IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Auteur:
Topic : Zuiver het horrortopic! (Het grote zombie topic des Wims) Vorige pagina | Volgende pagina
De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 09-02-2013 22:08 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nlEn dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 24-02-2013 13:34 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nlIk heb gegniffeld, nogal zelfs.
En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 08-07-2013 2:38 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

World War Z was nog slechter dan ik verwacht had. Ik had geen hoge verwachtingen en nog viel het tegen. Vooral het einde was te saai voor woorden terwijl ze dat zelfs opnieuw hebben opgenomen. Het originele einde had de titel nog kunnen rechtvaardigen (een massaal gevecht tussen mens en zombie op het rode plein in Moskou) nu bleef een daadwerkelijke oorlog helemaal uit. Naast de titel heeft deze film ook niks met het boek te maken, maar dat hadden we wel kunnen raden toen werd aangekondigd dat het een PG-13 film zou worden.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


ColdheartMinor
Oink! Oink!
Usericon van ColdheartMinor
Posted 11-07-2013 22:05 by ColdheartMinor Wijzig reactieProfiel van ColdheartMinorQuote dit bericht

quote:
Op 4 december 2012 10:47 schreef Silence het volgende:
Zag gisteren hier reclame voor:

Weer eens wat anders.


Net gekeken. Eerlijk toegegeven, vermakelijke film, met geinige momentjes. Maar inderdaad wel een hoog Twilight gehalte, denk ik. (Films zelf nog nooit gezien) Maar vind het hele concept met zombie apocalyps door de ogen van een zombie wel wat hebben, in combinatie met herinneringen e.d. Moeten ze meer mee doen.

Iemand trouwens nog tips in de richting van Britse zombie\horror komedies zoals Shaun of the Dead, Doghouse en Cockneys vs Zombies?

[Dit bericht is gewijzigd door ColdheartMinor op 11-07-2013 22:05]


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 11-07-2013 22:29 by Mark Wijzig reactieProfiel van MarkQuote dit bericht

Attack the block, Dog Soldiers, The Cottage, Severance, Dead Set (Big Brother spoof horror van Charlie Brooker (a.o. 'Black Mirror' serie)), Sightseers.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ColdheartMinor
Oink! Oink!
Usericon van ColdheartMinor
Posted 12-07-2013 15:14 by ColdheartMinor Wijzig reactieProfiel van ColdheartMinorQuote dit bericht

Dank!


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 13-07-2013 18:34 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Frankenstein's Army van de Nederelandse regisseur Richard Raaphorst. Ergens in Oktober uit hier. Volgende week via VOD in Amerika dus tegen die tijd ook wel online te vinden. Ik heb 'em al gezien tijdens Imagine in April en vond hem geweldig... ik word zelfs gequote op de Engelse poster

Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


Hypnos
Leve mij!
Usericon van Hypnos
Posted 02-08-2013 18:15 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit berichtVul je eigen gat.


Hérésie
Usericon van Hérésie
Posted 02-08-2013 18:21 by Hérésie Wijzig reactieProfiel van HérésieQuote dit berichthttp://[url=http://www.last.fm/user/Willekeur]Last.fm[/url]

Oeh, ben nu inderdaad ook wel benieuwd. Of het effectief de moeite is valt af te wachten, het PS3-spel vond ik wat tegenvallen.


Willekeur en dictatuur!


Aelfric
Usericon van Aelfric
Posted 09-08-2013 11:48 by Aelfric Wijzig reactieProfiel van AelfricQuote dit bericht

The Cabal Cut, de versie van Nightbreed zoals deze oorspronkelijk was bedoeld, is op 4 oktober te zien in Nijmegen in het Dobbelmannklooster.

Op vrijdag 4 oktober opent Schemerzone niet met een double feature maar wel met een exclusieve vertoning van CLIVE BARKER’S NIGHTBREED: THE CABAL CUT. De originele film die Hellraiser regisseur Barker in 1990, naar zijn eigen verhaal Cabal, uitbracht bereikte de bioscoopzalen in een compleet verknipte versie die totaal niet strookte met de visie die Barker aanvankelijk had. Barker’s film werd verdoemd tot een obscure cultfilm en door de distributeur in de markt gezet als een simpele ‘slasher’ horror film. Na jaren speurwerk naar het originele, weggeknipte beeldmateriaal is er nu The Cabal Cut van Nightbreed, die volgens Barker nauw aansluit op het originele boek en zijn oorspronkelijk visie. NIGHTBREED: THE CABAL CUT duurt 144 minuten en steekt daarmee scherp af tegen de slechts 102 minuten durende originele bioscoop release. Restoration director Russell Cherrington is op vrijdag 4 oktober bij Schemerzone aanwezig om de film zelf in te leiden en om vragen te beantwoorden.

http://www.moviemachine.nl/19428/nieuws/schemerzone-bijt-spits-af-met-exclusieve-vertoning-clive-barker%E2%80%99s-nightbreed-the-cabal-cut-in-aanwezigheid-van-restoration-director-russell-cherrington


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 09-08-2013 17:38 by PandroidJack Wijzig reactieProfiel van PandroidJackQuote dit bericht

Wow, hopelijk komt die versie op dvd uit. Ben benieuwd. Sowieso een film met een behoorlijk aantal bizarre creaturen, en een nogal onnozele bijrol van David Cronenberg.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-08-2013 18:43 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Dvd release mag idd snel komen!

Is dit overigens nog wat? http://www.imdb.com/title/tt1879012/

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 09-08-2013 18:48]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 09-08-2013 19:24 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

quote:
Op 9 augustus 2013 11:48 schreef Aelfric het volgende:
The Cabal Cut, de versie van Nightbreed zoals deze oorspronkelijk was bedoeld, is op 4 oktober te zien in Nijmegen in het Dobbelmannklooster.Een weekje eerder te zien in Melkweg Cinema.

Blu/DVD release staat voor volgend jaar.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


Bub
Doomed by the living dead!
Usericon van Bub
Posted 09-08-2013 19:36 by Bub Wijzig reactieProfiel van BubQuote dit bericht

quote:
Op 13 juli 2013 18:34 schreef Mortis Rex het volgende:
Frankenstein's Army van de Nederelandse regisseur Richard Raaphorst. Ergens in Oktober uit hier. Volgende week via VOD in Amerika dus tegen die tijd ook wel online te vinden.


Inmiddels gezien en kan er niet veel mee. Hij is voornamelijk saai.
Acteerwerk en dergelijke, het is niet van het hoogste niveau.

Het laatste half uur is er wat meer actie / gore maar kan de film niet redden.
Alle goede bedoelingen ten spijt, ik denk dat de film zich te serieus neemt.

Ik liever gezien dat Raaphorst Worst Case Scenario had mogen maken...maar helaas is dat niet doorgegaan.


bub


Aelfric
Usericon van Aelfric
Posted 09-08-2013 20:10 by Aelfric Wijzig reactieProfiel van AelfricQuote dit bericht

quote:
Op 9 augustus 2013 17:38 schreef PandroidJack het volgende:
Wow, hopelijk komt die versie op dvd uit. Ben benieuwd. Sowieso een film met een behoorlijk aantal bizarre creaturen, en een nogal onnozele bijrol van David Cronenberg.


Dus nog even wachten op de DVD/Blu-ray. Maar dat ie eraan komt vind ik al heel wat na al die jaren wachten, ook door Clive Barker.

Ik heb altijd al een zwak gehad voor deze film. Dat begon al toen ik een artikel erover las in de Fangoria. Nu komt ie misschien wat gedateerd en cheesy over, maar het idee en de visuele uitwerking zijn geweldig. Juist dat maakt deze nieuwe versie met de toevoeging van zoveel materiaal ook zo interessant. Het is meer in de lijn van het boek dat ook volwassener was dan de oorspronkelijke verfilming.

[Dit bericht is gewijzigd door Aelfric op 09-08-2013 20:11]


Aelfric
Usericon van Aelfric
Posted 23-08-2013 9:58 by Aelfric Wijzig reactieProfiel van AelfricQuote dit bericht

quote:
Op 9 augustus 2013 19:36 schreef Bub het volgende:
Inmiddels gezien en kan er niet veel mee. Hij is voornamelijk saai.
Acteerwerk en dergelijke, het is niet van het hoogste niveau.

Het laatste half uur is er wat meer actie / gore maar kan de film niet redden.
Alle goede bedoelingen ten spijt, ik denk dat de film zich te serieus neemt.

Ik liever gezien dat Raaphorst Worst Case Scenario had mogen maken...maar helaas is dat niet doorgegaan.


Frankenstein's Army gisteren gezien. Visueel ziet het er goed uit, zoals het uiterlijk en de wapens van de super-soldiers (zombots). Ook de sets zijn mooi gebouwd voor een film met een klein budget. Wat mij irriteerde was het grote aantal overgangsfouten (goofs) en slordigheden die gemakkelijk te verhelpen waren. Het acteerwerk was zeer matig, maar dat maakt het ook wel weer charmant, hoewel het gebrabbel soms te onduidelijk was.
Qua sfeer zeker geslaagd, hoewel die zoals weergegeven in de zwart-wit teaser nergens werd gehaald. Ik heb de beelden uit die teaser trouwens nergens in de film kunnen ontdekken.

Enne een handheld 16mm camera met eigen audio in de jaren veertig van de 20e eeuw? Lijkt me sterk!


IV-I-XIV-XIV
Usericon van IV-I-XIV-XIV
Posted 23-08-2013 10:51 by IV-I-XIV-XIV Wijzig reactieProfiel van IV-I-XIV-XIVQuote dit bericht

XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 24-08-2013 14:09 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit berichtComplete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 27-08-2013 23:01 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Mooi voor verjaardagen enzo

Tofste reclame OOIT!

Gifgaf: Don't Be Scared!(edit: van de regisseur van Cockneys and Zombies)


[Dit bericht is gewijzigd door Mortis Rex op 27-08-2013 23:02]


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 27-08-2013 23:08 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nl

Hehehe, nice!
En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 11-01-2014 21:00 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nlEn dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 11-01-2014 21:37 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Die draait in April wel tijdens Imagine te Amsterdam denk ik.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 12-01-2014 12:12 by Morridin Wijzig reactieProfiel van MorridinQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Kom maar op met die film bij de night of terrorMortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 12-01-2014 19:16 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Helaas geen knaller/langverwachte titels zoals Evil Dead of Cabin In The Woods dit jaar. Misschien dat de laatste REC net op tijd klaar is voor de NoT.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


mangamusicfan
heavy metal baby??
Usericon van mangamusicfan
Posted 13-01-2014 19:16 by mangamusicfan Wijzig reactieProfiel van mangamusicfanQuote dit bericht

quote:
Op 12 januari 2014 19:16 schreef Mortis Rex het volgende:
Helaas geen knaller/langverwachte titels zoals Evil Dead of Cabin In The Woods dit jaar. Misschien dat de laatste REC net op tijd klaar is voor de NoT.


word inderdaad een mager jaartje ben ik bang


REALLY OHH REALLY?


Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2022 Stichting ZwareMetalen