilot’s licenses from half a dozen countries, and while at Huffman Aviation was not treated like a 'newbie' pilot, but accorded the privileges of a flight instructor.

http://www.madcowprod.com/

En het bleek volgens hem dat de verlegen, teruggetrokken, zwaar islamitische Mohammed Atta daar de beest uithing, zich lam vrat in varkensvlees, coke snoof en het zelfs voor elkaar kreeg om zijn striptease vriendin Amanda Keller zover te krijgen dat ze uit schaamte voor zijn doldwaze danscapriolen de verkering verbrak, waarna hij haar huisdieren aan flarden sneed, dus zeg maar zich gewoon een beetje low-profile gedroeg en gedeisd hield om niet voortijdig in de kraag te worden gevat.

http://www.911forthetruth.com/

3. Gevangenissen in praktijk.

Gevangenissen in praktijk worden niet gebruikt om mensen of restanten van mensen IN OP te slaan, maar worden gebruikt om OP mensen of restanten van mensen IN te slaan.

Ik dacht dat dat nu wel een beetje duidelijk geworden was. Na Facitility 1391 in Israel en het evenbeeld in de Abu Guhraib, of Camp Cropper of elders in Iraq door Amerikanen, Engelsen (waaraan Nederlanders uitleveren) Polen en Australiers of in Guantanamo, of in verscheidene kampen in Afghanistan en onze per definitie weinig overtuiging behoevende aannames dat dit door niet Westerse regiems elders ook gebeurt kunnen we veilig aannemen dat van overdrijving hier geen sprake is, eerder een understatement.

[Dit bericht is gewijzigd door Oebe op 13-06-2004 17:38]


Paul
GOD
Usericon van Paul
Posted 14-06-2004 8:32 by Paul (Administrator) Wijzig reactieProfiel van PaulQuote dit berichthttp://https://www.brainoverload.nl/

quote:
Op 8 mei 2004 10:48 schreef M. het volgende:
Die landen haten de VN, omdat de VN op principes huldigt als scheiding tussen kerk & staat, democratie, vrijheid van meningsuiting, (gelijke) mensenrechten voor iedereen, etcetera. De wereldorde waar de VN voor staat heeft niets te maken met een wereldorde zoals de meeste Afghanen, Iranezen of Saudi's hem zien.

Het gaat dus niet om 'toch nog meedraaien' -- die mensen/landen zijn zo principieel tegen de VN, daar wíllen ze helemaal niet in 'meedraaien'.
Dan moeten ze er geen lid van worden.


Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen